.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

кафето без захар-вредно

Момичета един въпрос имам, не веднъж са ми казвали, че кафето без захар било вредно за сърцето, водело до гастрит и тн. особено сутрин без закуска, или само някакъв лек плод и горчиво кафе както правя аз, не ми докарва никакви проблеми за сега, но не се знае, а следобед го пия с мляко, вие какво мислите?

Мега фен Аватара на Infinity
    Кафе на гладно и със захар , и без захар е супер вредно.
    Наистина някой ден ще си имаш проблеми със стомаха . Може да е след 10-15-20 години , но ще имаш. Старай се да си хапнала нещо преди това , не е нужно да е нещо тежко, но пък някакъв плод не ти върши работа. Една - две препечени пълнозърнести филийки няма да ти навредят , спокойно.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на vagarious
    Да и аз знам, че е вредно да се пие чисто кафе на гладно.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    винаги го пия без захар, често на гладно...
    сигурно ще си имам проблеми...
    много е важно и кафето да е качествено..
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

все пак никой не е умрял от това, да е вредно, колко да е вредно има сума ти по-вредни неща

Тва ми звучи като адска простотия...

Мега фен Аватара на Infinity
    ri41 мисля , че би трябвало да си направила темата , за да получиш някакъв отговор , който можеш спокойно да намериш и в множество публикации и изказвания на истински професионалисти.
    Разбира се , че има по-вредни неща , но и това е вредно.
    На тези , на които това им се струва " адската " простотия , а пък и не само бих им препоръчала да прочетат / чуят нещо и тогава да формират крайното си мнение по въпроса.
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си