.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 112
    anonymous546178
    Guest
    Доста сериозно го обмислям... зависи как мине новата година и няколкото планирани автърпартита... вероятно ще ходя, щото декември го ударих на ваканция

Много казват "няма да хода, за к'во", но в крайна сметка ще отидат...
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Град
    Ада
    Ще ходя
    Greennight nirvana13 бебси SuckIt мъжо ми CR0W другия ми мъж

Супер смешни сте .. кво е тва майна преди време никой уж нямаше да ходи пък ся квоо кат гледам има само 4-5 човека са писали че няма да ходят braat . Всеки си търси оправдание а-у аз пък няма да отида и к'во като съм пред изключване боли ма ... Супер жалки балъци сте айй дръжте се мъжки .. хаха .. даже се чудя закво пиша в тоя тиийнпроблем ся шш каже някой кво праиш тука ай завивай ма кво мен пак ми е през **** нъли ви нахраних .. Ай весело изкарване ии се стягайте . .[*]

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от fboy2
    Супер смешни сте .. кво е тва майна преди време никой уж нямаше да ходи пък ся квоо кат гледам има само 4-5 човека са писали че няма да ходят braat . Всеки си търси оправдание а-у аз пък няма да отида и к'во като съм пред изключване боли ма ... Супер жалки балъци сте айй дръжте се мъжки .. хаха .. даже се чудя закво пиша в тоя тиийнпроблем ся шш каже някой кво праиш тука ай завивай ма кво мен пак ми е през **** нъли ви нахраних .. Ай весело изкарване ии се стягайте . .[*]
    Кой ще го напъдят от училище, пък кой е жалък.

Аз поне не съм твърдяла, че няма да ходя.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от fboy2
    Кой ще го напъдят от училище, пък кой е жалък.

Аз поне не съм твърдяла, че няма да ходя.
    Ха .. Важното е аз да не се чувствам жалък пък другите .. ии не говорих специално за темата а и за приятели, по ФБ, повечето отиват щот не им стиска аа и никой не е задължен да ходи или да НЕ ходи собствено избор и мнение дразни ме тва че се правят на смели , а после к'во става .. Ай Весело Посрешане на Новата Година ..

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Ех... казахме на учителите да не се разкарват ,няма да намерят никого

Ъхъ..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

требе да ходим!

Мега фен Аватара на xoxi
    Да, ще отида и то с голямо желание
    И спря да се върти за миг земята..

йеп..
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Министерството заедно с всички даскали са завършени дънери. След несъзнателният блъф на учениците че ще бягат на 3ти, те се засегнаха, защото почувстваха, че един вид няма да им бъде оказано подчинение.
    От този страх и базисходица решиха да сформират техен си блъф: Ще броели ученици и щели да искат потвърждения за болестите:
    Ами нали самата бележка ви е потвърждение бе сапунени мехури такива!!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    НЕ.

Ии ебаси малодушните хора...реват за всичко, като дойде време да направят нещо се пречупват при първото препятствие. Дори не можем да се обединим за един шибан ден.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от Shiro
    щели да искат потвърждения за болестите:
    Кво друго потвърждение освен бележката и евентуално(ама съвсем евентуално) позвъняване от родител на класния ръководител? Ще обиколят по домовете с термометри и престилки ли?

В моето училище нещата стоят така - преди и след ваканция си най-мразения обект от учителите в училище, защото си дръзнал да дойдеш и да им развалиш петчасовата почивка в учителската стая. Ако не отида - няма какво да изпусна, но все пак ще се явя за 1 час да занеса една презентация и да видя как е атмосферата в училище и си бия камшика

Ще ходя.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от Shiro
    щели да искат потвърждения за болестите:
    Кво друго потвърждение освен бележката и евентуално(ама съвсем евентуално) позвъняване от родител на класния ръководител? Ще обиколят по домовете с термометри и престилки ли?
    Да и аз това казвам

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Ще ходим .. 'де ще идем ..

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен
    Ще ходя

Guest
    Не
    няма да хода не само на 3ти, а и на 4ти и 5ти
    Не слушам никви тъпаци които мии скъсяват ваканцията за мен остава непроменена

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Там съм.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ще ходя....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

...

Ще ходя кво да праа нема как.

Град
    Where streets have no name
    И кво ще направите с един ден? Нищо. Смешна работа.
    Аз съм на даскало, имам по-важна работа да върша от това да стачкувам за 2 дена повече ваканция. Осъзнайте се, бе хора, тва даскало да не е измислено само за средновековно мъчение. Ще се сетите вие, ама на 45, ако ги доживеете...
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Естествено,че НЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си