- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте досега за момче/момиче?
В продължение на може би поне 5-6 месеца нямаше ден, в който да не съм се скъсвала от рев. Радвам се, че поне сега понамалих емоциите.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Стига бе, като вземеш да се насираш от смях не плачеш ли?Първоначално написано от DeVilTerroR
Не мога да разбера какъв е проблема в тва да си поплачеш, е не говорим за някво диво, истерично ридане. Аз съм отронвал по някой път няколко сълзи докато превъзмогна нещо, няма нищо срамно.
Човека за когото плачеш не го заслужава.... А този който го заслужава, никога не би те накарал да плачеш![]()
Да за съжаление, но няма да се повтори![]()
you can't make people love you.
you can make them fear you.
За плачене не точно ... плавали са корабчета един единствен път заради момичето с което съм сега както всяка двойка имаше разни недоразумения и доста голям скандал ... тогава тя се разплака и си тръгна и аз се опитах да й обесня нещата, но не ме послуша и аз се ядосах и очите се напълниха но само толкова ...
What you give is what you get !!
Е нали се пита дали си плакал за момче или момиче ? Според мен никой не заслужава да цивриш за него !Първоначално написано от TheAvenged
Не!
То пубертета си казва думатаПървоначално написано от FreakBitch
![]()
Спокойно , малко ти остава![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Чак да плача - не. ;д
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
За жалост... да ;д
Да!Доста съм чувствителнаНо бързо ми минава.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Момиче е плакала за мен (не че се хваля). А не съм плакал за момиче ама ми е ставало кофти. ;]
----
-
I'm gonna chase this whiskey with Patron
I wanna girl in my lap and a Jagerbomb
Първоначално написано от BlackCross
Йееееее ти си истински мъж.. Благодарим ти за безценните подробности които вкара в иначе така простия отговор който можеше да дадеш ...
Плакала съм, разбира се.
Кой не е?![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ми дато попринцип първата ти истинска любов ако я срещнеш в по пуберските години, примерно при основното училище още - в края покрай 8 клас и я загубиш тази първа любов, тогава нищо чудно да поплачеш
аз плаках за едно момиче когато всичко между нас свърши, просто това ми беше първата и най-силна любов. За пръв път изпитах това чувство и то беше като опарване което доведе и до заплакване
след това знаеш ли последствията и имаш ли опит внимаваш
![]()
маи да малко. или по точно като си спомня ми се ,,топи сърцето,,. иначе може би те първа се започва![]()
Да, плакала съм и до ден днешен си плача малко или много.. Понякога при мен се появява явлението "емоционален взрив" и просто започвам да плача за всяка казана дума.. Но това в порядъка на 2-3 дни. Иначе само за 1 момче съм плакала и в момента той е с мен ... Така че не съжалявам за изплаканите сълзи.
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Ооо, да! За съжаление.....даже няколко пъти. Знам, че е глупаво, но съм доста чувствителна и най-малкото нещо може да ме натъжи, както и да ме развесели де.
Всички плачем. Не го намирам за глупаво - това е нормална емоционална реакция, която ако бива потискана - би нанесла много повече вреди. Но и всеки от нас си има различен емоционален „праг“, след прекрачването на който се отпушват сълзите и плача...
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
Хах ами да......плакал съм за две момичета в живота си. За една от бившите ми и за сегашната ми приятелка.....Преди няколко дена каза неща които много ме разтроиха и ревнах като магареДобре ,че се обичаме и сме над нещата и винаги бързо изглаждаме конфликтите и недоразуменията.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Рядко, но да.. въпреки че всеки път се упреквам, че го правя и няма смисъл, защотото не мога да съм отговорна заради постъпката на поредния глупак, който харесвам и да чувам и очаквам от него само това, което аз искам..
и все пак на моменти не се сдържам.......
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!