.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    В продължение на може би поне 5-6 месеца нямаше ден, в който да не съм се скъсвала от рев. Радвам се, че поне сега понамалих емоциите.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR
    Възможно най-глупавото нещо ! Никога и по никакъв повод не трябва да се прави !
    Стига бе, като вземеш да се насираш от смях не плачеш ли?
    Не мога да разбера какъв е проблема в тва да си поплачеш, е не говорим за някво диво, истерично ридане. Аз съм отронвал по някой път няколко сълзи докато превъзмогна нещо, няма нищо срамно.

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Човека за когото плачеш не го заслужава.... А този който го заслужава, никога не би те накарал да плачеш

Да за съжаление, но няма да се повтори
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

За плачене не точно ... плавали са корабчета един единствен път заради момичето с което съм сега както всяка двойка имаше разни недоразумения и доста голям скандал ... тогава тя се разплака и си тръгна и аз се опитах да й обесня нещата, но не ме послуша и аз се ядосах и очите се напълниха но само толкова ...
    What you give is what you get !!

Цитирай Първоначално написано от TheAvenged
    Цитирай Първоначално написано от DeVilTerroR
    Възможно най-глупавото нещо ! Никога и по никакъв повод не трябва да се прави !
    Стига бе, като вземеш да се насираш от смях не плачеш ли?
    Не мога да разбера какъв е проблема в тва да си поплачеш, е не говорим за някво диво, истерично ридане. Аз съм отронвал по някой път няколко сълзи докато превъзмогна нещо, няма нищо срамно.
    Е нали се пита дали си плакал за момче или момиче ? Според мен никой не заслужава да цивриш за него !

Мега фен Аватара на xoxi
    Да
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от FreakBitch
    Да, плакала съм. Преди за човек, когото по никакъв начин не заслужава. После някак успях да се закрепя, скоравих се, докато не се намери, човека, за когото наистина си заслужава да проливаш крокодилски сълзи. Пък и принципно съм станала много емоционална напоследък.
    То пубертета си казва думата
    Спокойно , малко ти остава
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Чак да плача - не. ;д
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Супер фен
    За жалост... да ;д

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да!Доста съм чувствителна Но бързо ми минава.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Senior Member Фен Аватара на BlackCross
    Град
    Варна
    Момиче е плакала за мен (не че се хваля). А не съм плакал за момиче ама ми е ставало кофти. ;]
    ----

-
    I'm gonna chase this whiskey with Patron
    I wanna girl in my lap and a Jagerbomb

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BlackCross
    Момиче е плакала за мен (не че се хваля). А не съм плакал за момиче ама ми е ставало кофти. ;]

Йееееее ти си истински мъж.. Благодарим ти за безценните подробности които вкара в иначе така простия отговор който можеше да дадеш ...

да и това е било най-голямата ми грешка

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Плакала съм, разбира се.
    Кой не е?
    all day... all night... what the fuck?!

Ми да то попринцип първата ти истинска любов ако я срещнеш в по пуберските години, примерно при основното училище още - в края покрай 8 клас и я загубиш тази първа любов, тогава нищо чудно да поплачеш аз плаках за едно момиче когато всичко между нас свърши, просто това ми беше първата и най-силна любов. За пръв път изпитах това чувство и то беше като опарване което доведе и до заплакване след това знаеш ли последствията и имаш ли опит внимаваш

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    маи да малко. или по точно като си спомня ми се ,,топи сърцето,,. иначе може би те първа се започва

Да, плакала съм и до ден днешен си плача малко или много.. Понякога при мен се появява явлението "емоционален взрив" и просто започвам да плача за всяка казана дума.. Но това в порядъка на 2-3 дни. Иначе само за 1 момче съм плакала и в момента той е с мен ... Така че не съжалявам за изплаканите сълзи.
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Ооо, да! За съжаление.....даже няколко пъти. Знам, че е глупаво, но съм доста чувствителна и най-малкото нещо може да ме натъжи, както и да ме развесели де.

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Всички плачем. Не го намирам за глупаво - това е нормална емоционална реакция, която ако бива потискана - би нанесла много повече вреди. Но и всеки от нас си има различен емоционален „праг“, след прекрачването на който се отпушват сълзите и плача...
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Плакал съм и то не веднъж...
    >>DjBelev<<

Фен
    Град
    Дряново
    Хах ами да......плакал съм за две момичета в живота си. За една от бившите ми и за сегашната ми приятелка.....Преди няколко дена каза неща които много ме разтроиха и ревнах като магаре Добре ,че се обичаме и сме над нещата и винаги бързо изглаждаме конфликтите и недоразуменията.
    Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
    Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?

Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.

Да...
    work in progress.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    Рядко, но да.. въпреки че всеки път се упреквам, че го правя и няма смисъл, защотото не мога да съм отговорна заради постъпката на поредния глупак, който харесвам и да чувам и очаквам от него само това, което аз искам..
    и все пак на моменти не се сдържам.......
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си