- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой мрази чалгата и кючеците освен мен??
Постове от такъв тип се игнорират напълно. Дори не си заслужава да се четат глупостите на хората, които мислят, че са над всичко и всеки. Камоли да им се отговаря. Твай.Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Дезолаторче,изобщо не ме познаваш,че да твърдиш,че само омраза насаждам,даже напротив...чалгата ми е противна,но както казах по-горе - не я мразя...и мога да ти кажа,че и аз съм от тия веселяци,които могат в всякаква компания да са,най-често съм с чалгарите,не че искам,просто така се стичат обстоятелствата - колегите са чалгари,приятелите са чалгари,нз си още какво,но лесно мога да се абстрахирам от музиката и го правя!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
аз пък слушам всичко, едно време всички слушаха чалга, ама нали се появиха модерните метъли, емота и всякакви други същества, всички се правят на модерни, че чалгата била помия![]()
![]()
И какво знамение има кой я мрази и кой не?
Или по точно хайде да си намеря компания с която да злоббея против чалгата,защото нямам какво да правя.
Много сте ми инт такива хора,който мразите чалгата,но не пропускате и една тема,един клип някъде да коментирате и тн.Като не ти харесва нещо,изобщо не се занимаваш.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
^ Изразяваме мнение ?![]()
Always wanna play but never wanna loose
ти си потен метАл и слушаш чалгия, щото ти вдига настроението...Първоначално написано от Desolator
е т'ва ако не е пумяр![]()
оди си легай...![]()
++++++++++++ Изрази се много добре,всички да прочетат това мнение и да си помислят дали когато са били по малки са слушали,хаус,рок,метъл и т.нПървоначално написано от ri41
![]()
не братле, всички сме израснали под звуците на кларинет и ориенталски ритми...Първоначално написано от UNITED2
стегнете се малко бе...чак се дразня, че сте толкова малоумни![]()
Първоначално написано от iLovePussyJuice
Ок,ти си исключение споко
![]()
ти си неграмотен...
когато се научиш да пишеш, тогава ще ми се правиш на тежък![]()
Т'ва винаги го казва някой който се чуди как да се заяде..Първоначално написано от iLovePussyJuice
Неграмотен съм,проблееем ?![]()
И не се правя на тежък,нито на умен и интилигентен знаещ всичко момък като теб![]()
![]()
Не пиша във форум по български език и литература,абе кво ли се обяснявам пиша както си искам окей ?
Разбираемо е,сега,че няма запетайки и тиренца нищо не означава а и темата,не го изисква.И не,не се оправдавам наистина граматиката ми куца![]()
![]()
То и ти не започваш изречението с главна буква ама това изобщо не е от значение,както за мен така и за всичи![]()
честно казано хвърлях монета...
колебаех се дали да ти кажа, че си неграмотен...или пък да ти кажа, че си малоумен
е падна се ези![]()
иначе проблем има...да и той си е твой
лошото е, че не го виждаш![]()
Добре бе брат,ясно,че имам нек'ъв проблем ама няма смисъл ти да се притесняваш за менПървоначално написано от iLovePussyJuice
Ще се справя някак си...
Сега т'ва твойто к'во общо има с темата ?![]()
Нито има нужда да се обиждаме,нито да се караме... Това всеки го може,включително и аз ама някак си не се връзва а ?
В темата се спори,а спор изобщо не означава това,което правите повечето тук,обиди и ругатни..![]()
Не бе не се пУаша,радвам се,че се изяснихме !![]()
Сега трябва да се примирите,че чалгата е най слушаната музика в България и това никога няма да се промени,ще ви преследва на почти всякъде,където и да отидете в нашата мила държавица...
Извода е,че който не мрази чалгата няма проблеми,който я мрази може само да се дразни,че я чува,когато я чуе![]()
ама мен ме боли х'уя колко чалгари има... нека има :ДПървоначално написано от UNITED2
аз чалгата не я мразя...просто ми е скучна![]()
Aбе не знам колко ти е скучна,ама ще ти хареса като видиш няколко мадами как е кълчат на най новия хит на Андреа,например..Първоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
![]()
![]()
А ти или незнаеш да четеш или се правиш яко на ударен. Никъде не съм казвал, че съм метАл, това пък от къде по-дяволите го измисли? "Пумяр" - такава дума няма, има "помияр". Половината от хората, които плюят тука по чалгата и се правят на много умни, всъщност нямат елементарна писмена грамотност. Чак тъжно ми става. И само за протокола - виждал съм твоя снимка и по-влизаш в понятието "потен метАл". Не ме карай да я намеря и да я постна тука, защото ще станеш още повече за смях. С една дума - замълчи докато е време...Първоначално написано от iLovePussyJuice
Всъщност наистина какъв е смисъла от спор, след като статистиката показва коя музика колко струва и коя музика се знае от целия святНали се сещаш, че и в България има поп изпълнители, метъл банди и т.н., които все пак биват чувани навън. Тука, че някакъв мангал от София решил да се представи за чужденец и да ми пее перфектно на български не го прави хамериканец
![]()
Аз когато видя, че някой чалгар е добре на интелектуално ниво, ще ти кажа... в момента обаче не се сещам, а сигурно 90% от познатите ми са такива(а те не са малко).
Десолатор, проблема е, че всяко същество, слушащо чалга се опитва да ме накара мен да слушам или тръгва да ми доказва КОООООЛКООО била яка тази музика, най-яката, без нея не можело..... докато обратния процес го няма - това е безспорен факт за комплексираността на поп-фолк палячовците.
П.С. И аз съм имал изпълнения на подобен тип музика, но от лигавнята и (О, Господи) повече няма да пия алкохол, за да се достига до там отново![]()
![]()
![]()
П.С. Пожелавам си през 2011 всякакъв вид чалга и кючеци внезапно да изчезнат, така държавата ни ще тръгне нагоре!
хЪх...
Първоначално написано от Desolator
На мен ми обясни колко е задръстен, че нещо не загрявам![]()
Аз на теб да обяснявам ли колко си задръстен или няма нужда?
Защо веднъж, след като си тоооолкова широкоскроен, не си призна, че чалгата става за маса, но за нищо друго?
А ако става за нещо друго защо никъде из световните класации не съм видяла Андреа или Галена?
Да, и аз слушам чалга, но съм далеч от мисълта, че това е най-великата музика.
Метъла, рока, хауса, попа и още много стилове са 100 пъти по-стойностни от чалгата и това, че някой не е съгласен не го прави задръстен![]()
Така че моля те не слагай етикети на хората, без да ги познаваш ама грам![]()
![]()
Peace![]()
Toва е много хубаво. И аз слушам българска музика (като изключим чалгата) - поп, метъл, рок, рап. Само не разбрах какво имаш предвид? Навън няма поп-фолк телевизии, понеже чалгата си е балканска музика. Нали не очакваш да пуснат чалга по MTV примерно или по VH1? Това не значи, че чалгата се знае само на балканския полуостров.Първоначално написано от RoSKo0o0
Ако имаш предвид този:Първоначално написано от RoSKo0o0
http://vbox7.com/play:ca47d2bf
Наистина не е българин, понеже в едно клипче от ютуб си показа личната карта и там ясно се видя, че е от Колумбия, както казва.
Може проблема и да е в тебе. Както има и чалгари на ниско интелектуално ниво, така има и метъли и рапъри и хаусъри и т.н. По тая логика аз мога да кажа - когато видя чистоплътен метъл ще ти кажа...Първоначално написано от RoSKo0o0
Аз не те карам. Напротив, слушай каквото си искаш. Както и мене, никой не може да ме накара да слушам музика която не ми харесва. Ако ще си говорим за факти - в момента чалгата е най-слушаната музика в България.Първоначално написано от RoSKo0o0
Проблемите на държавата ни не идват от една музика. Абсурдно е някой да вярва в това. Аз пък за новата година си пожелавам по-малко като тебе и повече толерантни хора...Първоначално написано от RoSKo0o0
Прочети поста ми пак. Ако не загрееш и тогава, проблема значи е в твоя котлон.Първоначално написано от Wednesday666
Давай обясни ми. За 5-ти път се включвам в такава тема и никой не успя да ми обясни. Аргументи искам?Първоначално написано от Wednesday666
Това си е твое мнение. Аз и като съм вкъщи се случва да си слушам чалга. Вдига ми настроението просто и се отпускам и забавлявам дори и да не съм пил...Първоначално написано от Wednesday666
Клишета и само клишета. Аз не съм видял въобще БГ музика в световните класации. Това значи ли, че не става?Първоначално написано от Wednesday666
А аз някъде да съм казал, че е най-великата музика? От всичко което слушам, чалга слушам най-малко и то предимно като съм на домашно парти или в дискотека.Първоначално написано от Wednesday666
Тогава и аз не съм задръстен. Нали щеше да ми обясняваш, че съм?Първоначално написано от Wednesday666
Пак си противоречиш. Защо тогава ти слагаш етикети на мене и искаш да ми обясняваш колко съм задръстен?Първоначално написано от Wednesday666
eми братле тая от аватара ми да не е лоша?Първоначално написано от UNITED2
![]()
say again?Първоначално написано от Desolator
![]()
пс- помияр е непородисто куче
пумяр е подчовк![]()
а нямаш ли снимката на която съм с розАви прашки и сутиен?![]()
стегни се малко :>
едит: аз и сега слушам метъл, а преди свирех в такава група![]()
Тва е музика когато си натряскан да намериш близост с противоположния пол,щото тогава обикновено хвърчат дрехи и т.н.За мен това не е музика,слушам само когато съм пиян и не знам къде се намирам и се зарибявам с някоя
>>DjBelev<<