.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

не мога да свърша..

асдас

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Еми,не го мисли толкова,не се насилвай,просто знай,че ще се получи с практиката,мисля,че повечето сме имали поне един такъв случай,но не се отчайвай...аз от свирка никога не съм свършвал,от секс мога и бързо,мога и бавно(зависи от интензивността),обаче това беше с бившата ми приятелка,със следващата може да е различно,просто още се нагаждате един към друг,не се притеснявай,ще почнеш да свършваш,просто не се панирай
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Според мене постоянно го мислиш, че няма да свършиш и си в напрежение..мое мнение.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

.

хаха да ти има касмета човек аз бих предпочел твоето положение :Д

просто се отпусни

Абе пичага ако бях на твое място щях да се радвам , по въпроса то с времето ще се оправи
    _______MONSTER:ENERGY___________

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Аko тя е широка "долу", то тогава е възможно да не можеш да свършиш при секс. Купете си силиконов пръстен, който се слага на члена и така съм сигурeн, че ще се получи, а ако не ти допада идеята... има спрей за жени, който свива вагината.
    Може причината да е психически проблем също... Посъветвай се със сексолог, няма непоправими неща.

Късмет.

Повече от фен
    братле немисли за нищто друго само за нея и се отпосни останалото би трябвало да доиде само

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си