.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на JustForFun

Ужасно ме дразни...

Здравейте на всички! След горе - долу 1 час съм на даскало и СПЕШНО ми трябва помощ! Аз съм момиче за пояснение Имам един приятел да го наречем, от класа .. Преди беше много примерен и добър. Най-добрата ми приятелка беше гадже с него, но сега скъсаха и вече тя не го харесва. Та той много ме дразни напоследък на всяко гърне меродия! Обижда ме ,че съм гледала дисни или картуун нетуърк, а той същия и по цял ден блее на компа! Прави се на много компетентен , а пък винаги като го канят на купони и т.н. той си измисля смешни извинения! А преди беше толкова добър .. Нз дали го тресе пубертета (7 клас сме) , ама вече прекалява. Мисли само за с*кс и през 1 минута псува. Вече направо преля чашата и ми къса нервите , та ми трябват някакви идеи за номер! Искам такова номерче да му погодя , че да слезе на земята малко! Мислех да му лепна днеска на гърба листче "тъп съм" .. Но ако вие имате някакви идеи ПЛС кажете ги! Мерси предварително!

намери някой да го пребие и да му свали самочувствието боя винаги помага
    Fuckin Life

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    не му обръщай внимание... странен прецедент - той е започнал да мисли като типичен мъж, а ти си с детско мислене още...

Повече от фен Аватара на JustForFun
    До бой не искам да се стига, искам просто да му извъртя няколко номерчета ... Да не говорим какъв селяндур е , просто не се трае! Отнася се със всички от класа все едно са добитък.. Вчера едно момиче имаше чипс и той се провикна :
    - Шшшшшшш еййй Кристиноо уе , дай малко чипс мааа!
    Това не беше шега, той така си говори със всички.. |-(

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Теб какво те интересува той какво прави.. ? ? Гледай си собствения живот и не се занимавай с такива "номера"..
    - А и това,че не отива на купони не го прави "лош"..Напротив - много по-добре е за него..
    - Да,тресе го пуберитета..Но това може да се случи на всеки един от вас..Т.е. ти днес си добричка и примерна,а утре да станеш като него примерно..
    - Просто в такъв период е..Не се занимавай с него..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Guest
    Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    До бой не искам да се стига, искам просто да му извъртя няколко номерчета ... Да не говорим какъв селяндур е , просто не се трае! Отнася се със всички от класа все едно са добитък.. Вчера едно момиче имаше чипс и той се провикна :
    - Шшшшшшш еййй Кристиноо уе , дай малко чипс мааа!
    Това не беше шега, той така си говори със всички.. |-(
    Ти още ли не си разбрала че 99,9% от момчетата са Селяни ?
    Щото отдавна съм разбрала. Най добре е да не обръщаш внимание щото на тях тва се харесва. ПъК Ако продължи да те дразни или ти направи нещо..викаш някой по голям да му покаже
    Радвам се че в моя клас сме 22 момичета и само едно момче :P И той единственото момче е... същия селянин

За мой 'късмет' седи на чина пред мен и Постоянно се обръща и вика че съм му пречила и ме гони..а аз не му права нищо..той се обръща и съм му пречила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си