- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЩЕ ХОДИТЕ ЛИ НА 03.01.2011 НА УЧИЛИЩЕ?
Да, колкото и да не ми се ходи..![]()
Мн ясно, ЧЕ не!
Аз така или иначе съм си ваканция тоя ден, така че НЕ. :P
Ще пропусна
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
На мен не ми се ходи.. ако зависеше от мен нямаше да отида, ама родителите друго решиха..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
откъде пък е ясно?Първоначално написано от xxKiFlAxx
Ще отида :Д ... И без т'ва директорката няма да ми приеме к'вито и да били бележки, щото нали е тъпа .. :Д
А балъците, дето ''протестират'' по тоя начин са пълните идиоти![]()
Протестирайте, след като е свършила ваканцията :Д:Д
И някъв каза по - нагоре ''нали съм народен, където е народа, там съм и аз'' - ми да ... където са балъшките овце, дай да ходя и аз![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Еми 12 клас направиха някаква подписка да не се идва на училище до .. хмм. . 8.01.2011.Само че има доста хора ,които си харесват училището (включително и аз) и други ,които родителите няма да ги пуснат да стачкуват.За това аз няма да отида на 3ти за да видя дали са се появили,да не стане така да ида и да съм прецакал другите,или да не ида цяла седмица и да си изпусна матеряла,а да се окаже ,че всички други са отишли.За това няма да ида на 3ти за да видя как е положението.И ако всички са отишли,ще дам 1 бележка и на 4ти си отивам
![]()
Ще ходя, самотното програмиране не е забавно.
You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
I hate you ain't it true I hate you and everything you do.
Leeeeeeeeroy Jenkins!
НЕ![]()
Знаех си че някой ден ще мога аз да се изправя
и да кажа: " Всичко мога да направя."
има как бе, що да няма.. живота е да се поемат рискове... айде рискувайте всички, като толкова убедително говорехте колко сте натоварени... пред клавиатурите мноо знаят всички... видя се къде колко хора се събраха на импровизирания ви протест..
Първоначално написано от zlatit0o
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Първоначално написано от LaChupacabra
Постъпи грешно... с правилното момиче.
със и без 3-ти ваканцията не се удължава кой знае колко, тъй че ще ходя
Не, няма да ходя, но отсъствието ми няма нищо общо с ученическите протести. По мои си причини ще отсъствам !
Ще ходя, нищо няма да спечеля с още един ден вкъщи..
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori