- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Закъснява ми с два месеца!
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Не съм правила секс нито нещо от този сорт.Ходих на лекар преди две седмици.Каза ми че ще ми дойде но не ми идва!Постоянно ме боли корема.Имам менструация от 4 години не знам дали все още ми е нередовна!!!

Може ако си пила някакво лекарствно. Може и от стрес.
Цикъла може да ти закъснява по безброй много
причини..Даже дори и да те прескочи за месец-два..
Може да е:
- Смяна на климата
- Стрес,напрежение,притеснен ие
- Употреба на антибиотици и така нататък..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Може да закъснява не по вината на 1 фактор, а по вината на много. Това са стрес, напрежение, смяна на климата. Ако си била болна и ако си пила антибиотик...
Щом не си правила секс, няма страшно. Ще дойде
"Взех всичко от живота, наистина всичко. Ако сега Бог ми го отнеме, то тогава сме квит"
Ехография на малък таз прави ли ти?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Сигурно е от лекарствата дето пих.Бая силни бяха и може и да е от това!Сега вече съм малко по-спокойна

Да!Каза ми че няма нищо.А и вече ми дойде благодаря!Първоначално написано от kalpazanka

Няма киста/поликистоза, нали? Задебелен ендометриум видя ли се? Предписа ли ти нещо да пиеш?
П. С. Има едно бутонче горе вдясно редакт- използвай го, вместо да пускаш по две мнения едно след друго.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!