- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ГИНЕКОЛОГ
Здравейте отново....
Първо весели празници и успешно посрещане на Новата Година!
а сега нека мина към съществената част....
проблемът ми е, че съм на 13 и от 1 сед. на интимните части (генеталите) имам 3 малки пъпчици, които мажа с крем, но така и не се махат и ужасно много се безпокоя
Майка ми каза, че трябва задължително да отида на гинеколог, но досега никога не съм ходила и много ме е срам! Един вид - някакъв мъж да ми гледа интимните части!![]()
Нз....във вторник ще ходя при личната да ми даде бележка за преглед и след това....![]()
Адски ме е срам и ме е страх, та нз какво да правя....! Дайте моля ви някакви съвети!![]()
Единственото, което мога да ти кажа е, да потърсите наистина добра гинеколожка, ако мисли, че от това ще ти е по-спокойно ..
Иначе няма как..няма да си първата ии освен да ти наговорим още куп клиширани изрази - с нищо друго не можем "да помогнем".
Горе главата, няма страшно.
Дано всичко е наред.![]()
дали ще е мъж или жена те са виждали хиляди като твоето ,което носиш отдолумен преди операция неразположена бях мъж ме гледа над 50 год ръкавицата му червена стана ,но човека каза спокойно какви неща съм виждал това нищо не е така че...не срамни неща няма за пред тях
^Ау, каква операция, че се е наложило такъв преглед?
Отиди при жена, ако ще си по-спокойнаИ мен би ме било много срам... Стискай зъби, едва ли ще отнеме повече от 5 минути.
И къде са точно тия пъпчици. Ако си се обезкосмявала може да има обърнати косъмчета ,което не е кой знае какво. А за гинеколозите щом не искаш да е мъж защо не попиташ майка си за жена гинеколожка ако ще си по-спокойна?
Ами пъпчиците са как да кажа - "отгоре" ( не са близо до вагината или матката), само едната е малко по-надолу![]()
Иначе все някога ще се наложи да се престраша, така че имам ли друг избор.....
Наистина може да са обърнати косъмчета... От 1 седмица казваш? Болят ли те на допир? Аз имах, виждах, че е обърнато косъмче, опитвах се да го стискам, ама много боли... и накрая само се махна.
Идеята ми е да не отидеш на гинеколог и да се окаже това, че тогава вече ще те е много срам![]()
е нормално е да те е срам.... все пак ти е за първи път. С времето ще ти мине... Редовното посещение на гинеколог е важно и не само заради болести, но просто за профилактика
Ами аз там честно казано само веднъж и то през лятото с крем депилатоар....но оттотгава нямаш нищо и сега извъднъж...![]()
Иди. Няма нищо страшно и срамно, а и това им е работата...повярвай, в твоите гениталии, няма нищо, което един гинеколог да не е виждал около 1000 пъти...няма с какво да го впечатлиш.. ;д![]()
Добре, решено е. Отивам!
Обачеее тук ме чопка въпроса - Да се обезкосмя ли?![]()
да
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ако ще се чувстваш по-комфортно се обезкосми.
Бъди сигурна, че гинеколозите са виждали всякакви неща и не би им направило впечатление.
Не се притеснявай и не се тормози с такива дреболии. Всяка жена ходи на гинеколог и всяка една потъва от срам първия път, но е неизбежно.
Успех и дано пъпките се махнат по-скоро![]()
И спря да се върти за миг земята..
Изобщо не се притеснява! Няма за какво. Те гинеколозите всичко са виждали, както ти казаха преди мен. Аз като ходих за първи път, след мен беше една сигурно около 70 годишна баба..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..