- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- да му се неведи и скапания живот
абе ей момиче я се стегни... и аз не се харесвам, но не се оплаквам и наистина ми е писнало от както ги нарече "момичетата излезнали от корицата на списание" не всички красиви са добри по характер. Сигурна съм че ти си много повече от тях по характер не им се възхищавай толкова много и аз съм на 17 и съм се научила да се възприемам каквато съм направи го и ти и ще видиш че няма да обръщаш толкова много внимание на нещата които не харесваш в теб. Не се вманиачавай толкова много. Погледни на живота от друг ъгъл и ще видиш колко е красив макар и не винаги да е справедливНе е важно какво мислиш самата ти за себе си важно е как те възприемат другите. И когато ти правят комплименти не им отвръщай "не е вярно не е така", а им Благодари за милите думи
![]()
Надявам се че ще започнеш да мислиш трезво и ще забелязваш нещата в теб които харесваш повече от онези които не харесваш.
Айде успех![]()
Много благодаря на всички ви, наистина успяхте да ми помогнете, и мисля да използвам някой съвети оттук казаните![]()
![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Запомни, в крайна сметка целта е да се чувстваш добре![]()
Дори да си пълна пак можеш да се харесваш. Даже, без да изопачавам, при някои хора го намирам за чаровно, че са пълни, защото не съм обременен с тази мания, че всеки трябва да е кльощав. Но ако теглото ти е наднормено и е вредно за здравето ти отслабни. Но според мен си просто пълничка и си се вманиячила.... Просто гледай на себе си с по-добро око.
не е точно така, кумчо вълчо![]()
пълничка пълничка, но като свали някое и друго килце, което е било в повечко ще си каже, виж, че можело, мога да се променя, мога да направя нещата така, че на мене да ми харесват.. и един вид това ще вдигне самочувствието и. захвани се с ново начинание - можеш да се запишеш на някакъв спорт, на рисуване, актьорско майсторство. някъде, където ще се запознаеш с други хора, а не да гледаш „мутрите„, които постойнно те оскърбяват.
като за начало постави си цели. намисли какво точно искаш и можеш да промениш, както външно, така и вътрешно и започни да отмяташ нещата по списъка, докато накрая започнеш да се харесваш, защото , както казах и преди, когато се харесваш и другите ще те харесат!![]()
Докато продължаваш да се самонареждаш никой няма да те хареса.Особенно момче,което иска да види,че момичето е доволна от себе си.
Като не си хубава ,не си.Не всеки може да го има
или свиквай или ножа...
^това беше грубо.
Иначе това, което зависи от теб и можеш да го поправиш го направи. Сама ще останеш доволна от себе си, ще понатрупаш самочувствие и ще спреш да мрънкаш за недостатъците си. Бъди далеч от мисълта за перфектност, никой не може да бъде, но поне може да се стеми. Нито аз, нито ти, нито които и да е друг сме съвършенни. Просто наблягаш на това, което имаш, а останалото го компенсираш със характера![]()
и няма да се отчайваш, ей
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Не аз се самонареждам пред всички и търся морална подкрепа.
Проси си съжаление,което не заслужава.Иска да е хубава нека хубава с усилие става
не с редене пред огледалото
Не се наказвай сама като си повтаряш отрицателни неща за себе си. И не се сравнявай с другите! Аз като гледам сегашните разбирания за красота какви са, не знам кое да нарека грозно. Сигурна съм, че всъщност си съвсем нормално, хубаво момиче. И в теб има хиляди неща, които са по-важни от външния вид, какъвто и да е той. Ако в момента си сама и ти е мъка за това, знай, че един ден човекът, който е за тебе ще заобича тези други неща преди красотата ти. Радвай се на живота, усмихвай му се и ще видиш как и той ще ти се усмихва. И се обичай, не чакай на другите![]()
всеки има нужда от поне малко морална подкрепа ако тя реши ще отслабне. Не ние сме тези които да я комадваме и да и казваме какво да прави тя сама си решава дали ще се послуша в съветите ни или просто ще ги подмине. Постви се поне малко на нейно място хич няма да ти е приятно била съм в същото положение и не ми бяха най-добрите години които съм имала и се надявам никога да не ми се налага да се сещам за тях.Първоначално написано от Shia
Започни да се чувстваш добре в кожата си и не обръщай внимание на пластмасовите момичета и на тоновете грим. Радвай се на живота независимо какво ти носи той. Трябва да се радваш, че си жива и здрава. Това е най-важното! Всеки човек е красив, но зависи от коя страна го гледаш! Всеки човек е грозен, но зависи пак от коя страна го гледаш. Така че...горе главата!![]()
Съветвам те или да млъкнеш или сама да вземеш ножа. Момичето си обесява проблема и търси решение на него. Представи си ти да си на нейно място и някой да ти каже...абе я земи си тегли ножа, така и така на нищо не ставаш. Това не е подкрепа, което ти изразяваш с тези думи. В крайна сметка пък разсъждавай малко като голям човек и следващия път като пишеш нещо помисли дали може да нараниш някой и не само този към когото се отнася темата!Първоначално написано от Shia
Айде бе и аз имам същите проблеми като теб ама пука ли ми - не
И аз не си харесвам носа,и аз не съм с перфектни зъби,защото като малка си натроших 4 предни и от тъпата металокерамика се изкривиха,и аз имам излишни килограми ... Ама да ти кажа честно не ми пука много,многоИ аз на твоята възраст постоянно мрънках,че съм грозна и т.н.,но сега (явно,защото излязох от пубертета,знам ли?!) се харесвам дори и с тези си недостатъци
Научих се да подчертавам красивото в себе си
Да не говорим,че има момичета,които са с повечко килограми и пак имат страхотно излъчване.
П.П.И все си мисля,че си въобразявашАко може пусни една снимка да те видим или на ЛС (стига да не съм много нахална де)
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
На първо място се научи да се харесваш каквато си. После може да прибегнеш към промяна на външния си вид. Повечето неща които си изброила са поправими. Може да отслабнеш, да сложиш брекети, бенките може да премахнеш оперативно, но не ти препоръчвам...носа също може да поправиш по този начин, но едва ли е толкова ужасен...за косата може да полагаш грижи. Също така спортувай, ще се разтовариш от лошите мисли.
Правилно ли разбрах, че си на 17 години без цикъл? Ако е така отиди на лекар, защото повечето ти проблеми (коса, тегло) може да са свързани с хормоните.![]()
Това, че ти се подиграват, не трябва да става причина да не се харесваш.Повярвай ми и да си мн. красива, все ще се намери някой комплексиран глупак, който да ти се присмее за нещо.Научи се да се приемаш каквато си да се харесваш и тогава няма да ти пука за подигравките.
Хей я стига! Не си грозна! Няма грозни хора.. тва че някфи си там надути кифли гледат да си избият комплексите от някаде да не ти пука ВЪОБЩЕ ! Тези "излезлите от списанията" само те си знаят на какво приличат без грим и прическа. Даже да не се харесваш трябва да зняеш, че тва не е необратимо можеш да бъдеш мн хубава но преди това трябва да започнеш да се харесваш. А и твоите проблими .. с една диетка, едни хубави дрешки и козметика и всичко ще е наред.. ето и аз имам 1 много голям недостатък който за разлика от твоите не може да се оправи, ето аз съм мургава и тва ми е пречело през целия ми живот. Може да не ми е исзкривено нослето или нещо др. ноо пак немога да съм идеална.. няма идеални хора. В моя клас има едно момиче което ми се подиграваше постянно и знаеш ли какво ще ти кажа за нея 1-во Тя е по-мургава от мен
с 2-ро в последствие разбрах, че тя просто ми завижда затова се заяжда с мен. Искам да ти кажа, че тези които ти се подиграват го правят за да се почувстват важни и да вдигнат самочувствието си, да бъдат важни. Знаеш ли аз какво правя опитвам се да скрия недостатаците си като истъквам на преден план това, което харесвам в себе си, старая се към най-доброто и все по-нагоре. Ето слаба съм но съм на диета в момента защото искамм перфектно тяло бях 48 вече съм 45 и продължавам докато не стана точно такава каквато искам и ще се харесвам най-много. Но преди всичко го правя за да се чувствам аз добре пък после за харското мнение. така направи и ти стреми се съм най-доброто и покажи самочувствие, когато тея кифли виждат, че им се оставш ще продължават все повече и няма кой да ги спре освен теб самата. И запомни, че ти си кракива каквато си в крайна сметка природата си знае работатаако не е нахално прати ми твоя снимка на личен аз по никакав начин няма да те убидя или засегна а бих ти помогнала
УспеХх
* (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *
Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
- ее пак ще дават филм на ужасите
ти да не мислиш че тия красиви момичета които изглеждат като от корица на списание не се стараят да изглеждат така ? да не мислиш че като станат сутрин са прекрасни и никога не им растат пъпки и никога не е имало моменти в които и те са се чувствали като теб ? стегни се и отслабни !!! недей да търсиш съжалението на хората ,а направи нещо за да решиш проблема си ..
кво ти пречи да почнеш да спортуваш - да тичаш на стадиона или да ходиш на фитнес,да сложиш шини или брекети за да си оправиш зъбите ..
никой не се е родил съвършен и според мен ти просто си мързелива и не искаш да се погрижиш за външния си вид
Виж сега, всичките тези романи дето ги написаха съфорумницте ме изплашиха и така и не ги прочетх. Ще ти кажа само едно: ако ти не се научиш да се харесваш, и другите няма да те харесват. Излез от депресията и си огледай хубавите части, след което си кажи, че си хубава (защото всеки човек е хубав) и зае*и. Да не ти пука. Убедена съм, че си мноо по - хубава, отколкото си мислиш, защото човек като си вглъби нещо и не може да се възприеме реално. Пак казвам, зае*и всички![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Ами, защо вместо да се оплакваш не помислиш за промяна?
Може да започнеш диета, да ходиш на фитнес, да промениш цвета на косата си, самата си прическа, да започнеш да се гримираш и да се обличаш по- различно.. и въпреки всичко не става дума за това вън, а за това вътре! Опаковката винаги лъже и съм сигурна, че си добър и прекрасен човек. Тея модни стандарти, които ни се налагат от години, ни провалят. Карат ни да вярваме в идеали, несъществуващи идеали, и Жори, а.к.а. KumchoValcho, е супер прав. Заабрави недостатъците, или се опитай да ги прикриеш, а потърси красивото в теб и го изтъквай. Бъди самовлюбена. И аз като се събудя сутрин с рошава и сплескана коса, без грим и подута да не мислиш че съм страшна хубавицаПросто замазвам положението, поглеждам се и си казвам, че съм красива, аз се харесвам и това е най- важното, от там на там не ми пука за другите. И тва, да излъчваш самочувствие, пречи на останалите да изтъкват недостатъците ти, защото усещат, че си самоуверена. Стегни се!
Нима съм аз в огледалото.. с лице по-бяло и от бялото?.. С разплакани очи, с разрошени коси, съсипана от болка и сълзи..
Докато сама не разбереш, че никой не е нищо повече от теб, ще си в това положение.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Леле, girl4eety , мисля, че с теб сме ПОНЕ една и съща зодия!Същата съм като теб!![]()
.. и кво? Дали ще постигнеш някаква промяна като седиш по цял ден и се оплакваш?? НЯМА перфектни хора!! Всеки за себе си е красив по свой си начин .. за едни може да си грозна, а за други - не!!
Понякога не само външността е важна ..![]()
![]()
Осъзнай се и направи това, което е нужно, за да се почувстваш добре!!
.. ии без copy paste ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами аз вече съм започнала с промяната си, на диета съм, и съм решила да си запиша час при зъболекар .. а да попитам за да не правя нова тема някой знае ли дали могат да се вадят моите зъби и да си сложа изкуствени че за брекети нямам пари
stelkastel не разбрах и ти ли имаш като моя проблем или ?
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Ти сериозно ли? Хубавите фасети са минимум 700лв на зъб, а сега умножи минималната цена по броя на зъбите, които искаш да смениш.. вярваш ли, че мама и татко ще се навият да подложат детето си на такава болка, да платят луди пари, а ти пак ще бъдеш недоволна от себе си, защото и ти знаеш, че проблемът не е в зъбите, а в психиката и самоуважението ти. Обичай тялото си, защото един ден ще осъзнаеш, че си пропиляла най- хубавите си години в измислени драми и че няма връщане назад. След години може да се подложиш на тази процедура, но засега си твърде малка.
Ти наред ли си? Предпочиташ вместо да събереш парите, да ходиш с чене още от сега?