.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Честно ви казвам ... В момента ми идва да затворя лаптопа и да започна да си го блъскам в главата
    Не мога да схвана аз ли съм тъпа или нещо в цялата работа куца ...
    И всичко това е заради тези 2 изречения:

Аз и казах, че ако се оправят нещата ще направя каквото мога да се променя и да променя точно това в мен. ... Имам желанието и причините да опитам и смятам да го направя.
    Ако се окаже такава змия каквато предполагам и си помисли, че може да върти номера, ще предприема действия, за да си научи урока.
    1.Не разбирам как може в един и същ коментар да присъстват мнения,които са в двете крайности?!
    2.Не разбирам как може за година и половина да не си разбрал що за стока е приятелката ти?!Дали е змия,дали е ангелче,дали е ... там к'вот още се сетиш?!

Хем искаш да се промениш и искаш да си с нея ... Хем я наричаш змия и т.н. Това не е нормално ...

Съгласна
    Ако беше такава до сега щеше да си е показала рогата поне веднъж
    Това, че сте скъсали и тя е преспала с друг не я превръща в змия или каквото друго там искаш.
    Какво се очаква от нея ?
    Да я зарежеш и тя да стой мирна неопределен период от време, докато ти не пожелаеш пак да си с нея ли ?
    Не виждам в случая тя какво толкова лошо е направила, като изключим факта, че е казвала и на двамата, че ви обича

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Честно ви казвам ... В момента ми идва да затворя лаптопа и да започна да си го блъскам в главата
    Не мога да схвана аз ли съм тъпа или нещо в цялата работа куца ...
    И всичко това е заради тези 2 изречения:

Аз и казах, че ако се оправят нещата ще направя каквото мога да се променя и да променя точно това в мен. ... Имам желанието и причините да опитам и смятам да го направя.
    Ако се окаже такава змия каквато предполагам и си помисли, че може да върти номера, ще предприема действия, за да си научи урока.
    1.Не разбирам как може в един и същ коментар да присъстват мнения,които са в двете крайности?!
    2.Не разбирам как може за година и половина да не си разбрал що за стока е приятелката ти?!Дали е змия,дали е ангелче,дали е ... там к'вот още се сетиш?!

Хем искаш да се промениш и искаш да си с нея ... Хем я наричаш змия и т.н. Това не е нормално ...

Аз мисля че разбирам какво иска да каже пича с това, но като се замисля бих се съгласил с това което казваш, че за година и половина би трябвало да я знае що за стока е.

Конкретно към пича - до сега 2 пъти ти написах просто не се занимавай с нея, но сега като допрочетох останалите неща оО Еми окей човече, да приемем че наистина искаш отново да си с нея "just do it"... Излез с нея, изяснете се веднъж за винаги и както ти каза, ако се окаже "змия" напълно те подкрепям да си научи урока. Ако се случи това което искаш (да се съберете отново), толкова по-добре.
    Не знам уместно ли ще е да ти пожелая успех, не знам оО И все пак.. Успех

Ако е възможно и не звучи нахално, сподели какво е излязло от цялата работа, лично на мен ми стана доста интересно

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И на мен ми е интересно
    То си ми личи де ... С толкова много изписани мнения по темата ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

По принцип винаги ме е лъгала за някакви дребни неща, за които мен по принцип не ме е грижа и за това съм го оставял просто ей така. Също когато бяхме заедно и се доверявах напълно за по-сериозните неща. За това дали ще се окаже така както предполагам мисля да я заведа в нас и да правим секс за сдобряване. Ако в последствие реши, че още незнае с кой иска да бъде, да действам аз. Така ги виждам аз нещата. Може да звучи гадно, но живота е гаден. Плюс че ако найстина тя стигне до там си заслужава това. А ако се оправят нещата и тръгнем отново ще поговоря с нея относно такива лъжи, че би било добре да ги избягваме и да продължим като нови хора.
    An Evil Man

Йеп задължително ще постна резултатите. Иначе ще направя впечатление на пълен неблагоадрник / не че не съм /, но все пак ще пиша как се развиват нещата. За сега най-вероятно нещата ще са в неделя, по последни данни тогава ще стават работите.
    An Evil Man

Дори няма да се видим. Нещата стигнаха до това да ми се обаждат да ме заплашват и всякакви други неща. Май ще трябва да се правя на лош
    An Evil Man

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Това пък чак не го очаквах . Нещата са доста сериозни явно ... Остави я, явно не си струва . Пък и за някои неща по скайп май излязах права. Ама ще ти пиша там по - добре.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си