- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали не го нараних...
Самия факт че няколко пъти споменаваш това че си по зряла и че не си му правила проблеми и купища подобни достатъчно ясно говори колко искаш да убедиш себе си че е така.
Като не искаш да му е гадно на човека, сядате и му казваш всичко точно както си е. Нали претендираш че си зряла. Щото иначе да си траеш така е най-голямото наказание, което можеш да му предложиш.
А така както го описваш вие сте friends with benefitsТака че явно никой на никого не дължи обяснения.
И тъй
П.П. Знам, как ще скочиш че не е така.... ама знаеш ли какво... и аз съм бил на 16... ти била ли си на 22-24 обаче?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Проблема е обаче в това че не иска да сме приятли с облаги. Не иска да сме приятели и точка. Каза ми го още в началото че няма намерение да ми е приятел а нещо много повече. После като бяхме се раздели ли за малко, не се срещахме той откри че съм била с друго момче, и не ми държа сметка (много ясно) но ми каза че иска да е единственното момче в живота ми. Офт, не знам какво иска наистина. Проблема му е че и той май не знае.Първоначално написано от valdesbg
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Абе той знае, не знае какво иска от теб, заеби тая... Ти занеш ли какво точно искаш от него?
Всъщност ти не знаеш какво да правиш с кокала... съвсем скоро ще дойде някоя кучка, която знае какво да прави с кокала... и тогава щеш-нещеш скромно ще подвиеш опашка
Опичай си акъла докато е време.
Dr. Gregory House
Да, искам да си говорим често, да се виждаме често и да бъдем заедно, защото когато съм с него съм адски щастлива. Но не го обичам.Първоначално написано от babity
Fight Club <3
Айде то щом знаеш да ми кажеш, какво точно да правя с 'кокала' който даже не познаваш?Първоначално написано от valdesbg
![]()
Fight Club <3
Влади, твърде остро съдиш. Понякога хората имат нужда от време.
По-добре да не казва 'обичам те', ако наистина не го чувства. Най-добрата ми приятелка си хвана едно момче. Той на втората седмица и каза, че я обича. Тя не му отговори нищо, защото щеше да го излъже. Той продължи да го повтаря, а тя да млъчи. Беше и безразлично! Каза му го едва шест месеца по-късно, защото едва тогава го почувства. В крайна сметка, той се бори за любовта и. Заедно са вече четири години. Понякога трябва време. Не казвам, че е правилно или приятно, но е така.
You're frozen
When your heart's not open..
И при мен откакто едно момче ми призна че ме харесва вече почти не ми пише, защото аз не му отвърнах. Много се ядосах и сега искам да му кажа че и аз го харесвам но не намирам думи. Та според мен е трябвало да му кажеш, че и ти го обичаш колкото и да мразиш да казваш тази дума за да е сигурен той че и ти изпитваш същите чувства.![]()
Яяя Саня, приятно ми е да те видя отново тук
Авторке.. въпросния кокал не ми е необходимо да го познавам. Достатъчно ми е че виждам как зрялата му приятелка хленчи по форумите.
А какво да правиш с него - не знам. Сама си си го избрала, доброволно и на трезва глава(надявам се). Така че.. не питай мен, какво да правиш с твоя избор. Когато отивам да си купя обектив за фотоапарата, знам точно защо искам точно този.
Мога да ти дам подсказка какво правят зрелите хора. Разговарят.. сериозно. Можеш примерно да му кажеш всичко това, което каза на нас. Можеш примерно да започнеш да се държиш по отговорно във връзката ви, с цел да стане по сериозна тя. А можеш да му съобщиш че ти е все тая, и просто искаш да мачкате чаршафите. Избери си кое приляга повече на желанията ти.
Прочети и другите ми мнения в темата, за да видиш колко много възможности и съвети съм ти дал.
И много моля да спреш да се излагаш с изрази от рода на : искам да си говорим често, да се виждаме често и да бъдем заедно,защото когато съм с него съм адски щастлива. Но не го обичам.
Щото това си е почти - директно определение за кyрва. В твоя случай в мъжки вариант.
За всички, които ми слагат думи в устата. Прочетете ми пак мненията и ще видите че никъде не карам авторката да му казва че го обича. Карам я да реагира, адекватно или не чак толкова, на ситуацията. Но да реагира.. някак.
И тъй![]()
Dr. Gregory House
Ами даа кофти е, все пак някои са тънкообидни, аз на твое място бих му повтаряла обичам те цял живот, просто защото съм такава... ако нещо не е наред, то явно имате противоположни характери, но нали си чувала противоположностите се привличат(НЕ ВИНАГИ)