- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Скука .. моля ви не подминавайте (:
Офф много съжелявам знам,че има такива теми,но почти всичките ги прегледах и неможах нищо да открия.Просто ми е много скучно дайте някфи идеи нещо да направя може би за новагодина някфа занимавкаИзобщо не ми се гледат филми,едвам едвам и пред компа стоя всс ми приятели са заети с покупки за новагодина моляя ви кажете нещо,че буквално се побърквам много ми е скучно ...
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Излез се разходи малко,сама. Чети книга, купи си списание,ъъъъ....чисти из вас, подреди си гардероба, прави някви упражнения за крака/корем. Де да знам, аз това правя като ми е скучно и няма с кой да изляза...
офф непомага .. не ми се излиза вън сама .. книги пък изобщо не ми се четат,списания неискамПървоначално написано от reoffender
мразя да чистя пик за опражненияя ... мол ви помагайте направо тва ми се случва за пръв път толкова да ми е скучно
` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪
Поглези се с козметични поцедури- дали ще е оформяне на вежди, идеи за новогодишна прическа и тоалет или пилинг на лице, няма значение.
Поразчисти из вас. Подреди шкафчето/гардероба. Забърши праха, полей цветята, напръскай листата с вода и после ги подсуши...
Изтъркай банята, мивките вкъщи.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Вземи разхлабителни със зелен чай и ще има какво да правиш цял ден.
Излез се разходи/комп. игра/отиди на фитнес/подреди си стаята ... Седни прочети някоя книга.
n00bs
Вземи учебник по български, ТОВА ЩЕ ПОМОГНЕ. . .Първоначално написано от mee3
Какъв съвет искаш като всичко отхвърляш? Опитай челна стойка, или стой и гледай в една точка, ако ще те изкефи...
това ми е проблема, че ми е ужасно тъпо .. но може би ще се захвана за нещо за новагодина но незнам кфо![]()
Като кажете значи "скучно ми е"...
Сами избираме какво да ни е. Ти си избрала да ти е скучно, защото не си избрала нещо друго. Аз като усетя,че ми е скучно и все си намирам нещо за правене. Ноо на мен не ми е проблем намирането, понеже мога да си играя с всичко. ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Все си мисля, че хората често бъркат скука с мързел.
Дори намирането на кво-да-правиш не помага, то си е в главата всичко.
Примерно имаш ангажименти. Дали да сготвиш нещо, да се изкъпеш, да вземеш нещо от магазина, да се разходиш (~2-3 часа) пак си е има онази скука. И мързел... и апатия за нещата около тебе.
Нарисувай нещо...
йъп...радвай се, че ти е скучно. Тва, че нямаш достатъчно въображение и готини хобита е друго ^_^ Като си заета нон стоп, ще казваш че нямаш време...ммхм
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Уважаемa mee, драга 3, за скучаещите граждани на републиката се организират работно-трудови бригади с удължено работно време. Съветвам Ви да се присъедините към някоя от тях.
...
Вече почти 2 страници никой не я е посъветвал да си поиграе с месото.![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Dumm fickt gut.
So sagt man![]()
...
книга?
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
АНАТЕМА!Първоначално написано от gandalfepi4
Буквите са деца на дявола.
охххх и аз съм така особенно след 17:00 часа,направо ще изкукуригам-ужасно е
Точно това щях да кажа.Първоначално написано от manliftingbanner
Хванете 1 книга и ще се учудите, че не хапе. Ако не сте свръх малоумни даже ще я разберете.
Днес седнах към 18 часа и станах ей сега преди половин час от леглото, четейки книга. Не умрях между другото. Явно ми е било интересно, за да седна да вечерям за 5 минути и после да си продължа...
Няма скука. Има липса на желание и хорска простота. Що на мен не ми е скучно никога?![]()
Писмен и правоговорен речник.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Ооо, просто не мисли, че някой щ'ти каже нещо свръхинтересно, което да правиш... Явно нищо не ти се прави, мързи те, нищо не ти е интересно сега. Обаче помисли (не само за авторката говоря) как когато имаш много ангажименти изведнъж ти се доисква да се занимаваш с хобито си. Ако имаш де.. ха-ха...
-книга
-кафе
-бар
-дискотека
-разходка, макар че е доста студеничко вече
напълно подкрепям мнението на amk933, че скуката поне за мен не съществува като понятие. освен ако не си на някакво супер изолирано място или нещо подобно![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
благодаря вии, но се оправих намерих си фр и се разходихме, а за книгата не че ме мързи просто нямам книга, която не съм я прочела,а библюотеката е затворена !
ми да почне да прави нещо по въпросаПървоначално написано от manliftingbanner
не знам ама аз дори да съм на безлюден остров пак не може да ми е скучно стига да има компютър и некоя книга около мен
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
а-ха! ДобреПървоначално написано от mee3
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Един от малкото минуси на т'ва да си покъртително тъп е скуката.
А някои хора са толкова тъпи, че трябва да бъдат глобявани...
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station