- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или Против "отворените" връзки
Така,идеята да се замисля над това беше от статусите във Facebook.Прочетох,че една позната е в "отворена връзка" и се зачудих за този тип отношения.Попитах я,какво точно ще рече това а тя ми отговори,че го харесвала, и той нея,но имали нужда да излизат с други!?Не знам,аз ли съм старомодна,та вярвам че двама души са си достатъчни един на друг,или просто такава е "модата".What the hell,21 век сме,демокрация,хората си правят каквото искат.Зачудих се дали сте привърженици на подобни отношения и при какви обстоятелства бихте предложили или се съгласили на подобни отношения?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
по скоро против...![]()
За мен това не може да се нарече връзка..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Твърдо против. Не бих се съгласила никога. Въпреки че не обичам да казавам никога този случай е такъв. Като си с един човек, бъди с него до край!! Не мога да си представя човека, когото харесвам/обичам да целува и прегръща някоя друга. Много съм ревнива и не искам и да си помислям какво бих и направила ако нещо такова се случи. Казано накратко - не одобрявам този тип връзки.
Щом и двамата са доволни нека правят каквото си искат. Кои сме ние, че да ги съдим?
Лично аз при никакви обстоятелства не бих се съгласила на подобно нещо. За мен това не е връзка. Или е само с мен, или не е с мен въобще.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
С бившият ми приятел бяхме приятели с привилегии след първото късане, т.е. само правехме секс.Тогава аз все още не знаех какво искам от него, имах нужда да се срещам с други момчета.. Бях си харесала един батко тогава, но той се оказа зает и просто реално погледнато се занимавах само с моето момче.
Така и така тази отворена връзка продължи едва две седмици, след които пожелахме да станем отново двойка.. Жалко, че бе за кратко, но сигурно така е трябвало.
![]()
Против. Всъщност това не мога да го нарека връзка, а просто разврат, това е.
хЪх...
Напълно съгласна съм..Това не е никаква връзка..Първоначално написано от RoSKo0o0
Аз също съм против..Никога не бих имала такава "връзка"..
На мнение съм,че щом двама се харесват - няма смисъл,а и не виждам
причина - щом се харесват/обичат,да имат нужда да излизат с други..Или не се харесват както трябва,или просто не са готови за връзка....за сериозна връзка..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Или сте заедно, или не!
Просто от такива връзки няма смисъл.. няма го доверието, а от това зависи всичко!
Ами някои хора имат нужда и се чувстват добре с такъв тип отношения.
Няма нужда да го наричате разврат и т.н.
Васчо - доверие...
В моята връзка доверието се състои в това , че ако някой от двамата "кръшне" - си казва и всичко е наред. Паролите си имаме от всякъде , в ежедневието си нямаме изненади и т.н.
Партньорството ми не ми носи нито главоболия, нито проблеми. Нито на човека отсреща. Нито пък някога е било нещастна любов.
Но трудно се смила как кръшканията с други хора нямат значение. Както скоро в една тема писах - не ми пречи дали е с мъж, дали е с жена - нали сме постоянно заедно , нали си помагаме. На първо място сме приятели. А когато сме приятели можем да споделяме всички тревоги, всички желание, всички хубави и лоши моменти.
И някога изцяло да прекратим интимни отношения - та ние сме приятели. Не се конкурираме по между си , не сме брат и сестра да делим имот, както се казва - общо взето няма какво да ни прекрати близкото приятелство.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не е разврат, не е лошо, но пък не е и качествено. Псевдо връзка си е. Винаги съм вярвала, че в любовта има нещо божедствено, което да те извиси. Не приемам нищо рационално, нищо прагматично свързано с нея, каквото е описало момичето от горния пост.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Амиии аз съм и "За!",и "Против!" в зависимост от това,какво точно разбират хората под "отворена връзка"
Аз тълкувам понятието "отворена връзка" като връзка между двама души,които имат чувства един към друг,но изпитват нужда да флиртуват/целуват/правят секс с 3-ти лица ... - В този случай съм против!
Ще дам пример,при който съм "За!":
От ... хммм ... 3 месеца излизам с момче,с което си правим секс,но нямаме връзка.И двамата имаме някакви чувства един към друг,но сме на мнение,че за момента така ни е добре и не искаме да задълбочаваме.Не излизаме редовно - понякога се виждаме всеки ден,понякога през ден,а понякога и през повече ... Всеки от нас има право да си прави к'вот си иска с други,но просто нямаме желание,защото получаваме необходимото един от друг.Приятно ни е заедно,обичаме да излизаме по кафета,заведения,дискотеки с общи приятели ... Обичаме да излизаме и само двамата и да говорим за нещата около нас - било то за забавни неща,за проблеми ... Имаме си доверие и сме си споделяли неща,които не бихме споделили на никой друг ... До някъде точно заради това и не искаме да задълбочаваме нещата между нас и да позволяваме на чувствата ни да надделеят,защото след време нещата ще се променят (така стана и с последния ми сериозен приятел ...)По принцип той се представя пред хората като "лошо момче/женкарче",но всъщност няма нищо общо с това ... От друга страна пък аз съм страшно ревнива,когато имам човек до себе си и точно за това предпочитаме да си стоим на този етап,защото за тези 3 месеца (че и преди това,докато бяхме на етап "зарибявка") имаше страшно много "доброжелатели",които всячески се опитваха да ни скарат,да ни "набият" едно фалшиво мнение за другия и т.н.,а така като сме просто "приятели с привилегии" не обръщаме толкова голямо внимание на хорските приказки,а и като цяло гледаме възможно най-малко хора да знаят за случващото се между нас
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Против. Личният живот е личен, защото е между двама души, а не между трима, пет или десет.
Животът е адът описан в Библията!
Против. Ако е връзка, нека да е истинска.
Ако един не ми стига и имам нужда от още 10 човека. То тогава връзка не ми трябва. Ще си правя каквото искам с тези 10 човека, било то и само за една вечер. И повече не бих искала.
и аз против .. то по-добре да са си приятели за секс![]()
а иначе случвало ми се е и аз да попадам на такава връзка да го кажа ... в смисъл изникнаха проблеми и тя беше прекалено ангажирана та даже отговорна до някаква степен и се разбрахме вместо да се разделяме , просто временно за седмица или 2 да не си даваме зор .. рядко се виждахме , даже 2 пъти в седмицата .... е на мене ми беше кофти , защото и не ми даваше да помогна , но в крайна сметка ставаше дума за нейн приятел и аз бих отделил същото внимание![]()
но пак казвам , зависи от някакво обстоятелство при мен .. и бих се пожертвал за седмица , 2 ...![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Или тя ще е само с мен, или аз няма да съм с нея. От моя страна може да се очаква същото.
Имам нетърпимост към несериозност и неправилно приоритизиране във всякакъв аспект.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
В момента е последното, което искам и от което имам нужда. Подозирам, че и за в бъдеще ще е така. Обичам нещата да са ми ясни, а не постоянно да се чудя и мая за нещо, както подозирам, че ще стане.
Но съм строго за приятелите с привилегии![]()
Против.
Не разбирам такива връзки. Ако съм с даден човек, съм с него докрай.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Вече съм против. Опарих се.
Как да не е разврат?
*разврат - 1. Безразборни полови връзки.
синоними : (същ.) развратничене, оргия, развращение, блудство, блудничество
Явно ще пренаписвате речниците и историята. Успешно задомяване в Содом![]()
хЪх...
Ако става въпрос за моята връзка съм против.Не бих го позволила, не бих и го искала.Искам човекът до мен да е САМО до мен, да се отдава само на мен (физически и емоционално), както го правя аз.
За другите хора не ме бърка какви са им връзките.Въпреки че не го възприемам и приемам, след като на тях така им е добре, моето мнение е без значение.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Против.
Това за мен не е никаква връзка.
А ето и моята тема по въпроса:
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...175&highlight=
+ аз съм на същото мнениеПървоначално написано от wasch0
"You were deceived"
Против съм - като съм с някой държа да съм с него и очаквам същото от човека до мен. Някакви невинни флиртове не се броят естественоНе съм от най-ревнивите, но да знам, че той се чука с някоя друга - гадно е.. Това дори няма да е връзка.