- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте досега за момче/момиче?
Един път белих лук, дейба...
Temet Nosce
벨야카
Оо да ..доста пъти ,ама май нито веднъж не си е заслужавало![]()
Да. 4 пъти. Преди лягане. Не съжалявам.
Съответно историите. Видях 4 момичета. В различни периоди от времето. Харесах ги. Прибрах се вкъщи. Изчаках да стане време за лягане. Плаках преди да си легна. После не съжалявах.
...
Даа..
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Случвало ми се ама само 1 път
_______MONSTER:ENERGY___________
ох,много![]()
прекалено съм чувствителна и плача за най-малкото..![]()
Плакала съм само за едно момче. Единственият, когото съм обичала и обичам. Сълзи от радост, сълзи от тъга, от притеснение... И сълзи заради неговите сълзи.
the naughty look. <3
Плакала съм и продължавам да плача. Плакала съм както от тъга, така и от щастие.
Помня преди около година и половина бях на някакви уроци, бях прекалено уморена от всичко- не исках нищо, нищо не ми се правеше. Като в някаква лека депресия. И след единия час приятеля ми искаше все пак да се видим, беше ходил някъде за 3- 4 дена. Видяхме се, аз както винаги бях крива и се държдах тъпо, тогава той извади една картичка с едно котенце, което рови в кофа за боклук и пишеше отгоре " Толкова дълго те търсих" само ми я подаде и каза, намерих я и тя е за теб, купил я е като е бил на 7 и е казал на баба си, че ще я даде на човека, когото обича. Почнаха да ми текат сълзи, беше нещо наистина толкова мило- и до сега ми е кеф като си спомня. Дори с момчето, поради много обстоятелства да не сме заедно аз винаги ще си го обичам и ще пазя добрите спомени.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ох.. всеки плаче . Ако наистина обичаш човека до себе си , нормално като ти стане гадно да плачеш.![]()
от обичта много боли ,душевните болки мехлем нямат и болят много
не съм спал ,не съм ял не ми се е живеело .. няма човек които е обичал и да не са го достигали тези етапи - нейзбежно е ,а тези които отричат лъжат доста добре или не са изпитвали любов досега
мен ме знаят като мъжки пич които е много далеч от тези неща но аз умело се прикривам а всъщност ги преживявам
тука си ги казвам шото приятели и познати не може да видят ,но тя ше ги прочете и много добре си ме познава
Обичам си те
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Да... първият път беше,защото разбрах,че тва е края и повече никога няма да имаме какъвто и да било шанс и много ми беше гадно при тая мисъл...не знам дали ме болеше по-точно...
Вторият път беше, когато бях много разочарована, може и да съм драматизирала, не знам, но ми беше мн сдухано и се чувствах супер предадена. Беше ми омръзнало да ме разочароват, а на дадения човек бях бясна и бях много разочарована от него..истински разочарована.
След като говорих с него, се оказало че няма нищо такова просто навъртял много сметка (явно с тва оправдание ми е излезнал и аз съм повярвала). Обаче тогава си бях яко разочарована, обаче той е глупак,ама много симпатично момче и направих грешка...
Абе тия истроии са ми в 2010 вече и край...опитвам се да не мисля.. Като погледна в 2010 вижда 4 грешки (тези двете отгоре, за първата не толкова може би, щото донякъде мисля,че съм израснала, макар и само по тъпия скайп..За втората искренно съжалявам,ама пък прекараното време беше много яко и съм се забавлявала въпреки сегашните последици, които донякъде драматизирам. Пък другите две грешки се случиха спонтанно и не знам точно....)
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Случвало се е.Колко съм била тъпа ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
плакала съм,че неможе д асме заедно :с и че го харсвам страшно много а той само ефлиртувал с мен
Даа няколко пъти и аз не знам защо..
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Тъпо ми е ставало, ако момичето не ми е било безразлично, но не съм такъв човек, който да се разплаче за момиче, колкото и да ми е харесвало. Иначе не съм плакъл от втори клас. (Паднах в една дупка с колелото и си помислих, че там ще си остана ;д )
плакала съм милион пъти заради тъпия келеш
някой ден той ще плаче![]()
Да,плакала съм. И то много.
Изключително чувствителна съм и най-малкото ме трогва и разтройва. Неизбежно е просто..
Аз също съм плакал за момиче и не се срамувам от това,тази болка не може да се сравни с нищо.Когато те боли за любим човек това е най-ужасната болка на света,особено ако сте по-чувствителни като мен и явно като предишния писал и най-малкото би ви трогнало или разстроило един поглед,жест.Когато човек е влюбен е малко или много заслепен от любовта(от личен опит говоря и от наблюдения) и тогава дребна постъпка би значила много за него а всъщност е било нищо не значещ флирт и от това боли,когато разбереш че е било флирт.Според мен любовта е нож с 2 остриета-както може да те направи най-щастливия,така може да те направи и най-нещастният на света, но няма как да разберем щастието от любовта ако не поемем този риск
Да, плакала съм и то за две момчета ..
за първото беше защото много го харесвах ама много а той не ми обръщаше внимание
и за второто , защото се разделихме заради някаква простотия дето до сега не можах да разбера .. просто ми беше чудно защо се разделихме когато тоолкова много ме харесваше![]()
![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Плакала съм за три момчета. Първия го харесвах, а той мен - не, но бях на 13-14 и го изживях емоционално. По втория хлътнах и късно осъзнах, че е глупак. Плаках след раздялата. Третият е сегашният ми приятел. Плача като се караме, страхувам се да не се разделим и ме избива на емоции.
+1Първоначално написано от LovEsIckk
На моменти както се смея,ако се сетя за нещо веднага могат да ми потекът сълзи..и аз съм много чувствителна
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
все едно аз съм го пислаПървоначално написано от Despicable95
но няма смисъл...
ми.. да.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened