- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може би нелудничев въпрос, амаа .... ;ss :?
Здравейте на всички !
Въпроса ми е, има ли, някакъв проблем ако пениса ми не е обрязан ????
Проблем имах доо 10 години, защото тогава даже не можех да вида главата, защото беше прекалено трудно да го забеля, но ходихме с наще на лекар и оня като ми го натисна по-силно и главичката ми се показа и каза, че нямало нужда да се оперирация за да ме режат ... Вие как мислите, защото се притеснявам за това ... ? Ако има някои, който е със същия проблем, нека сподели))
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ОТКЛИКНАХА НА ВЪПРОСА МИ !!!!
П.П: Моля ви се, безз тъпи коментари и намиране на комплекси с цел заяждане. Просто питам, защото съм притеснен !![]()
Щом доктора е казал няма от кво да се косиш.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Абе..нищо не се знае, ако е бил някъф некадърник..Първоначално написано от rali4ka1
Въпроса ми е:
Сега можеш ли да го забелваш, без да те боли?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от FuckedUp
Да, сега всичко е точно, ноо мисълта ми е, то разбирасе е по-добрия вариант операция, но просто не ми се занимава, болници, работи, болки ... Чудя се, дали ще ми е проблем в секс, ако си го оставя така ???
тренирай с ръка - ако става така вероятно ще стане и с мома
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Повече мастурбация и всичко се нареди![]()
Първоначално написано от gandalfepi4
оо0о0 с ръка става(пробвам през 2 часа всеки ден) въпроса е това забелване и връщане обратно пак забелване и пак връщане обратно ииии така ... няма ли да е провокация за по-бързо свършване... знам ли
![]()
Не. Споко, 6+ си. Готов си да оправяш момитеУспех
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
Първоначално написано от FuckedUp
хах :P БЛАГОДАРЯ на всички, които откликнаха, дълбоко се надявам да е така...
щом лекаря така ти е казал довери му се , но ако толкова се притесняваш че да не можеш да спиш винаги можеш да потърсиш второ мнение от специалист най-добре
Първоначално написано от excuseme
чак ппа да не мога да спяя--- не, но знам, че рано или късно ще започна да правя секс и това незнам дали ще ми пречи, затова питах и дали има някой като мен ...
![]()
Кво като не си обрязан аз като бях на 13 или 12 май беше в кенефа го "обелих"и хич не болеше
![]()
Първоначално написано от mlakniwe2
ми азз си го "беля"![]()
,,, ама знам ли, дали ще имам някакви проблеми за напред, защото знам, че нормалното е да си обрязан и незнам дали момичетата нямат някакви предпочитания само към обрязаните и така... човек когато е различен от другите и в главите му се мъти всичко, предполагам знаеш
![]()
Поне в България нормалното е да НЕ си обрязан, не знам ти какво визираш.
Първоначално написано от DarkTemplar
..... аз си мислех точно обратното,, ако има някой като мен, нека сподели
![]()
К'во в Бг да е нормално да си обрязан!? Турчин ли си?
Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. ... не съм за щастие
![]()
![]()
Офф нямаш проблем не го мисли .. само в Турция ''куровете'' на мъжете са обрязанидаже и партита си правят
![]()
Екстра си си не се притеснявай![]()
и според мен няма място за притеснение щом си ходил вече на лекар
Оф, като почнете с такива мнения..направо ми се иска да си убия, човек..Редовни ли сте?Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
Roses are brown,
Violets are brown,
Първоначално написано от rali4ka1
Първоначално написано от Team
... знам ли го доктора, колко е доктор... на повечето толкова им е писнало да си вършат работата, че понякога казват: ааа, нищо ти няма супер си (в същото време ти си много зле) и претупва някои други изследвания или някоя операция... за това питах![]()