.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Между две

Между две

Здравейте,

това няма нищо общо с вчерашната история.

Имаше едно момиче което адски ме кефеше и подържахме контакт,говорехме а-у обаче като я поканих да излезним тя ми беше отказала че няма да излиза.. А същата вечер я видях да се прибира отнякъде. После спрях да и пиша и оттогава не сме се виждали..

Стана така че да се запозная с момиче от нейната компания пак.. и говорим си почти всеки ден смс тва унва.. Мисля че и тя ме харесва..

Обаче не мога да реша между двете,защото второто момиче ме кефи,но пък първата все още всякаш ме кара да се чувствам различно... и ако има нещо с другото може да е кофти за мене... Другото което мисля,дали да не почна да пиша пак на първото..С това че може пак да не получа същото внимание

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Втората.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    онази нещо те лъже ... по - скоро поговори с 1вата да се изясните ... и тогава мини нататък

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от Fizz
    онази нещо те лъже ... по - скоро поговори с 1вата да се изясните ... и тогава мини нататък
    И аз така мисля

novasum
    nirvana13

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Какво имат да изясняват с тая мърша,казала му е,че няма да излиза,а го е направила...втората няма никакви провинения,пък и явно проявява интерес...втората би била най-удачният избор!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Какво имат да изясняват с тая мърша,казала му е,че няма да излиза,а го е направила...втората няма никакви провинения,пък и явно проявява интерес...втората би била най-удачният избор!
    Може би пък й се е наложило да излезе, 'щото, представи си, някои хора, не си седят вкъщи постоянно и не си клатят краката. Не разбирам 'що правите от мухата слон за едно излизане. Баси..... дори не ходите, а вече се цупиш......... Ако така ще се държиш с гаджето си, направо не знам как ще те търпи.

Не се цупя,просто реших че не иска да излиза с мене и затова спрях да пиша... Аи това щеше да е първа среща...

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    е добре де .. затова поговорете ... така ще ти и олекне .. пък щом нея харесваш , не бързай да я захвърлиш , че ще съжаляваш ... всичко се решава с думи в тоя живот .. дори и парите с думи се изкарват .. отношенията с думи се поправят , любовта и с думи можеш да я покажеш ... всичко

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

втората :P

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Изясни си чувствата и с първата, и продължи да имаш контакт с втората... Според мен най-добре и двете пък където ти се отвори парашута

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен Аватара на razores
    Първата те кара за се чувстваш различно шот я харесваш а тя тебе не.
    Давай с втората

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си