- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Новогодишен проблем
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте! На Нова година приятелката ми ме кани у тях да отпразнуваме заедно, понеже не сме били досега цяла вечер на нова година двамата а само след 12 >: Та проблемът е, че нашите, по-точно майка ми ми прави физиономии защо няма да съм поне няколко часа със семейството (не споменах че, ще пътувам до друг град с автобус, където ще е гаджето ми у сестра си, а автобуси има до 18:00). Исках да попитам вас, ще е по-добре да оставя гаджето си и да прекарам вечерта със семейството и издуханите френдове или да замина и да ми е супер гот в чужд град и прелестна компания. Кое според вас е правилно? Багодаря ви!
Любовта се изгася само с куршум! \m/

Много по-добре, яко, хубаво ще си изкараш ако отидеш при гаджето.
А за майак ти ... ще й мине. Най-много да се нацупи малко.
Послушай ми съвета.
То гаджето ми също предлагаше да изкарам новата година с нея, само, че майка ми си идва от чужбина, а не съм я виждал от много време.
За мен : Коледа е за семейството а нова година за приятелите/ за празнуване става дума /
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ще мрънкат ще циврят ще праят физиономий ще забраняват ще дават акъли раоти простутии ама ще им мине
мойте са така!
без ПОДПИС ... xD
Според мен отиди при гаджето си..
- Майка ти наистина най-много да ти се нацупи,но бързо ще й
мине..Все пак за нея най-важното е ти да си щастлив..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ей, отиди при гаджето си да.Майка ти дори и да се нацупи малко ... ще и мине
Отиди там, където ще ти е най-яко. Доколкото разбирам при приятелката ти ще си изкараш супер, така че действай. На майка ти ще и мине рано или късно
Животът е адът описан в Библията!
Много ясно че при приятелката .. и аз съм на същия принцип Christmas - family and New Year - girlfriend or just friends

Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

по добре прекарай със семейството защото то винаги ще е с теб а с тая приятелка може да скъсате секи момент
Приятелката, принципно.
Иначе на колко сте? В смис, ако си на 13-14, много ясно, че майка ти ще прави физиономии.
Щом ще ти е по- яко с приятелката ти, празнувай с нея.
Не всеки ден е Нова Година, все пак. ;д
П.П. Евала, че слушаш BFMV! <3
ооо БУЛЕТТ БРАВОООС
Мат рулзззззз влюбена съм в тоя човек баси

Кръв,черва и хруптящи вокали!

Първоначално написано от beiho
Пич , бегай при приятелката
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Значи да ти кажа като за начало не убиждай приятели те си с думата Сдухани щото извинявай много онази фуста като ти бие шута в за***ка и само приятели те ти остават.Лично аз бих прекарал нова година с моята компания поради простата причина че ще се размажа просто.Но ако гаджето ми каже нали че ще ми направи новогодишен подарук

е ясно е кой ще избера тогава.
Та мисълта ми е направи си купонче с твойте братя :Д .