- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящите деветокласници
здрастии![]()
и аз съм девети, френска гимназия, но любими предмети са ми математика, физика, химия и биология, като после ще кандидатствам медицина с последните две
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Ха и аз съм девети клас.![]()
Английски език с информатика.
Живей за удоволствието защото си направен от него.
и аз съм така миленче но аз искам да кандидатствам фармация
ее супер![]()
аз още не съм решила коя точно специалност, но някаква ориентация имам
е как го карате девети клас?![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
щом си френската после как ще се оправяш с биологията и химията-на уроци ли ще ходиш
Хайде и аз да се включа-в езикова гимназия съм-английска паралелкаМинаха ли ви класните?
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
по английски да имам 6
по мат имам 5
по БЕЛ ще е този петък
бг, мат - 6
ае- 5
френски също ще имам 6, в пон ще го правим..
Ох, направо нямам място да си запиша на календара контролните![]()
Иначе, когато се върнахме на 3ти госпожите ни успокоиха, че всеки месец без февруари и юни ще имаме по някой почивен ден.Това дали важи и за гимназии, които са след 7ми клас?
![]()
Мен ме е срам да кажа..
![]()
![]()
о кой урок сте по математика
а по биология
а по химия
ми аз кандидатствах и за нпмг, където ме приеха с всичко и после по една никаква логика реших да науча още един език, реших да не е англ, защото съм го учила доста, немски не исках и затова френска.. въпреки, че сега мисля и немски да почвам![]()
уроци също следващата година може би, ама ще ходя в Англия от 11-ти клас
обаче много ме е яд, че хем съм в езикова, хем не ни учат на езика.. хипер западнала работа![]()
а си падам по естествени науки, та и по тях не ни преподават като хората... само контролни всеки ден..
Jeff Hardy forever!!
амо няма ли начин да се преместиш в нпмг и щом искаш медицина защо си влязла в езикова
ами защото няма да завършвам средно в Б-я и ще си остана само с английски.. а после 11 и 12 клас ще уча само химия, био, физика и математика, така че яко ще наваксам, а и сега главно там се отдавам![]()
Jeff Hardy forever!!
И аз се включвам - 9 клас съм, английска гимназия![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
търговска гимназия - специалност "икономика и мениджмънт" с разширено изучаване на английски език
мразя 9ти клас.......искам да съм осми цял живот
иначе с японски език съм аз