.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Извинявайте за тъпия въпрос, но какво точно представляват черните точки? Пъпка с черно връхче, или просто като някаква по-тъмна точка? Търсих и нищо конкретно не намерих, надявам се някой да ме светне най-накрая
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Извинявайте за тъпия въпрос, но какво точно представляват черните точки? Пъпка с черно връхче, или просто като някаква по-тъмна точка? Търсих и нищо конкретно не намерих, надявам се някой да ме светне най-накрая

Еми .... черна точка/комедони/.
    Обикновено никнат в Т-зоната и е доста желателно да се махат.
    Разрови се из нета за повече инфо.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^От самото затопляне руква кръв, не от стискането!
    Възможно е. Аз имам страааашно крехък нос - при най-малкото нещо започва да кърви. Това съм го правила доста пъти обаче и нищо ми няма, обаче като се нагрявах с инфрачервена лампа, всеки пък ми течеше кръв.

На мен най-много ми помогна методът с топлата вода и после сестра ми ги изстиска Това е най-сигурното .

Имах същия проблем преди време и използвах някъкъв крем на орифлейм,но не помня точно какъв беше,само помня че беше около 5 лв. Само за един месец ми изчезнаха с въпросния крем.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от VikitoRia
    OMG хора вие май на козметик не сте ходили
    Защо да даваме луди пари за нещо, с което се справяме и в домашна обстановка? Лентите на Нивеа са стотинки, пилинг-маските също. Защо да даваме грешни пари на човек, който дори няма нужната квалификация, за да третира кожни проблеми. Да не говорим, че при упорито акне не е зле да се мине на гинеколог, не само през дерматолог. Вие тук си плещите бабините деветини за козметици.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на fuckme
    мисля, че калпазанката не се разбра с останалите, по - точно те не я разбраха. ти искаше да кажеш за това с парната баня, а не за желатиновата маска май иначе, викториа, авторката ясно попита за начини ОСВЕН козметик.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си