.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

трябва да ми спре до утре вечерта :(

като за начало се извинявам ако има вече такива теми.. потърсих и не намерих ..... и сега въпроса ми ...... знам че е тъпо и детско и вредно, но трябва да си спра цикъла до утре вечерта .. :х ... и не знам как и се побърквам ... подрани ми с пет дена и сега трябва да го спра задължително ;х не знам какво да правя моля ви помогнете ... благодаря предварително ....... и весели празници

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Ех тоя секс... иначе начина е ходи да си купиш 5 блистера витамин Ц , исмучи ги и си готова...

... хмм съгласен съм с това което каза Slamdancer ,,, ама пък какво от това ако не успееш, как ще спреш природата ,,, пробвай все пак с Витамин Ц

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от taratorcho
    ... хмм съгласен съм с това което каза Slamdancer ,,, ама пък какво от това ако не успееш, как ще спреш природата ,,, пробвай все пак с Витамин Ц
    +1 Нагълтай се с витамин Ц

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Само ще го намали,не мисля че ще го спре.
    Какво ще ти стане ако една Нова година пропуснеш да се изчукаш?

хахахаха, колко откровенно казано

Супер фен Аватара на Shia
    Няма да успее да се отбележе за последно за 2010,лош късмет е

Eeee... края на годината и ти да не можеш да се изчукаш за последно... мноого шит.
    Но не се отчайвай.. има и други варианти - орално, анално..

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от whysosad
    Eeee... края на годината и ти да не можеш да се изчукаш за последно... мноого шит.
    Но не се отчайвай.. има и други варианти - орално, анално..
    Гояма утеха
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

По-скоро ще прави на приятеля й ''подарък'' за Нова година, който понеже я ''обича'' и тя го ''обича'' и иска да го спечели само за нея.
    Йесс!
    Това е начина!
    Това е революция!
    Ако му му пуснеш отзад съм чувал, че има голям шанс на 2-ри Януари да се върне с годежен пръстен! Не изпускайх възможността си, момиче!!!

+ това, дори да ти се струва, че е спряло, като го пъхне ще излезе червения кетчуп 99%, така че може и да го накажеш за дето му правиш подарък

Всичко това е една подигравка на слабоумието на някои хора.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Вие мацките сте много прецакани с тоя цикъл и разни такива женски глупости а ние сме си добре

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Вие мацките сте много прецакани с тоя цикъл и разни такива женски глупости а ние сме си добре

хаха, има нещо вярно +1 ... Прии тех, цъкал, овулации бла, бла, глупости, простотии, ние кефа си гледаме

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ Fuck yeah! MAN POWER
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен
    мислете бе, нали утре кат се надявате, че аверката ще ви пусне, ще ви каже, че няма да стане и пак и вие ще сте прецакани
    по темата - не може да пропусне, все пак няма да и върви цяла година да прави секс
    МОМЧЕ

Цитирай Първоначално написано от dunce
    мислете бе, нали утре кат се надявате, че аверката ще ви пусне, ще ви каже, че няма да стане и пак и вие ще сте прецакани
    по темата - не може да пропусне, все пак няма да и върви цяла година да прави секс

... нали знаеш, че ако не сме ние, няма кой да е

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Авторке,ти днес ли се сети да се чудиш за утре?Аз като искам да го преместя с няколко дена,купувам си витамин Ц поне 2 седмици по-рано,хапвам по 2-3 на ден и трика става.Малко по-отрано не се ли сети да питаш,сега вече като ти тече малко трудно ми се струва да махнеш с вълшебната пръчица и специално утре вечерта всичко да ти е тип-топ.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Витамин C

Да си "преместиш" цикъла...

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Само на мен ли витамин ц-то не ми действа Ако ти е толкова зор Примолут Нор 5,някъде към 4 лв е,взимаш си го сутринта пиеш 3 хапчета сутрин,обед и вечерта и си готова,ама няма смисъл за едното чукане на нова година ..
    ZaicheNaXeroin

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Само ще го намали,не мисля че ще го спре.
    Какво ще ти стане ако една Нова година пропуснеш да се изчукаш?
    Пък не си ли е нейна работа дали ще се ''изчука'' или не?

По темата:Едни розови хапченца 'Ca' ми свършват работа на мен,намаляват цикъла с 2 дни,ама трябваше от 1вия ден да почнеш да ги пиеш и по 3 пъти,сега се свърши..

anonymous708973
    Guest
    Бях пуснала тема за това, всички писаха витамин Ц... Случайно се заговорих с една приятелка в училище и тя ми препоръча Оргаметрил.
    Вземи си го. Вълшебен е Струва 4.50 някъде, без рецепта е, от аптека. Ако можеш още сега. Пий едно тая вечер, утре сутрин, утре наобяд и утре вечер. Попринцип са по 2 на ден, но след като ти е спешно, утре пий 3. Когато решиш, че ти е удобно да дойде (как звучи само ), спираш да го пиеш и ти идва след 2-3 дена като абсолютно нормален цикъл. Никакви странични ефекти не са се проявили.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Бях пуснала тема за това, всички писаха витамин Ц... Случайно се заговорих с една приятелка в училище и тя ми препоръча Оргаметрил.
    Вземи си го. Вълшебен е Струва 4.50 някъде, без рецепта е, от аптека. Ако можеш още сега. Пий едно тая вечер, утре сутрин, утре наобяд и утре вечер. Попринцип са по 2 на ден, но след като ти е спешно, утре пий 3. Когато решиш, че ти е удобно да дойде (как звучи само ), спираш да го пиеш и ти идва след 2-3 дена като абсолютно нормален цикъл. Никакви странични ефекти не са се проявили.
    МЕРСИ ... мерси за адекватния отговор .... всички седат и само се заяждат .... още в началото съм написала, че е тъпо и детско и прочие, но всеки един който писа в темата не пропусне да каже че не е нужно да се изчукам на нова година хахаха всички сте супер остроумни ..... искам да правя секс с приятеля ми преди да е заминал за Германия където ще бъде опериран и не се знае дали ще е добре след това.... но всички сте много готини .......... и не аз искам, а той ..... мерси на тези ( двама) които са дали адекватни и нормални отговори .... за мен беше важно да си спра цикъла ...... весело довечера

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си