.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Въпросче към момичетата .. Как най обичате да ви пускат езич

Въпросче към момичетата .. Как най обичате да ви пускат езиче.. отдолу.. смисъл на едно ли място или .. ?сс какви джиженияя. ?? ( искам да се образовамм за да изненадам приятелката си . да и доставя удоволствие.. )

Никога, ама никога не започвай да лижеш директно влагалището. Започни с целувки около самата вагина, по краката, по коремчето. После се заиграй малко с клитора, после прави квото искаш

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Амии.. неможе ли лекичко да заслуча клиторката мн лекичко и нежноо?????

Когато му дойде редът

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от kisy
    Амии.. неможе ли лекичко да заслуча клиторката мн лекичко и нежноо?????
    а ако го направиш продължително може и оргазъм да и докараш...
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

амо ако искам само да я овлъжня за да проникна по... лесно след тфа

Това с езика не е задължително при всекки секс а ?

Направи да се дейстава ?

А с езиче можели с въртеливи движенияя.. ???

Ох, ами ако и харесва-може, ако не и харесва-не може... Няма откъде да знаем какво тя предпочита... ;\ Иначе на повечето момичета им харесва...
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

Цитирай Първоначално написано от addic7edd
    Ох, ами ако и харесва-може, ако не и харесва-не може... Няма откъде да знаем какво тя предпочита... ;\ Иначе на повечето момичета им харесва...

...нема угодия :P .... <> ... някой ще ми отговори ли, дали е задължителен ритуала с езичето преди да пристъпим към съществената част

Кой да ви задължи? О.о
    Не,естествено...ако не е достатъчно влажна - има лубриканти ...

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Кой да ви задължи? О.о
    Не,естествено...ако не е достатъчно влажна - има лубриканти ...

Чувал съм, че така се стига до оргазъм затова е наложително, не че съм против деее.

Да,вероятно е,но по-горе май беше писал "искам само да я овлъжня за да проникна по... лесно след тфа" .

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Да,вероятно е,но по-горе май беше писал "искам само да я овлъжня за да проникна по... лесно след тфа" .

...нем ... не съм билл азз
    това ми беше замисъла ... дали когато се стигне до там, че вече сме се съблякли ..бла бла и трябва метода с езичето за да й дойде оргазъм, за да не осеща болка следд това ... така ги виждам азз нешата .. така ли са, или само си виждам

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Моля ви не се ръчкайте за сега. Изчакайте да порастнете малко да ви дойде ума в главата. Щом не знаеш как да го направиш значи не ти е време!
    ваУ рокс
    Grell

Тя девствена ли е?

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Моля ви не се ръчкайте за сега. Изчакайте да порастнете малко да ви дойде ума в главата. Щом не знаеш как да го направиш значи не ти е време!

понякога някой хора, като теб много ме дразнят , но пък си много права !!! не съм тръгнал да го правя, а проссто си обогатявам сексуалния речник .. и аз съм за, че още ми е рано

Първо .. прав СЪМ ! Момче съм как може да ме сбъркаш брат.
    Няма значение този път ти е простено!

Второ добре е че не си тръгнал. Не че аз съм нещо нали и че съм го правил и че знам нещо ама айде моля ви се погледнете се отстрани ( тея дето тръгват да го правят пък си нямат и на представа кое къде трябва да мушнат. Поне тва нучете за да няма после теми " Той ме еба в ухото без да иска и свърши и ся бременна ли съм ?". Мога да дразня ама казвам истината поне малко се вслушайте в по-мъдрите от вас ( не влизам в тва число аз ) ..
    ваУ рокс
    Grell

Град
    ДжойнтЛенД
    Въображение му е майката
    One 4 the money , two 4 the show

Първо .. прав СЪМ ! Момче съм как може да ме сбъркаш брат.
    Няма значение този път ти е простено!

Второ добре е че не си тръгнал. Не че аз съм нещо нали и че съм го правил и че знам нещо ама айде моля ви се погледнете се отстрани ( тея дето тръгват да го правят пък си нямат и на представа кое къде трябва да мушнат. Поне тва нучете за да няма после теми " Той ме е** в ухото без да иска и свърши и ся бременна ли съм ?". Мога да дразня ама казвам истината поне малко се вслушайте в по-мъдрите от вас ( не влизам в тва число аз ) ..

.... хахахххаххаа тва беше добро +1 .... да ти кажа, аззз си признавам, че не знам много, но и никъде не съм тръгнал, яд ме е на тия, които ушким много знаят, па нищо не знаят дето ти викаш тва с ухото, много беше добро ... Виж, азз не съм от тея дето бързат да се е*ат, за да може после да се фукат на приятелчетата си ... "Имам още много хляб да изям" докато стигна до там ... Проссто сега се обогатявам не друго ... Някой такива дето незнаят къде се мушка дето викаш, ама иначе големи "майстори" , за къде бързат ... Не, че азз знам много, ама предполагам знаеш повече от мене и знаеш за какво ти говоря ))

Цитирай Първоначално написано от Addiced
    Въображение му е майката

за тези, които бързат да е*ат, това е вярно

Не бе нищо против да се ръчкате и на 5 ако искате. Просто научете всички там предпазни средства и как да не нараните партньора си как да му доставите удоволствие. То за тва ако имахме акъл на 5 и на 5 щяхме да го правим ама като няма може нещо да стане. То за тва хората наливат акъл на тея дето са много мераклии щото то си е за тях. Никой не ги спира да правят секс ама ще е по-добре когато знаят кво да правят. Повече удоволствие и по-малко притеснения. лол
    ваУ рокс
    Grell

Не бе нищо против да се ръчкате и на 5 ако искате. Просто научете всички там предпазни средства и как да не нараните партньора си как да му доставите удоволствие. То за тва ако имахме акъл на 5 и на 5 щяхме да го правим ама като няма може нещо да стане. То за тва хората наливат акъл на тея дето са много мераклии щото то си е за тях. Никой не ги спира да правят секс ама ще е по-добре когато знаят кво да правят. Повече удоволствие и по-малко притеснения. лол

мхм... така е и аз така мисля ... евалата пич

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си