Яяя Саня, приятно ми е да те видя отново тук

Авторке.. въпросния кокал не ми е необходимо да го познавам. Достатъчно ми е че виждам как зрялата му приятелка хленчи по форумите.

А какво да правиш с него - не знам. Сама си си го избрала, доброволно и на трезва глава(надявам се). Така че.. не питай мен, какво да правиш с твоя избор. Когато отивам да си купя обектив за фотоапарата, знам точно защо искам точно този.

Мога да ти дам подсказка какво правят зрелите хора. Разговарят.. сериозно. Можеш примерно да му кажеш всичко това, което каза на нас. Можеш примерно да започнеш да се държиш по отговорно във връзката ви, с цел да стане по сериозна тя. А можеш да му съобщиш че ти е все тая, и просто искаш да мачкате чаршафите. Избери си кое приляга повече на желанията ти.

Прочети и другите ми мнения в темата, за да видиш колко много възможности и съвети съм ти дал.

И много моля да спреш да се излагаш с изрази от рода на : искам да си говорим често, да се виждаме често и да бъдем заедно,защото когато съм с него съм адски щастлива. Но не го обичам.

Щото това си е почти - директно определение за кyрва. В твоя случай в мъжки вариант.

За всички, които ми слагат думи в устата. Прочетете ми пак мненията и ще видите че никъде не карам авторката да му казва че го обича. Карам я да реагира, адекватно или не чак толкова, на ситуацията. Но да реагира.. някак.

И тъй