Цитирай Първоначално написано от burpp
Цитирай Първоначално написано от marin4itu
Аре стига с тези различни градове! Кво от това?! Ако се харесват и искат да са заедно да не са само защото са от различни градове ли? Оф, ядосах се.. извинявам се..
Само това, че си има приятел според мен е проблем.. Изчакай да видиш как ще се развият нещата между тях и според това действай, но в никакъв случа не се опитвай да ги разделиш. Дискретно показвай чувствата си към нея, но не я притискай.
Мога да ти кажа, че си имам приятелка, която е от друг град. Виждаме се в месеца по няколко пъти, но връзката е адски трудна. Не е пълноценна и много често боли. Връзката по скайп и телефон не е същата от това да я прегърнеш силно до себе си и да я целунеш. Замисли се малко.
Какво да се замисля като и аз имам връзка от разстояние? И се разбираме перфекто с момчето, виждаме се всеки уикенд. Даже скоро ще идва да живее при мен във Варна, нещата са задействани, чакаме от работата му да го преместят.. Това е човекът, който ме разбира с когото съм щастлива! Но темата не е моя, че да си разказвам тука историята.. Явно съм от малкото ксметлийки.. не знам..