.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: ГИНЕКОЛОГ

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

ГИНЕКОЛОГ

Здравейте отново....
    Първо весели празници и успешно посрещане на Новата Година!
    а сега нека мина към съществената част....
    проблемът ми е, че съм на 13 и от 1 сед. на интимните части (генеталите) имам 3 малки пъпчици, които мажа с крем, но така и не се махат и ужасно много се безпокоя
    Майка ми каза, че трябва задължително да отида на гинеколог, но досега никога не съм ходила и много ме е срам! Един вид - някакъв мъж да ми гледа интимните части!
    Нз....във вторник ще ходя при личната да ми даде бележка за преглед и след това....

Адски ме е срам и ме е страх, та нз какво да правя....! Дайте моля ви някакви съвети!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Отиди при женa a и не уточнявaш къде сa пъпките .. нaй - вероятно изобщо не е толковa стрaшно колкото мисли мaйкa ти

Мега фен Аватара на vagarious
    Единственото, което мога да ти кажа е, да потърсите наистина добра гинеколожка, ако мисли, че от това ще ти е по-спокойно ..
    Иначе няма как..няма да си първата ии освен да ти наговорим още куп клиширани изрази - с нищо друго не можем "да помогнем".
    Горе главата, няма страшно.
    Дано всичко е наред.

дали ще е мъж или жена те са виждали хиляди като твоето ,което носиш отдолу мен преди операция неразположена бях мъж ме гледа над 50 год ръкавицата му червена стана ,но човека каза спокойно какви неща съм виждал това нищо не е така че...не срамни неща няма за пред тях

anonymous708973
    Guest
    ^Ау, каква операция, че се е наложило такъв преглед?

Отиди при жена, ако ще си по-спокойна И мен би ме било много срам... Стискай зъби, едва ли ще отнеме повече от 5 минути.

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    И къде са точно тия пъпчици. Ако си се обезкосмявала може да има обърнати косъмчета ,което не е кой знае какво. А за гинеколозите щом не искаш да е мъж защо не попиташ майка си за жена гинеколожка ако ще си по-спокойна?

Град
    Света На Мечтите
    Ами пъпчиците са как да кажа - "отгоре" ( не са близо до вагината или матката), само едната е малко по-надолу

Иначе все някога ще се наложи да се престраша, така че имам ли друг избор.....

anonymous708973
    Guest
    Наистина може да са обърнати косъмчета... От 1 седмица казваш? Болят ли те на допир? Аз имах, виждах, че е обърнато косъмче, опитвах се да го стискам, ама много боли... и накрая само се махна.

Идеята ми е да не отидеш на гинеколог и да се окаже това, че тогава вече ще те е много срам

е нормално е да те е срам.... все пак ти е за първи път. С времето ще ти мине... Редовното посещение на гинеколог е важно и не само заради болести, но просто за профилактика

Град
    Света На Мечтите
    Ами аз там честно казано само веднъж и то през лятото с крем депилатоар....но оттотгава нямаш нищо и сега извъднъж...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Иди. Няма нищо страшно и срамно, а и това им е работата...повярвай, в твоите гениталии, няма нищо, което един гинеколог да не е виждал около 1000 пъти...няма с какво да го впечатлиш.. ;д

Град
    Света На Мечтите
    Добре, решено е. Отивам!

Обачеее тук ме чопка въпроса - Да се обезкосмя ли?

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    да
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако ще се чувстваш по-комфортно се обезкосми.
    Бъди сигурна, че гинеколозите са виждали всякакви неща и не би им направило впечатление.
    Не се притеснявай и не се тормози с такива дреболии. Всяка жена ходи на гинеколог и всяка една потъва от срам първия път, но е неизбежно.
    Успех и дано пъпките се махнат по-скоро
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Изобщо не се притеснява! Няма за какво. Те гинеколозите всичко са виждали, както ти казаха преди мен. Аз като ходих за първи път, след мен беше една сигурно около 70 годишна баба..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Ами пъпчиците са как да кажа - "отгоре" ( не са близо до вагината или матката), само едната е малко по-надолу
    Извинявай ама нали знаеш, че матката е вътрешен орган ?
    Мен ако питаш изобщо не ходи, но ако с времето не се махнат, тогава може би ще е добре да отидеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си