.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Трева - Родители - ПОМОЩ

... Mersi

Град
    София
    Еми стават и такива фалове като си играеш на дилър...Иначе да,възможно е,ако родителите ти мислят по-съвременно да ги убедиш,че тревата не вреди много.

Град
    Plowdiw .. [!]
    Еми както се казва сега да ти е обеца на ухото. Друг път взимай мерки. Трий си хронологиите или точно по скайп , недей да говориш за такива неща. Според мен нито алкохола,нито цигарите или пък тревата ще ти са полезни с нещо. Днес - трева, ами по - нататъка? Ще си кажеш " Защо пък и да не опитам ? " . Говоря за наркотици. Ще се пристрастиш и след тва кво? Е*аваш майката на живота си. Остави всичко и започни на чисто.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от twoqtotalno1936
    Еми както се казва сега да ти е обеца на ухото. Друг път взимай мерки. Трий си хронологиите или точно по скайп , недей да говориш за такива неща. Според мен нито алкохола,нито цигарите или пък тревата ще ти са полезни с нещо. Днес - трева, ами по - нататъка? Ще си кажеш " Защо пък и да не опитам ? " . Говоря за наркотици. Ще се пристрастиш и след тва кво? Е*аваш майката на живота си. Остави всичко и започни на чисто.
    +1

Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Еми стават и такива фалове като си играеш на дилър...Иначе да,възможно е,ако родителите ти мислят по-съвременно да ги убедиш,че тревата не вреди много.
    Как може такива неща да се говорят по скайп, смс и т.н. Въобще знаете ли какво ще стане, ако ви хванат и как лесно могат да ви хванат?!Вие наистина си играете.
    Ако знаеха нещо ,според мен, веднага щяха да ти кажат нещо да те джобят или пък може да те изненадат с един тест за наркотици

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Зависи от родителите ти..Дали са разбрани хора или не ?
    Но щом баща ти нищо не ти е казал - или мисли какво да направи,или
    въобще не е разбрал..
    - Не знам..
    Но наистина тревата е по-безвредна от цигарите,но пък е вредна..
    Недей да си тровиш организма..
    Откажи се от тях,те с нищо не ти помагат ((:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си