.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 147
    Титинка понеже виждам, че разбираш, искам да те питам:Това, че си лакирам ноктите през ден, нали няма да им навреди по накакъв начин или..?

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от 0pAsNooosLaDkA
    Титинка понеже виждам, че разбираш, искам да те питам:Това, че си лакирам ноктите през ден, нали няма да им навреди по накакъв начин или..?
    Първо слагай основа за лак, после лак и накрая top coat.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не ги лакирвай през ден,а поне през 3-4 дена,ио най-важното е да си купиш добър заздравител,който да ползваш като основа,след това лак и отгоре топ лак.Аз съм много доволна от заздравителите на Miss sporty има ги само в ДМ.

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    titinkaa, на каква цена са тези заздравители ?

Град
    Пловдив
    ^3,29лв

Град
    Пловдив
    Ето снимка на тези двата заздравителя на Мис спорти,от които съм доволна,и които съм ползвала,защото има още 3-4 вида.

http://prikachi.com/images/623/3526623k.jpg

Розовия е "Грижа за растеж и здравина на ноктите",а другия е за "Серум за растеж на ноктите".Иначе в магазините има и втвърдител за нокти,има и с калции и т.н.

Град
    София
    Благодаря титинкаа ... В момента ползвам втвърдител на Перфект с минерали и житни протеини и просто съм крайно недоволна Само този 3в1 (на Перфект) ми вършеше г/д работа. А ноктите ми страшно много се цепят... От скоро ползвам маслото на Икаров, дано да има полза.

Град
    Пловдив
    ^За цепенето,маслото няма да ти помогне.Вземи си балсам за нокти Макси на Биотрейд.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ^Ох, тъкмо търсех информация и съвети за цепещите се нокти тук.. добре че попаднах на тази тема.
    А каква е долу-горе цената на този балсам?

И имам само един въпрос - имам един заздравител на Perfect ( цък ), но не съм го ползвала още. Има ли някакъв ефект? Някой да сподели.
    *сън*

Град
    София
    А добре ли ще е ако заедно с този балсам ползвам и маслото на Икаров ? И след като спра да се мажа с балсама, ноктите пак ли ще започнат да ми стават ужасни ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    ^Ох, тъкмо търсех информация и съвети за цепещите се нокти тук.. добре че попаднах на тази тема.

И имам само един въпрос - имам един заздравител на Perfect ( цък ), но не съм го ползвала още. Има ли някакъв ефект? Някой да сподели.
    За този заздравител съм чувала добри мнения. Аз не съм го ползвала...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe

Балсамчето е към 5лв,зависи от къде го купуваш,от коя аптека де.

Преди беше в такава опаковка:
    http://www.kozmetika.bg/showimg.php?...x300_19960.jpg
    но сега е в такава:
    http://www.bgdrogeria.com/images/1701_3400/2438.jpg

Колкото до заздравителя,точно този който си пуснала не съм ползвала,но съм ползвала пак на Перфект:Активен заздравител,Калциев заздравител и 3в1 заздравител,като от калциевия и активния съм най-доволна.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    А добре ли ще е ако заедно с този балсам ползвам и маслото на Икаров ? И след като спра да се мажа с балсама, ноктите пак ли ще започнат да ми стават ужасни ?
    Да,може да ги ползваш и двете едновременно,но докато ползваш балсама не трябва да си лакирваш ноктите с нищо.Балсама се маже сутрин и вечер върху нокътната плочка и малка част от кожата около нокътя,и втриваш балсама в нокътя с масажиращи движения,докато попие.После не трябва да си миеш ръцете поне 1 час,за да попие много добре в кожата.Балсама се ползва 1 месец.И след като го спреш няма да имаш толкова голям проблем с ноктите,колкото до сега си имала.Защото и на мен ми се цепеха и чупеха преди много,но след като ползвах балсама проблема много намаля,но си купи и пилата за нокти,която препоръчах.

Град
    София
    Ще си закупя всички препоръчани от теб неща и дано да има ефект.

Град
    Пловдив
    Направи и маската с червения пипер.

Град
    София
    Още утре

Град
    София
    Между другото си взех един лак на She... е няма такова чудовище Няма изтриване тоя лак, направо си протърках ноктите

Град
    Пловдив
    ^За тях съм чувала,че не са хубави.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Не ги лакирвай през ден,а поне през 3-4 дена,ио най-важното е да си купиш добър заздравител,който да ползваш като основа,след това лак и отгоре топ лак.Аз съм много доволна от заздравителите на Miss sporty има ги само в ДМ.
    Благодаря ти.На pressiana също

Супер фен Аватара на pressiana
    За нищо.

titinkaa, може ли да кажеш кои са твоите любими марки лакове? Вече се чудя какво да купувам, защото като се лакирам, имам чувството, че ноктите ми не могат да "дишат" и че лакът ги ограничава някак си. Не мога да го обясня..

Град
    Пловдив
    ^Ми тези,от които съм доволна и най-често тях ползвам са:Катрин Арлей,Мис Спорти(имат и цветна колекция),Перфект и Голден Роуз фантастик,и Флормар.

До 5 клас много си ръбах ноктите и съответно след това бяха много меки и трудно ги пусках дълги,а и постоянно ми се чупиха.Маникюристката ми каза да не си ги режа,а само да ги пиля.От 5 години не съм си рязла ноктите и маникюрът ми наистина е страхотен,не помня кога за последно ми се счупи нокът и ми растат доста бързо.Предполагам е от това

Град
    Пловдив
    ^Това за пиленето е вярно.И аз по принцип ги пиля,но когато са много дълги нямам това търпение един по един да ги пиля до дъно,и затова ги режа,макар че не е хубаво да се режат,защото почват ноктите да се цепят.

Голям фен
    Момичета искам да попитам хубаво ли ще е ако е мажа с маслото за нокти на Икаров и след това се лакирам с калциевия гел на Пърфект ? Или трябва само едното от тях да правя?
    Хора много , Човеци малко !

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от rebeccaa
    Момичета искам да попитам хубаво ли ще е ако е мажа с маслото за нокти на Икаров и след това се лакирам с калциевия гел на Пърфект ? Или трябва само едното от тях да правя?
    Може и двете,но преди да се лакираш остави маслото за поне 1 час да си стои на ноктите и не си мий ръцете през тоя 1 час,след това ги измий хубаво със сапун и може да се лакираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си