- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това женско поведение ;@@
Подкрепям хората преди мен... НЕ МИСЛИ ,А ДЕЙСТВАЙ !!!![]()
![]()
Не те ли е срам да опипваш момичето в безпомощно състояние? А? Не те ли е срам питам? Простак.
Уиски=>не знае какво прави
Кафе=>пробужда се
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Първоначално написано от MilanowPz
цитирам не за друго , ами защото се стигате до извода , че момичето е пияно ... а не е така , както казва автора![]()
иначе аз си казах мнението и наистина действаш , а не после да се съжаляваш ... и между другото дори и да те отреже , няма да те е яд толкова колкото ако не пробваш хич ... от личен опит![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Ако мен някое момче ме попита дали може да ме целуне ще му кажа директно "НЕ!" дори и да съм влюбена до уши в него![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
+ И аз така..Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Никога не питай момиче, дали иска да я целунеш! Ама никога! ..
Направо действаш![]()
*сън*
Това с опипването малко съм го пропуснала, но все пак ако е била в безсъстояние й е било все едно .. това все пак е лично мнение не можем да знаем ..Първоначално написано от LadyV
ем може да е била пияна и кът е изтрезняла и ко ли си вика..... въх тоя кво ме пипа xD![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Първоначално написано от MilanowPz
за 2ри път го цитирам ... четете малко и другите мненияпросто е изтървал шанса , а до лигавенето , при всяка е различна .. пък и в такъв момент и аз съм се лигавил така е но добавяме палави реплики да го кажа ..
![]()
така че ..
Fizz няма нужда да повтаряш едно и също нещо по 100 пъти
Това,че автора мисли,че момичето не е било пияно не означава,че наистина е било така ... Аз лично съм виждала и момчета,и момичета на по доста водки,уискита,шотове,бири и всякакъв друг алкохол,на които грам не им личи,че са пияни - нито в държанието,нито в приказките,но въпреки това на другия ден не знаят к'во са правили предната вечер![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
и аз познавам такива , но малко или много са били заедно ...и както казах нарочно го повтарям , защото някой хора пропускат 1-2 страници
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
По-добре е да не знаят!Ако пък има натрапващи се белези,тогава трябва да се помисли сериозно.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не мислиш ли, че като ти е в прегръдките е малко тъпо дя питаш може ли?
Ти и другото момче питахте ли я дали може да й разкопчаете сутиена?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!