- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се махат ??
Извинявайте за тъпия въпрос, но какво точно представляват черните точки? Пъпка с черно връхче, или просто като някаква по-тъмна точка? Търсих и нищо конкретно не намерих, надявам се някой да ме светне най-накрая![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
![]()
![]()
Еми .... черна точка/комедони/.![]()
Обикновено никнат в Т-зоната и е доста желателно да се махат.
Разрови се из нета за повече инфо.![]()
Възможно е. Аз имам страааашно крехък нос - при най-малкото нещо започва да кърви. Това съм го правила доста пъти обаче и нищо ми няма, обаче като се нагрявах с инфрачервена лампа, всеки пък ми течеше кръв.Първоначално написано от kalpazanka
На мен най-много ми помогна методът с топлата вода и после сестра ми ги изстискаТова е най-сигурното .
Имах същия проблем преди време и използвах някъкъв крем на орифлейм,но не помня точно какъв беше,само помня че беше около 5 лв. Само за един месец ми изчезнаха с въпросния крем.![]()
Защо да даваме луди пари за нещо, с което се справяме и в домашна обстановка? Лентите на Нивеа са стотинки, пилинг-маските също. Защо да даваме грешни пари на човек, който дори няма нужната квалификация, за да третира кожни проблеми. Да не говорим, че при упорито акне не е зле да се мине на гинеколог, не само през дерматолог. Вие тук си плещите бабините деветини за козметици.Първоначално написано от VikitoRia
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мисля, че калпазанката не се разбра с останалите, по - точно те не я разбраха. ти искаше да кажеш за това с парната баня, а не за желатиновата маска майиначе, викториа, авторката ясно попита за начини ОСВЕН козметик.
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.