- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Някой имал ли е ИТП? (Извънтелесно преживяване)
Тази вечер доста се ровех из нета за сънищата, как да имаме контрол над тях и тн. Но преди малко научих и за интересното явление ИТП. Поне половин час съм чела за това и ми стана много интересно. Има ли някой от тук, който да го е имал? Разкажете ако сте имали такова преживяване, ще е доста интересно на много хора. За тези, които не знаят какво е ИТП - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%BB%D 0%B5%D1%81%D0%BD%D0%BE_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0 %B8%D0%B2%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Нямала съм.![]()
Случвало ми се е това със сънната парализа. Бях сънувала мн гаден кошмар. Една жена дух ме хвана за ръката и искаше да ме вземе със себе си. Аз осъзнах, че сънувам и започнах да си повтарям, че искам да се събудя. И така се събудих, обаче тялото ми беше точно парализирано за няколко секунди..
Също съм сънувала, че се събуждам и чак тогава се събудих наистина..
О сънищата си можеш много да разбереш. То май не е точно това, за което се пише в темата ти..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
^често имам сънна парализа
но темата е за друго нещо:
само 2 пъти ми се случи и беше мнооого гадно. Една нощ,по незнайна причина се случи- аз бях над леглото, един вид извън тялото. Абе все едно "Духът" ми се беше вдигнал. Панирах се, но нищо не стана и трябваше да се отпусна, за да се "събудя", въпреки че бях будна. По това прилича на сънната парализа. А втория път беше същото, само че бях отстрани, доста извън леглото. Ами, не ви го пожелавам.
always late but worth the wait!
Всъщност това ще е много хубави ако Ви се случи. Хората, които са преживяли това приключение, казват, че това е едно от най-хубавите неща, който им се случвали. Чрез ИТП (Или още наричано OBE), можете да идете където си пойскате по света. ДА, това е вярно! Даже хората, които така са ходели с ИТП по светта, след няколко дена/месеца (Когато имат възможност) отиват да проверят дали е същото. И се оказва, че е същото! Дори (доколкото разбрах) някои са пробвали да отидат в известната "Зона 51", но няма много информация за това, което са видели. За тези, които искат да опитат ИТП, в началото може малко да се поуплашите. Когато започнете "да навлизате" в ИТП-то, тялото Ви започва да "трепери",а сърцето Ви да започне да бие много силно! Ако това Ви се получи - Това е добре! До тук можете да спрете. С това можете да проължите някой друг път (: Снощти цяла нощ се рових за такива неща и открих доста интересни случаи. По-късно може да постна тук няколко. Поне вече разбрах един метод, с който мога да си избера кога да сънувам и кога не.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Разкажи ни за този метод, ако може.Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
Можем ли и да си избираме какво да сънуваме??Първоначално написано от vagarious
![]()
И спря да се върти за миг земята..
+ 1Първоначално написано от vagarious
Е, не може да си изберете, но пък действа. Може да Ви прозвучи много глупаво, но като си легнете повторете няколко пъти "Тази нощ ще сънувам/ Тази нощ искам да сънувам" няколко пъти. Знам, че звучи доста налудничево, но при мен действа. Изпробвах го 3 пъти и действаше винаги, а аз сънувам доста рядко. Само 'дето посления сън беше малко гадничък, попаднах в нещо като катастрофа, но успях да избягам. Но после нещо си играх с гръхляна на гърлото миИ нещо му направих с едно като нож и не можех да го махна, накрая го махнах и минаха се 2 минути и изведнъж ми казват, че кървя и само поглеждам и имах една огромна кървава рана
![]()
![]()
Е, започнах да крещя от болка, но се събудих
Иначе научих още един метод "Как да влезеш в съня си". Мисля, че не можеш да го контролираш, но пък можеш да влезеш там. Изисква се тренинг, но са ми казвали, че действа. Снощти имах възможността, но съвсем бях изключила за този метод. Значи преди да заспите щепете се леко по ръката, направете го няколко пъти (колкото се може повече). Така съзнанието Ви автоматично ще започне да го използва. Когато започнете да сънувате, съзнанието Ви така ще направи, че ще се ощипете без Вие да сте искали и така всъщност ще попаднете в сънят си
А другия начин (Пак може да изисква практика) когато сънувате, опитайте се да погледнете дланите си в съня.
♥ 2PAC ♥
Все пак ако научиш как да си избираме сънищата, може да ни кажеш...![]()
Е*ати науко-образнитенеща, дето ги говорите. Вие вЕрно ли си вЕрвате?
Ама от научна гледна точка, вЕрвате ли си?
Извънтелесно преживяване имат само сперматозойдите, майна!![]()
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Не знам дали сънувах, но един път мисля че направих нещо такова. Просто знаех, че е сън (явно не бях заспала още) и се 'управлявах' сама. Най-често сънувам сутрин, преди ставане. Тогава почти всеки път получавам онази парализа, даже вече ме е страх от нея. Постоянно си повтарям "сега ще мръдна,сега ще се събудя.. 3,2,1," и пак нищо и изведнъж правя някво резко движение.. А също така сутрешните ми сънища много често сънувам че очите ми се притворени и си ги отварям с пръсти.Също така един път сигурно не се бях събудила напълно, но сънувах и по едно време се усетих и даже не знаех какво правя, но се ощипах по пръста и се събудих.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ето 5 различни метода.
1. 5-MeO-DMT
2. 4-HO-DMT
3. 2C-B
4. 2C-T-7
5. DOB
...
Когато бях малък леглото ми беше на два етажа и на пружини и аз бях от доло и една вечер сънувах, че от пружината ме тресе ток и като се сабудих скочих от леглото ;d
Иначе един приятел ми е разказвал как докато е спал и се е виждал как спи ;д
явно аз съм някакъв сбъркан тип защото често ми се случва да се наблюдавам в съня си забелязал съм също че мога да контролирам какво правя в сънищата си,случвало ми се е да сънувам места където не съм бил и след време съм ги виждал на живо досущ като в сънищата ми и най-дребните детайли си съвпадаха .....шантава работа почвам да се плаша от себе си
![]()
Аз като бях по малка исках да се пробвам съня си да си кажа 'това е сън'. След няколко опита се получи, то не знам и аз как, но някак се намесих в съня съзнанието си и казах 'това е сън'![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Наистина е интересна.На мене ми се е случвало нещо по-различно.Един път като бях в банята и си миех зъбите,се гледах в огледалото.И немога да ви го опиша точно с думи но имах чувството,че не съм в моето тяло! Омг... случва ми се няколко пъти в годината,не го пожелавам на никой!Със съзнанието съм си но като се гледам в огледалото и все едно гледам друг човек и не съм аз.Едната от най-добрите ми приятелки каза,че и на нея и се е случвало нещо подобно.А относно сънищата,помня че,това лято сънувах много странен сън.Не беше страшен но много исках да се събудя.И в самия сън казах на някой [не помня кой] който сънувах,адреса си и му казах да отиде до София [незнам защо] и да каже на някави хора,да дойдат до Плевен [аз живея в Плевен] и да кажат на майка ми и баща ми да ме събудят защото исках да се събудя.![]()
И аз веднъж го направих тоя номер,но не мисля,че е кой знае каквоПървоначално написано от StolenBliss
![]()
тва без наркотици,н знам дали ви е известно,обаче няма как да стане
аз съм имала,хах,от сироп за кашлица е такова и психеделици
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Първоначално написано от guinessgirl
Вече е доказано...Тъкмо щях да пиша,че в тази тема няма кой да вмъкне "компетентното" мнение,че без да се надрусаш,не става тази магия,и ето..Правилата на Вселената![]()
![]()
Както и да е,много интересна тема,трябва да призная.Непременно ще го пробвам след малко![]()
Та някой да е чел по-повечко (по-повечко?! що за нова дума?) и да разкаже,или да даде линк?Предварително благодаря
Не ми се е случвало, но ми изглежда страшно!!! А , какво ще рече да се влезеш в съня или там каквото беше хД
I hate cold-blooded people !!!