- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз и тате
Здравейте, казвам се Ива. От малка живея само с тате в Германия и мноооого, мноого го обичам! Проблемът ми, е че май го обичам повече от нормалното, малко ме е срам да кажа точно колко... ops: Лошото, е че заради това не обръщам внимание на момчетата в училище и не мисля, че ще започна да го обичам по-малко. Трябва ли да му кажа как се чувствам? Или има нещо, което мога да направя за да започна да харсвам и други?
GEEZUS![]()
![]()
Ем... като го обичаш.. след време си таковай него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки има баща и всеки го обича.. А това какво те спира да обичаш други момчета
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Това ,че много го обичаш не означава ,че го обичаш и по другия начин, може просто да не те привличат момчета.![]()
Ти сериозно ли говориш или ...![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Not funny..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Тъкмо почвам да чета "Едип цар" (сина се жени за майка си...) та така и ти ---кажи на баща си колко го обичаш и ако е взаимно ще си народите мнооого дичица и щи заживеете щастливо...докато не ви осъдят ..
![]()
![]()
![]()
да бее...
Ооо не вече се чудите каква простотия да измислите ... темата не може да е сериозна нали![]()
Но ок зле ще е и ако тва наистина се окаже вярно пък ние се ебаваме макар че то по-голямата ебавка тука е самата тема ма нищо...
Мии .. след като се падаш по татемисля че трябва да идеш при психолог щот страдаш от така наречения "Едипов комплекс"
Ъъъ ... мама знае ли![]()
4е после да няма "Мамино, яла малко,че ми тряаш
"
![]()
![]()
^_^ \\//
Тъкмо за това се сетих и за "Едип Цар" .. там да ако случайно (което не ми се вярва особено) темата не е ебавка.. върви на психолог [[ или почвай таткотоПървоначално написано от lolyyy
![]()
]]
*сън*
Ех тоя "Едип Цар"... на всички е в главите..![]()
![]()
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Някой да е казал,че тоя "Едипов комплекс" е свързан с "Едип цар" ..? хахах май не..а относно трагедията.. еми просто като прочетеш темата и ума ше ти отиде в нея.. :P ако си я чела де
![]()
Жалкото е, че се подигравате толкова грозно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не звучи реално .. а ако е така.. еми май наистина ще се наложи да потърси лекарска помощ..
Хаха да и в мойта е!Първоначално написано от mimches12
![]()
![]()
Не се шегувам преди малко започнах да си пиша съчинението разсъждение...
А към авторката ако темата не е ебавка отиди при училищния психолог и поговорете за това. Така ще намериш причините за това и ще се опиташ да промениш възгледите си.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Майка ти не е наоколо за да се конкурираш с нея и получаваш баща ти директно. Като малка сигурно пак не си имала конкуренция. И не е имало кой да ти втълпи, че сексуалните желания към родителя не е хубаво да ги има (защото сега се получава подобна ситуация) .
Възможно е баща ти да те отблъсне . Ако не го направи - ще си създадете проблеми с хората наоколо, даже и с някои институции.
Ако те отблъсне - сигурно ще изпаднеш в депресия , знам ли.
В смисъл, щом си прозряла че , щом никой не знае - няма проблем да искаш баща си , освен за теб - и да ти давам съвет да се разделите, което сигурно няма как да стане - изход няма да има.
Абе, намери си гадже. Като видиш друго мъжко - може и да се оправиш.
А баща ти какво отношение има към теб?
Абе, сигурно е майтапчийска тема.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
НЕ Е ЕДИПОВ комплекс а ЕЛЕКТРА комплекс.. Електра комплекс е когато малките момиченца са силно "привързани" към бащите си, а ЕДИПОВ е когато момченцата са "привързани" към майките си!!! Учете психология (учи се в 9 клас в всяко нормално училище) !
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
На мен защо ми се струва, че "авторката" няма да ви отговори...
Но да видим, да видим![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi
![]()
и аз така
Пфуу, най-после един да се сети, вече се бях отчаял.Първоначално написано от siiska
Според мен авторката просто е свикнала с татко си, тресе я пубертета, хормоните бушуват и понеже той е мъжът, с когото контактува най-често, си мисли простотии.
Намери си приятел, че иначе не знам докъде може да се стигне.
Ще си народят..."деца"Първоначално написано от mimches12
![]()
![]()
Спокойно - просто си привързана към него, надявам се.![]()
![]()