- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или Против "отворените" връзки
Въпреки че имам сериозна връзка май ще съм единствения "ЗА" отворените връзки.Аз не виждам нищо лошо в това да знаеш че си имаш там някаква дето като ти се до*бе отиваш при нея и нещата готови, и в същото време да излизаш и да цъкаш по дискотеки, кръчми т.н. и да забиваш нови момичета.Аз съм такъв човек че не обичам постоянството и еднообразието.По - добре да си разнообразя 1 - 2 вечери с други момичета и на третата да съм с "мойта", отколкото едно и също всяка вечер.Имал съм такава връзка и ако трябва да съм честен останах много доволен.Имах си пълната свобода, която което и да е момиче не може да ми я даде, и пак имаше кой да ми задоволява нуждите![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Ако това ти е определението за момичето, с което имаш връзка, то ти не знаеш що е връзка.Първоначално написано от BlindedAngel
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мии аз мисля че бих се почувствала супер гадно, ако гаджето ми се вижда с други...
![]()
Е той си го каза човека де. Не е връзка. Просто като ти се доебе да ходиш да се прочешаш с другият ако е на кеф т.е. ако и той/тя в момента няма с кой да се прочеше.Първоначално написано от TheBeliever
![]()
Явно не си му прочел мнението внимателно.Първоначално написано от Niakoitam
[/quote]Първоначално написано от Niakoitam
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
имала съм подобни връзки но не е хубаво а искам и д адобавя нещо какво ще рече In a relationship връзка но каква ? ако може лично д маи пишите![]()
![]()
[/quote]Първоначално написано от TheBeliever
Я не ми добавяй изречения в поста!![]()
За мен връзка и това дето каза той са две взаимноизключващи се пълни противополжности.![]()
TheBeliever казах че имам сериозна връзка в момента, а не отворена, което означава отделяне на внимание, обич, грижи за моето момиче, но това е отделна тема.Нямах в на предвид сегашната ми приятелка че постъпвам така както описах в предишния си пост - разбрал си ме грешно.Просто казах че имам сериозна връзка и би се очаквало да съм против "отворена връзка", но въпреки всичко съм "ЗА" като цялоМога да давам до утре сутринта примери пряко свързани с мене защо една такава връзка е хубава ( вече зависи и какъв човек си и какво харесваш )
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Понякога наистина е объркващо, но друг път е просто... ободряващо. Нормално, че в отворената си връзка няма да инвестираш всичките чувства и надежди, които имаш. Просто ще си правиш секс когато ти се прииска и в същото време ги няма досадните ревност, няк'ви ежедневни сдърпваници и прочее. Започвам да си мисля, че връзките така, както се са описани в цялата тема са доооста надценявани.
^Че то това не са ли 'приятелите с привилегии'? Имаш нещо си там, като те досърби- звъниш, почесвате се и "Сбогом, адиос! До другия път!"
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Съвсем спокойно можеш да ги приравниш нещата. Поне според мен.
Първоначално написано от RoSKo0o0
Съгласна.
Това е пълна глупост.
Това за мен не е никаква връзка.
Твърдо против съм!
И спря да се върти за миг земята..
Бейбито и калпазанке, приятелите с привилегии колко бройки са?
2-3-4-5?
В смисъл аз днес ще спя с Мимето, а в неделя с Галя примерно. Пък Мимето утре ще спи с Жоро, който ще пък по някое време ще спи с Галя а тя на идниякупон ще мачка чаршафите с Борис, който пък отвременавреме опипва Мимето и т.н.
Щото ако е така.... си е баш разврат. (или отворена връзка, според определението на авторката)
И все си мсиля че приятелите с привилегии е нещо малко по различно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Всеки да прави каквото си иска..
дали съм "за" или "против", има ли значение? Нищо няма да променя, хората няма да спрат със "свободните връзки".
Както и да е.. аз все пак да си кажа мнението:
както няколко съфорумници казаха преди мен: това не е връзка.
Все пак или си с даден човек, той е само за теб, ти си само за него ; или не сте заедно.
Не мога да си представя аз да излизам с някого единия ден, да се натискаме и т.н. ии уж сме заедно, харесваме/обичаме се и на следващия ден да съм с друго момче.. с което е същото![]()
.. давам пример с две момчета, защото по едно време една близка(тогава) приятелка беше с 2 момчета.. най-добри приятелии.. стори ми се адски странно..
все пак техен избор.
Не ми се ще да имам това усещане, че не съм единствената.. че не съм тази за която той говори като казва "приятелката ми".
Има и нещо подобно на свободните връзки..
когато едно момче/момиче има повече от едно гадже .. но отделните гаджета не знаят за съществуването на другите.. чувството би било гадно (не съм го изпитвала.. а и не искам ;д ) та, много се отплеснах.![]()
бтв май миналата година имаше такава тема.. не че я знам къде е де.. по спомен.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Съгласна съм, тове е пълна простотия. Също съм против и "приятелите с привилегии".Първоначално написано от fUcKsMiLe
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Колко по - различно/удобно? В единия момент можеш да му/и разказваш неприятностите си в работата/училището/университета, а в следващия "те засърбява" и... Е, няма да имате лигави празнуваници на годишнини и Свети Валентин, но пак е нещо.Първоначално написано от valdesbg
valdesbg, без значение колко бройки са, все ми е неприемливо за връзка и не ми се вписва в понятието връзка. Затова и го приравних към приятелите с привилегии по описанието на babity в частта за сърбежите. Макар че, както казва един познат гинеколог, "Защо момичетата казват 'Имам приятел', а не кажат 'Имам гадже''?"Щот нали и аз имам приятели, ама не ме таковат" Това в кръга на шегата, защото и ситуацията е на нито риба, нито рак.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Твърдо против!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
за мен това не е връзка..![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз лично съм-ЗА.Няма нищо лошо във връзката "приятелство с премиства".
Но ако в такава връзка един от двамата ходи и спи с различни..то това определено не е никаква връзка![]()
Всекиму своето бе.
Аз лично съм против, защото когато съм с някого, съм САМО с него и имам нужда да е така. И от моя, и от нейна страна.![]()