- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това женско поведение ;@@
Здравейте
Искам набързо да ви разкажа какво се случи на нова година....
значи събрахме се 5 човека... 2 момчета и 3 момичета да отпразнуваме новата година... алкохол ядене и всичко беше на 6 ...
към 2 часа се обади на брата на едното момиче и я покани да отиде при него за 1-2 часа.... Отиде това момиче с още 1.... и така останахме аз още 1 момче и 1 момиче....
и така може би се започна нещо като флирт.... тъй като бех си взел уискито при мен... момичето започна да ме закача и да иска уискито но си личеше че не е само това.... след това седнахме на ггледаме телевизия... и започна да ме гъделичка и така аз и момчето успяхме да и разкопчеем сутиена ;дд типични младежки щуротии...и след това аз реших да прегърна момичето.... и тя се отпусна в прегръдките ми и така седяхме до 6 часа докато си дойдат 2-те момичета от другия купон..... и дори тогава момичето остана в прегръдките ми.... и към 7-8 часа.. всички спяха като изключим че другото момче отиде до тях и да пие кафе... и тогава попитах момичето дали може да получа целуфки (като се има предвид че ми даваше да я опипвам почти навсякъде .. ) и тя каза " незнам" ...... по късно .. може би след половин час пак я попитах.. но тя не ми отговори.... и като започнахме да разчистваме... сякаш беше пренебрегнала всичко което се случи през ноща....
Просто не знам как да разбирам това нейно държание....
Според вас какво може да значи ???
Мерси на хората които ще прочетат темичката ми и тези които ще дадат отговори на това поведение...![]()
според мене има интерес ... а ти защо питаш бецелуваш я и това е
Според мен можеш да действаш , ако искаш разбира се
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Кирилица!
kalpazanka
и на мен ми се е случвало ... но така пък е малко смешно .. за 2 рия път де ...
Казваш "може ли да получа целувка" тя казва "не знам" ... ти кажи "ще си я взема сам " и я целуни бе ...![]()
няма значение .. минало .. сега се събирай с нея по-често и действай .. флиртчета , бъзици ...![]()
и на мен ми се е случвало ... но така пък е малко смешно .. за 2 рия път де ...
Казваш "може ли да получа целувка" тя казва "не знам" ... ти кажи "ще си я взема сам " и я целуни бе ...![]()
няма значение .. минало .. сега се събирай с нея по-често и действай .. флиртчета , бъзици ...![]()
Е шом както казваш тя се е 'закачала с теб' пък и сте се гушкали ще е малко тъпо ако искаш да я целунеш,а тя се отдръпне...![]()
Давай по-смело.
И да както казаха вече следващия път по-добре не питай дали искаш да я целунеш, а направо действай....![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Дооооообре ;ддд
Под влиянието на алкохола и емоциите се е отпуснала и е свалила задръжките си. На сутринта вече на по-трезва глава е решила да те игнорира, за да прекрати зачестилите набези от твоя страна. Или те харесва и я е хванало срам, или си бил играчката за вечерта, просто флирт за забавление.
Според мен е второто.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ооооу, нека позная - ти си фен на Ливърпул, нали?Иначе не знам ко да ти кажа, братле. Само недей да бездействаш.
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Започнаха нападките ;ддд
1. не съм момче което мисли само за секс като е с момиче....
2.тфа си ливърпул не го разбрах ;дд а футбол гледам рядко
Един съвет ! За целувки не се пита.Щом те е допуснала до себе си ,да я прегръщаш и т.н давай смело.![]()
И аз като се напия се гуша .
Ама после като поизтрезнея и като видя в кого - тц.
ЕДИТ : Ако някой ме пита за целувки и ми се бебешари - пак тц .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Писах ти, че си фен на Ливърпул, щото в бг форума на Ливърпул има човек със същия ник, като твоя.Първоначално написано от MilanowPz
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Първоначално написано от NomNomNom
зависи ... зависи и в какъв момент ... това може и да те възбуди да ти кажаако щеш вярвай
но пак казвам зависи от момента и от това което правите
![]()
пък и всяка е различна ... на теб не ти харесва , но на някои ... като си се лигавим или нещо такова ...![]()
Прав си , може да спя с човека, ама никакви цуни-гуни после .Първоначално написано от Fizz
В смисъл, понякога имам нужда само от физическа близост. Не и от емоционална.
Макар, че след първата лесно докарвам втората.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
разбирам всичко което пишете ... !!!
но НЕ БЯХМЕ пияни![]()
Зле си бате.... 5 часа стоите и се прегръщате ;(
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Първоначално написано от BoBa4eWeR
Един секс да бяхте врътнали... 5 часа![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не един, 5 секса да бяха врътнали .Първоначално написано от LadyV
'ма те не са развратни говеда .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не искам да ти разбивам изградената представа за вас двамата, но според мен тя се е била почерпила ... И аз като се почерпя обичам да ме гушкат, след това като е поизтрезняла (като сте започнали да почиствате) вече не и е било до гушкане и такива неща...
Това е просто мнение, но за по сигурно следващия път като се видите гушни я, опитай се да я целунеш, ако реакцията й е отрицателна значи съм права, а ако не е честито![]()
![]()
Първоначално написано от NomNomNom
за следващата коледа ще знам . Ако някое момиче ме прегърне да я наеба![]()
![]()
![]()
има време .. и такива ще станат![]()
Но това гушкане е включвало и опипване.Ако съм разбрала правилно.Първоначално написано от sweetpunk
Аз поне като се гушна в някого и ако му позволя волности да ме бара навсякъде и нищо повече ще се разочаровам,ако съм се настроила на онази вълна.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Бате, таа цела вечер таа чакала й го сипеш с ташаците и накрая... МОЕМ ЛИ А ТЕ ЦЕЛУНЕМ?!? Хахахахахаххахахах. Изтървал си шансот, край.
Temet Nosce
벨야카
Момичето правилно си е постъпило - и мен някой да ме пита "искаш ли да те целуна" или нещо от сорта и аз бих се направила на ощипана, защото с това доказваш само, че си страхливец! Пък и ти сам каза, че ти е давала да я опипваш навсякъде, защо не я целуна направо!Пък и както казаха и преди мен - не би трябвало да се одръпва - все пак щом е станала историята с опипването и гушкането сам можеш да си направиш изводите!
Най-добре се свържи с нея, срещнете се някъде на топло и уютно или в някое кафене, ако не във вас и я целуни, после излезте някъде на разходка и тн! Предполагам, че ще ѝ хареса, ако излезете и понечи да те хване за ръка да не се одръпнеш ти и после да ни се оплакваш...
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()