- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ЩЕ ХОДИТЕ ЛИ НА 03.01.2011 НА УЧИЛИЩЕ?
Ти пък като шмъркаш, много ще ги доживееш.Първоначално написано от shmurkam
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Мирише ми на провалена стачка...![]()
Всички са много големи като се говори, а на финала всички ще са "ами ще видим...не знам...тука нещо наще...", което значи "ще ходя."
Всеки път става така и тоя пак ще е. Тия дето най-много са се точили ще са първи в даскало.
Аз казах вече, че няма да ходя, но не, защото стачкувам, а защото съм ваканция по принцип от 16 дек до 4 яну.
Еми така,като гледам ще ходя...От 50 мнения само 3-4 са,че няма да ходятНе искам после някой да каже,че съм протестирал и затва не съм отишъл и даскалите да ме намразят...+тва съм на Р-Д на 4ти и сигурно няма да ходя,така че ще стане прекалено...А сега януари като нищо може да изкараме 1 грипна така че...
Фуклю!Първоначално написано от chemist9009
![]()
Иначе аз ще ходя, не мисля, че този 1 ден ще увеличи ваканцията пък и в понеделник програмата ни е лесна и минаваме главно на приказки.Пък и при нас сигурно ще липсват поне няколко човека така,че надали ще предадът нещо и ще си мааме крачолите.
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не знам ама всички уж бяхте много обединени,гледах по новините само стачкуват учениците,а сега всички ще ходят.Все пак аз реших да отида,харесвам училището,начин за губене на време,да се видя с приятели и да науча нещо ново.
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
Аз не ходих, но трябваше да си вадя карта за рейс.![]()
мъжко съм
mama s udovolstvie mi napisa belejka ama az neiskah da otsustvam cql den ;( oba4e nuleviq ni be6e gotin 4as iii... otidoh![]()
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват!
с удоволствие ходих
да ви пикая на жалкия псевдопротест![]()
пълни п'утки!
толкова излишен шум се вдигна...
толкова пискане за 1 шибан ден аахаххах
некой да ви кара да ходите?
к'во ме боли х'уя за вашите глупости xD
не се протестра като си стоят всички вкъщи![]()
и всъщност трябва да се внимава със самопризнанията по форуми, защото заради бума от мнения за фалшиви бележки сега тръгват инспекции, които ще проверяват дали са фалшиви. Така че, ако сте дали такива, по- добре се опитайте да ги подмените с нови.
always late but worth the wait!