.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Спешен въпрос относно девствената ципа !!!

Първо ще помоля незапознатите с темата да не коментират.
    Мързеше ме да потърся във форума за проблема който ме касае,така че искам да попитам може ли девствената ципа да се скъса при орална любов,тоест,като я задоволявах с език по нейния полов орган ?
    ПС: За 1ви път и беше.И се оплакваше че има некви капки кръв при уриниране.Така че ни е страх и 2-мата.

Моля за компетентни отговори и без глупости. хората под 15 години да не пишат.
    Чукайте се за удоволствие

Според мен шанс няма... Девствената ципа не е толкова тънка и непроницаема. С език няма НИКАКЪВ шанс да я разкъсаш. Но ако си опитвал да проникнеш с пръсти има шанс да си я разкъсал... И все пак е минимален. Не знам от какво може да е тази кръв в урината... Но със сигурност не е от оралната любов, не се притеснявай.
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Не може.

ЪПСУРД
    [/img] http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://images.cdn.fotopedia.com/flickr-307903280-image.jpg&imgrefurl=http://www.fotopedia.com/wiki/Water_polo&usg=__D2IDhKVUN6fpGR9wmhFQlKoocF8=&h=53 2&w=800&sz=194&hl=bg&start=30&zoom=1&tbnid=tWvKBlq ck2i3mM:&tbnh=156&tbnw=208&prev=/images%3Fq%3Dwaterpolo%26hl%3Dbg%26biw%3D1276%26bi h%3D839%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:10%2C755&itbs=1&iac t=hc&vpx=573&vpy=270&dur=3167&hovh=183&hovw=275&tx =164&ty=132&ei=7ukNTZCuOYifOpyZhJIJ&oei=4OkNTfbvOI Kx8gPDroGFBw&esq=2&page=2&ndsp=20&ved=1t:429,r:7,s :30&biw=1276&bih=839[/img]

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Какъв трябва да е този език, който ще достигне заветната цел и ще успее дори да я преодолее, предвид факта, че на момчета с петте си пръста и други помощни средства не могат да го свършат

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Няма как с език да я скъсаш кръвта е от нещо друго!

с език няма начин от друго ще да е кръвта
    дишайте
    ~девойче съм~

Цитирай Първоначално написано от dimdim
    от друго ще да е кръвта
    дишайте
    страшно успокояващо.
    Може да й е дошло. Ако не е това, в понеделник трябва да си хване чантичката и да отиде на преглед при гинеколог.

Разбирам от вашите коментари,че не би могло да стане.Но от какво са тогава тези капчици кръв.Днеска тя разпита от какво може да й е било и й казали че е точно от това.При вас след скъсването на ципата имаше ли такива капки след акта ?
    Чукайте се за удоволствие

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    много ясно че не

Спокойно брат няма как с език да я разкъсаш..От нещо друго е.. Успех и спокойно

Голям фен Аватара на xinfamous
    ако езика му е нож може.
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    Но от какво са тогава тези капчици кръв.
    Ние диагнози НЕ МОЖЕМ и НЕ ТРЯБВА да даваме. Има доктори за това Отива на гинеколог и той ще й предпише хапчета или поне ще й каже от какво е тази кръв в урината.
    Цитирай Първоначално написано от iskamdate123
    Днеска тя разпита от какво може да й е било и й казали че е точно от това.
    Не знам кои неграмотници е разпитала.. И те не са достатъчно запознати със секса и нямат поне сексуална култура като говорят.
    ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА МОЖЕ ДА СЕ РАЗКЪСА САМО ЧРЕЗ МЪЖКИ ПОЛОВ ЧЛЕН ИЛИ ЧРЕЗ РАЗКЪСВАНЕ С ПРЪСТИ !! (което може да стане много трудно, но все пак е възможност.. )
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от twilightkid
    ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА МОЖЕ ДА СЕ РАЗКЪСА САМО ЧРЕЗ МЪЖКИ ПОЛОВ ЧЛЕН ИЛИ ЧРЕЗ РАЗКЪСВАНЕ С ПРЪСТИ !!

и от някъв спорт също.
    Can It All Be So Simple ?

Повече от фен
    не е вазможно

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    ДЕВСТВЕНАТА ЦИПА МОЖЕ ДА СЕ РАЗКЪСА САМО ЧРЕЗ МЪЖКИ ПОЛОВ ЧЛЕН ИЛИ ЧРЕЗ РАЗКЪСВАНЕ С ПРЪСТИ !!

и от някъв спорт също.
    И дезодоранти (това само по-стари форумци биха го разбрали )

Може и да е инфекция, която си и докарал от мръсни ръце, или пък булката е неверна Както казаха, тук диагнози не даваме, да отиде на лекар и да не се срамува

Не може
    _______MONSTER:ENERGY___________

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    С език не може

True story.

Супер фен
    Град
    София
    Не се притеснявай, не си я скъсал, както казаха и преди мен - с език е НЕВЪЗМОЖНО, но с пръсти може! Относно кръвта в урината - извинявай, но защо ни питате, като разбирате, че не е нормално, а не отидете на лекар!??
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от ILoveU2
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    и от някъв спорт също.
    И дезодоранти (това само по-стари форумци биха го разбрали )
    това го помня (тогава не се бях регистрирала.. мисля :Д)

Да наистина с език е невъзможно, да разкъсаш девствената ципа ((:
    НО, трябва задължително да иде на лекар.. не се знае от какво е тази кръв (: (е, може да и е дошло (: )
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си