.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 112 от общо 112
    Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    И кво ще направите с един ден? Нищо. Смешна работа.
    Аз съм на даскало, имам по-важна работа да върша от това да стачкувам за 2 дена повече ваканция. Осъзнайте се, бе хора, тва даскало да не е измислено само за средновековно мъчение. Ще се сетите вие, ама на 45, ако ги доживеете...
    Ти пък като шмъркаш, много ще ги доживееш.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Мирише ми на провалена стачка...

Всички са много големи като се говори, а на финала всички ще са "ами ще видим...не знам...тука нещо наще...", което значи "ще ходя."

Всеки път става така и тоя пак ще е. Тия дето най-много са се точили ще са първи в даскало.

Аз казах вече, че няма да ходя, но не, защото стачкувам, а защото съм ваканция по принцип от 16 дек до 4 яну.

Град
    София
    Еми така,като гледам ще ходя...От 50 мнения само 3-4 са,че няма да ходят Не искам после някой да каже,че съм протестирал и затва не съм отишъл и даскалите да ме намразят...+тва съм на Р-Д на 4ти и сигурно няма да ходя,така че ще стане прекалено...А сега януари като нищо може да изкараме 1 грипна така че...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Не.....отдавна не съм ученик
    Фуклю!

Иначе аз ще ходя, не мисля, че този 1 ден ще увеличи ваканцията пък и в понеделник програмата ни е лесна и минаваме главно на приказки. Пък и при нас сигурно ще липсват поне няколко човека така,че надали ще предадът нещо и ще си мааме крачолите.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Не знам ама всички уж бяхте много обединени,гледах по новините само стачкуват учениците,а сега всички ще ходят.Все пак аз реших да отида,харесвам училището,начин за губене на време,да се видя с приятели и да науча нещо ново.
    A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..

Фен Аватара на bloodysunrise
    Град
    Пловдив
    Аз не ходих, но трябваше да си вадя карта за рейс.
    мъжко съм

mama s udovolstvie mi napisa belejka ama az neiskah da otsustvam cql den ;( oba4e nuleviq ni be6e gotin 4as iii... otidoh
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват!

с удоволствие ходих

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    да ви пикая на жалкия псевдопротест
    пълни п'утки!
    толкова излишен шум се вдигна...
    толкова пискане за 1 шибан ден аахаххах

некой да ви кара да ходите?
    к'во ме боли х'уя за вашите глупости xD

Супер фен Аватара на scrooper
    не се протестра като си стоят всички вкъщи
    и всъщност трябва да се внимава със самопризнанията по форуми, защото заради бума от мнения за фалшиви бележки сега тръгват инспекции, които ще проверяват дали са фалшиви. Така че, ако сте дали такива, по- добре се опитайте да ги подмените с нови.
    always late but worth the wait!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си