- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ви, хелп ме! Незнам как да действам
Здравеите, от скоро съм, във този фором и, не съм сигорен дали съм уцелил правелната секциа така че бъдете, снизходителни.
Начи аз съм спортисче. и след тренеровка, често се случва да са къпем заедну със момчетата от тййма. Аз до сега не съм се претеснявал да, се сабличам гол само по хавлия, тей като знам че, момчетата са мъжаги като мене. Но онзи ден нали едно от момчетата(Митака) докато се разминавахме в саблекалните той ме плесна по дупето. След това. аз се обарнах и го погледнах очудено а той ме попита - дали желая нещо?.
Та изкам да попитам по вещите във този фором дали това е било някакав намек, или, проста спортна, закачка? Ако е било първото, дали, той, очаква нещо от мен?
ЗнАиТи Ли мЪ кОй сЪм бЬе ?!
ОбИчАм дА сЕ еБаВаМ нО нЕ пРоЩаВаМ!!!
Първо пиши по-грамотно.
Второ... иска да те пори...или се ебава с теб...
![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Ами виж ся ние не познаваме Митака и незнаем каква личност е така че обърни внимание дали го прави това с останалите те отвръщат ли му.Ако му отвръщат значи е просто няква лигатня, но ако това е само към теб тогаваа хич не ти завиждам.. НО ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕЕ!!! успех брато![]()
![]()
Абе тва си е закачка просто така,кво се чудиш толкова...![]()
За по-сигурно си сложи коркова тапа на дупето.![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
да бе .. най - много и с тапата ще си го отнесе![]()
![]()
и според мене е за ебавката ..![]()
![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
т.11
Считай се за предупреден.