- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дори не знам защо я пускам...
Kак да я забравя...чувствам се ужасно,всичко вървеше добре,обичахме се и 1 ден,след скандал,който не се различаваше по нищо...въобще не беше нещо сериозно,тя вече не иска да е с мен,казва ми да се откажа,твърди,че без мен е по-добре,но защо...честно да ви кажа,не съм лошо момче,винаги съм си падал по-странен...с всеки намирам общ език,с всички се разбирам,но все пак вижданията ми за живота са странни...хората не ги разбират,имам точно 3 истински приятели...и това момиче ми беше нещо като...човекът,при когото да се връщам и да намирам убежище и топлина...сега я няма,част от мен тръгна с нея,искам съвет как да я забравя,а дори не го искам,а тя ме и мъчи,като си оставя вратичка да се върне при мен...което е още по-гадно,да трепнеш в очакване...не съм някакъв хленчещ идиот,обикновенно се държа като мъж,но тъй като вие не ме познавате,си позволявам да показвам тази част от себе си...Kакво следва сега?да Tръгна по други с цел да я забравя,да се садвам сам,излизането с приятели е просто временно решение,да знам,че времето ще излекува всичко,но искам да забързам този процес...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.