- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм объркан.Моля за малко съвети :)
Здравейте!
Все още съм нямал истинска приятелка.На 14 съм, живота е пред мен знам, че ще има много, но защо не.Та нека ви въведа малко в моя роман.Преди 1 година в старото ми даскало доиде да учи едно момиче.Още от както я видях за първи път ми хареса много.След това я видях на 1 ръка разстояние и си казах абе не е чак толкова хубава.И така минаваше времето до тази пролет(края на Март).Един ден тя започна да ми пише коментари из един сайт за запознанства и ме добави към приятели(с нея почти не съм говорил беше в друг клас).Реших, че има някаква симпатия към мен и имах възможността да и взема Skype.Реших се "да се хвана на хорото" и да и го взема пък каквото ще да става.И така луди чатове.От време на време усещах, че ми пишеше с кеф по-рядко не с толкова голямо желание.Края на учебната година имах възможност да и предложа, но залисан минаха последните дни и даскалото свърши.Доиде лятната ваканция и не бяхме се виждали цяло лято.Сега учим в едно и също даскало, но сме различни смени и пак нямаме възможност да се виждаме(за жалост).Един ден и казах да се видим.Тя се съгласи и се видяхме.Всичко мина добре.Аз си знам, че ме харесва, дори и малко, но реших да попитам нейна приятелка дали тя ме харесва.Тя се праеше, че незнае и щяла да я пита.След 2 дена ми стовари че не ме харесвала.Това тотално ме обърка.И така я оставих 2-3 седмици без да си пишем и накрая отново започнахме да си пишем и то с желание.Големия проблем е, че през тези 2-3 седмици чувствата ми към нея просто отлетяха.Сега мога да кажа, че почти ги няма и я няма тази обич, която я имаше преди.Мисля, че ако тръгна с нея всичко ще бъде добре и чувствата ми ще се възвърнат, но дали ще е така как мислите вие?Знам си, че все още ме харесва, щом ме види се притеснява или се оглежда за мене.Сега се чудя как обаче да я поканя на кафе.Аз не пия кафе по принцип все още, но не ми е проблем да и пия едно.Дайте ми малко съветчета дали въобще да продължа да се занимавам с това момиче, защото вече почти 1 година се лутаме и нищо не правим.Само обаче като се сетя колко много я обичах преди не бих я оставил за нищо на света...
Чааааааакай малко, за каква обич става въпрос?
За такава, каквато изчезва за 2 седмици ли?
Е, такава няма мойто момче, съжалявам за разочарованието.
Сега по темата - това, че ще я каниш на кафе не значи, че задължително трябва да пиеш кафе, вземи си сок, кола, няма никакво значение, важното е да излезете заедно.
След като се видите, говорете си, кажи й, че я харесваш и ако и тя чувства същото - прегърни я и сложи хепи енд на цялата история.
Обичал той! От разстояние!Първоначално написано от SkyRevers
Ако говори с теб, и то много или и е много скучно или те харесва. То се усеща бе брат![]()
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Пич усещам, че има някаква обич между нас ама не искам да оставя недовършено всичко ако ще да е ако не няма.Искам да видя края.Проблем ми е след това например прегръдката.Също така ако си разкрия директно чувствата ще стане много интересно ако тя не каже нищо.Ще ме накара да се чувствам като тъпак...Първоначално написано от FataMorgana
Wednesday666 не е от тази обич за 2 седмици, защото продължава вече повече от 9-10 месеца макар и в последно време леко да изчезна![]()
Щом нямаш чувства към нея вече, къде си тръгнал ?
Не можеш да имаш доверие на приятелката й, защото тя може да е казала на въпросното момиче, че ти питаш и естествено, че тогава твоята ще каже не (:
Ти мислиш, че тя те харесва .. признай й за чувствата ти щом си сигурен, че и тя ги има и виж какво ще стане -
Виж сега аз винаги съм си знаел, че чатя с НЕЙНА приятелка, а не с моя и немога да и се доверя на макс.Това си го знам, но чувствата ми към нея просто намаляха, не че ги няма напълно, но не са тези, които бяха да кажем точно преди 6-7 месеца вече.Първоначално написано от BlahBlah
Трябва ти самия да го усетиш, не да вярваш на врели-некипели от нейните фр..![]()
Първоначално написано от Wednesday666
![]()
Хихи.Много добре казано