- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЩЕ ХОДИТЕ ЛИ НА 03.01.2011 НА УЧИЛИЩЕ?
Доста сериозно го обмислям... зависи как мине новата година и няколкото планирани автърпартита... вероятно ще ходя, щото декември го ударих на ваканция
Много казват "няма да хода, за к'во", но в крайна сметка ще отидат...![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Ще ходя![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Супер смешни сте .. кво е тва майна преди време никой уж нямаше да ходи пък ся квоо кат гледам има само 4-5 човека са писали че няма да ходят braat . Всеки си търси оправдание а-у аз пък няма да отида и к'во като съм пред изключване боли ма ... Супер жалки балъци сте айй дръжте се мъжки .. хаха .. даже се чудя закво пиша в тоя тиийнпроблем ся шш каже някой кво праиш тука ай завивай ма кво мен пак ми е през **** нъли ви нахраних .. Ай весело изкарване ии се стягайте . .[*]
Кой ще го напъдят от училище, пък кой е жалък.Първоначално написано от fboy2
![]()
Аз поне не съм твърдяла, че няма да ходя.
Ха .. Важното е аз да не се чувствам жалък пък другите .. ии не говорих специално за темата а и за приятели, по ФБ, повечето отиват щот не им стиска аа и никой не е задължен да ходи или да НЕ ходи собствено избор и мнение дразни ме тва че се правят на смели , а после к'во става .. Ай Весело Посрешане на Новата Година ..Първоначално написано от WaterLilly
Ех... казахме на учителите да не се разкарват ,няма да намерят никого![]()
Ъхъ..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Да, ще отида и то с голямо желание![]()
И спря да се върти за миг земята..
йеп..
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Министерството заедно с всички даскали са завършени дънери. След несъзнателният блъф на учениците че ще бягат на 3ти, те се засегнаха, защото почувстваха, че един вид няма да им бъде оказано подчинение.
От този страх и базисходица решиха да сформират техен си блъф: Ще броели ученици и щели да искат потвърждения за болестите:
Ами нали самата бележка ви е потвърждение бе сапунени мехури такива!!
НЕ.
Ии ебаси малодушните хора...реват за всичко, като дойде време да направят нещо се пречупват при първото препятствие. Дори не можем да се обединим за един шибан ден.![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Кво друго потвърждение освен бележката и евентуално(ама съвсем евентуално) позвъняване от родител на класния ръководител? Ще обиколят по домовете с термометри и престилки ли?Първоначално написано от Shiro
В моето училище нещата стоят така - преди и след ваканция си най-мразения обект от учителите в училище, защото си дръзнал да дойдеш и да им развалиш петчасовата почивка в учителската стая. Ако не отида - няма какво да изпусна, но все пак ще се явя за 1 час да занеса една презентация и да видя как е атмосферата в училище и си бия камшика![]()
Ще ходя![]()
Не
няма да хода не само на 3ти, а и на 4ти и 5ти
Не слушам никви тъпаци които мии скъсяват ваканциятаза мен остава непроменена
Там съм.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
ще ходя....![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ще ходя кво да праа нема как.
И кво ще направите с един ден? Нищо. Смешна работа.
Аз съм на даскало, имам по-важна работа да върша от това да стачкувам за 2 дена повече ваканция. Осъзнайте се, бе хора, тва даскало да не е измислено само за средновековно мъчение. Ще се сетите вие, ама на 45, ако ги доживеете...![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.