- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На колко момчета / момичета сте казвали " ОБИЧАМ ТЕ &qu
на 1 но поне беше искрено .![]()
на нито едно момче...чакам да го почувствам наистина..![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
На 742906153857531028465938263![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
на едно момче съм я казвала и истински го чувствах, чувствам и ще продължавам. <3
при другите.. или е било базик или нещо подобно..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Малко са - някъде 3-ма и то, защото наистина го чувствах.
Аз на 4 момичета!На бившата,на една МНОГО добре приятелка ,лоято винаги ме е подкрепяла и ще ме подкрепя!И на едно момиче , с което см екато най-добри приятели и си допадаме просто,винаги заедно,винаги весели...И на последното момиче , което винаги ме е разсмивала в лоши моменти и е просто една душичкаа сладичка...
И на 2 момчета съм го казвал...Единия се познаваме от деца и сме преживели много заедно!Преписвахме един от друг , игрехме в училище заедно и плакахме заедно...Другия е един пич съшо ,който първо на мен ми каза ,че ме обичаи после ми писа ,че когато ме вижда да страдам заради изгубени хора болката се пренасяла върху него...Не веднъж ми се е разчувствал така...И ето хората ,на които съм казвал ОБИЧАМ ТЕ!!!И то искрено...
Само на един и наистина го чувствах! ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Още не съм намерила човека,който заслужава да чуе тези думи![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
Само на ЕДИН и много съжалявам,че му го казах!![]()
Когато бях по-малко си мислепх,че обичам едно момче (сега,когато обичам разбрах,че не е било така) - на него и на този който ме научи да обичам![]()
на мн хора но не съм била напълно искрена!![]()
без ПОДПИС ... xD
никой...и няма и изглед за изричане!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ами казвала съм го доста пъти, но сега е единствения път в който го чувствам, преди го казвах, защото бях малко на принципа "Във очите мога да те гледам и да лъжа колко те обичам, във сърцето капка милост нямам, вземам всичко и си заминавам!" но сега е истинско и честно, дори когато боли, няма по-красиво чувство от любовта!
Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....
Нула, и дано остане толкова!
На 1 единствено момче ..![]()
Just Siseyy Hater's ...
Хах... На много...Аз съм Митю Пищова във женски вариант![]()
![]()
Разбира се се шегувам![]()
!!! На нито едно момче не съм. Не съм почувствала истински нищо !!! Иначе на фр и роднини съм казвала
![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Защо ли ми звучи толкова познато .. И съжалявам, че така съм правила, но ..Първоначално написано от PredrusalotoZaiche
Като изключим роднини и приятели - казвала съм го само на едно момче,което наистина много обичам! <3
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...