.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 189
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]

Някой имал ли е ИТП? (Извънтелесно преживяване)

Тази вечер доста се ровех из нета за сънищата, как да имаме контрол над тях и тн. Но преди малко научих и за интересното явление ИТП. Поне половин час съм чела за това и ми стана много интересно. Има ли някой от тук, който да го е имал? Разкажете ако сте имали такова преживяване, ще е доста интересно на много хора. За тези, които не знаят какво е ИТП - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB%D 0%B5%D1%81%D0%BD%D0%BE_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0 %B8%D0%B2%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Снощи цяла вечер имах такива.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    доколкото разбрах от прочетеното е нещо като да наблюдаваш сам себе си без чужда помощ?!
    имала съм такива преживявания, обикновено в по-тъжни моменти
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Нямала съм.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Случвало ми се е това със сънната парализа. Бях сънувала мн гаден кошмар. Една жена дух ме хвана за ръката и искаше да ме вземе със себе си. Аз осъзнах, че сънувам и започнах да си повтарям, че искам да се събудя. И така се събудих, обаче тялото ми беше точно парализирано за няколко секунди..

Също съм сънувала, че се събуждам и чак тогава се събудих наистина..

О сънищата си можеш много да разбереш. То май не е точно това, за което се пише в темата ти..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на scrooper
    ^често имам сънна парализа
    но темата е за друго нещо:
    само 2 пъти ми се случи и беше мнооого гадно. Една нощ,по незнайна причина се случи- аз бях над леглото, един вид извън тялото. Абе все едно "Духът" ми се беше вдигнал. Панирах се, но нищо не стана и трябваше да се отпусна, за да се "събудя", въпреки че бях будна. По това прилича на сънната парализа. А втория път беше същото, само че бях отстрани, доста извън леглото. Ами, не ви го пожелавам.
    always late but worth the wait!

Град
    Somewhere On East =]]
    Всъщност това ще е много хубави ако Ви се случи. Хората, които са преживяли това приключение, казват, че това е едно от най-хубавите неща, който им се случвали. Чрез ИТП (Или още наричано OBE), можете да идете където си пойскате по света. ДА, това е вярно! Даже хората, които така са ходели с ИТП по светта, след няколко дена/месеца (Когато имат възможност) отиват да проверят дали е същото. И се оказва, че е същото! Дори (доколкото разбрах) някои са пробвали да отидат в известната "Зона 51", но няма много информация за това, което са видели. За тези, които искат да опитат ИТП, в началото може малко да се поуплашите. Когато започнете "да навлизате" в ИТП-то, тялото Ви започва да "трепери",а сърцето Ви да започне да бие много силно! Ако това Ви се получи - Това е добре! До тук можете да спрете. С това можете да проължите някой друг път (: Снощти цяла нощ се рових за такива неща и открих доста интересни случаи. По-късно може да постна тук няколко. Поне вече разбрах един метод, с който мога да си избера кога да сънувам и кога не.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Поне вече разбрах един метод, с който мога да си избера кога да сънувам и кога не.
    Разкажи ни за този метод, ако може.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Поне вече разбрах един метод, с който мога да си избера кога да сънувам и кога не.
    Можем ли и да си избираме какво да сънуваме??
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    + 1

Град
    Somewhere On East =]]
    Е, не може да си изберете, но пък действа. Може да Ви прозвучи много глупаво, но като си легнете повторете няколко пъти "Тази нощ ще сънувам/ Тази нощ искам да сънувам" няколко пъти. Знам, че звучи доста налудничево, но при мен действа. Изпробвах го 3 пъти и действаше винаги, а аз сънувам доста рядко. Само 'дето посления сън беше малко гадничък, попаднах в нещо като катастрофа, но успях да избягам. Но после нещо си играх с гръхляна на гърлото ми И нещо му направих с едно като нож и не можех да го махна, накрая го махнах и минаха се 2 минути и изведнъж ми казват, че кървя и само поглеждам и имах една огромна кървава рана Е, започнах да крещя от болка, но се събудих Иначе научих още един метод "Как да влезеш в съня си". Мисля, че не можеш да го контролираш, но пък можеш да влезеш там. Изисква се тренинг, но са ми казвали, че действа. Снощти имах възможността, но съвсем бях изключила за този метод. Значи преди да заспите щепете се леко по ръката, направете го няколко пъти (колкото се може повече). Така съзнанието Ви автоматично ще започне да го използва. Когато започнете да сънувате, съзнанието Ви така ще направи, че ще се ощипете без Вие да сте искали и така всъщност ще попаднете в сънят си А другия начин (Пак може да изисква практика) когато сънувате, опитайте се да погледнете дланите си в съня.
    ♥ 2PAC ♥

Banned Повече от фен
    Все пак ако научиш как да си избираме сънищата, може да ни кажеш...

Голям фен Аватара на autista88
    Е*ати науко-образнитенеща, дето ги говорите. Вие вЕрно ли си вЕрвате?
    Ама от научна гледна точка, вЕрвате ли си?

Извънтелесно преживяване имат само сперматозойдите, майна!
    По-добре на кафево отколкото социално слаб!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не знам дали сънувах, но един път мисля че направих нещо такова. Просто знаех, че е сън (явно не бях заспала още) и се 'управлявах' сама. Най-често сънувам сутрин, преди ставане. Тогава почти всеки път получавам онази парализа, даже вече ме е страх от нея. Постоянно си повтарям "сега ще мръдна,сега ще се събудя.. 3,2,1," и пак нищо и изведнъж правя някво резко движение.. А също така сутрешните ми сънища много често сънувам че очите ми се притворени и си ги отварям с пръсти.Също така един път сигурно не се бях събудила напълно, но сънувах и по едно време се усетих и даже не знаех какво правя, но се ощипах по пръста и се събудих.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    всичко е до психика...

Ето 5 различни метода.

1. 5-MeO-DMT
    2. 4-HO-DMT
    3. 2C-B
    4. 2C-T-7
    5. DOB
    ...

Когато бях малък леглото ми беше на два етажа и на пружини и аз бях от доло и една вечер сънувах, че от пружината ме тресе ток и като се сабудих скочих от леглото ;d
    Иначе един приятел ми е разказвал как докато е спал и се е виждал как спи ;д

Град
    Stara Zagora
    явно аз съм някакъв сбъркан тип защото често ми се случва да се наблюдавам в съня си забелязал съм също че мога да контролирам какво правя в сънищата си, случвало ми се е да сънувам места където не съм бил и след време съм ги виждал на живо досущ като в сънищата ми и най-дребните детайли си съвпадаха .....шантава работа почвам да се плаша от себе си

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Аз като бях по малка исках да се пробвам съня си да си кажа 'това е сън'. След няколко опита се получи, то не знам и аз как, но някак се намесих в съня съзнанието си и казах 'това е сън'
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Голям фен Аватара на mey_si
    Доста интересна тема !!

Повече от фен Аватара на fanpire
    Наистина е интересна.На мене ми се е случвало нещо по-различно.Един път като бях в банята и си миех зъбите,се гледах в огледалото.И немога да ви го опиша точно с думи но имах чувството,че не съм в моето тяло! Омг... случва ми се няколко пъти в годината,не го пожелавам на никой!Със съзнанието съм си но като се гледам в огледалото и все едно гледам друг човек и не съм аз.Едната от най-добрите ми приятелки каза,че и на нея и се е случвало нещо подобно.А относно сънищата,помня че,това лято сънувах много странен сън.Не беше страшен но много исках да се събудя.И в самия сън казах на някой [не помня кой] който сънувах,адреса си и му казах да отиде до София [незнам защо] и да каже на някави хора,да дойдат до Плевен [аз живея в Плевен] и да кажат на майка ми и баща ми да ме събудят защото исках да се събудя.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от StolenBliss
    Аз като бях по малка исках да се пробвам съня си да си кажа 'това е сън'. След няколко опита се получи, то не знам и аз как, но някак се намесих в съня съзнанието си и казах 'това е сън'
    И аз веднъж го направих тоя номер,но не мисля,че е кой знае какво

Град
    Wonderland
    тва без наркотици,н знам дали ви е известно,обаче няма как да стане

аз съм имала,хах,от сироп за кашлица е такова и психеделици
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    тва без наркотици,н знам дали ви е известно,обаче няма как да стане

аз съм имала,хах,от сироп за кашлица е такова и психеделици

Вече е доказано...Тъкмо щях да пиша,че в тази тема няма кой да вмъкне "компетентното" мнение,че без да се надрусаш,не става тази магия,и ето..Правилата на Вселената

Както и да е,много интересна тема,трябва да призная.Непременно ще го пробвам след малко
    Та някой да е чел по-повечко (по-повечко?! що за нова дума? ) и да разкаже,или да даде линк?Предварително благодаря

Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Не ми се е случвало, но ми изглежда страшно!!! А , какво ще рече да се влезеш в съня или там каквото беше хД
    I hate cold-blooded people !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си