.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Миии малко помощ няма да е зле

здравейте на 14г. съм и много харесвам едно момиче но проблема е че ме е срам и не знам как да й покажа че я харесвам моля помогнете ми

извинения за грешките мерси предварително

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    хиляди , милиони теми ...

еми на 14 сте , не сте бебета вече .. просто покани я някъде заедно и я целуни ...

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Супер фен Аватара на WrongLife
    Цитирай Първоначално написано от Fizz
    хиляди , милиони теми ...

еми на 14 сте , не сте бебета вече .. просто покани я някъде заедно и я целуни ...
    А ти хиляди, милиони пъти даваш едно и също клиширано и тривиално решение....
    Първо се посприятелете, открийте еднаквите ви интереси, разграничете се като персонажи и тогава прецени къде да излезете. Защото вече всяко момче което харесва момиче я кани на кафе и всяко момиче при подобно предложение си казва " Тоя ме харесва " и знае какво да очаква...Разчупи представите и я ИЗНЕНАДАЙ!

винаги като изляза с нея било на разходка било на кафе и др. и винаги като си мисля че съм готов да й кажа .. и накрая нищо не й казвам. Не знам защо ме е срам защото не знам как ще ми отвърне ли или ... не знам но много съм объркан

Цитирай Първоначално написано от shmekera123
    винаги като изляза с нея било на разходка било на кафе и др. и винаги като си мисля че съм готов да й кажа .. и накрая нищо не й казвам. Не знам защо ме е срам защото не знам как ще ми отвърне ли или ... не знам но много съм объркан
    Това не се нарича срам, а страх да бъдеш отхвърлен. Не се страхувай, но не я целувай веднага, защото недай си Боже има приятел по-голям от вас, къв бой може да ти сипе.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И аз ще си дам пак клишираното мнения. От сериозно сприятеляване смисъл няма. Момичето от самото начало трябва да е наясно защо търсиш компанията й. Ти искаш всичко или нищо. Не трябва да се превръщаш в орбитиращ около нея лигльо, защото ще те отреже.

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    Ами да казвам 1 и също ... това правя аз , това казвам . Много добре знам , колко е трудно да го изречеш с думи ... затова го казвам . Не казвам , че не трябва да се опознаят и така нататък , но сега като е скован ...

пък и не карам никой да ме слуша ... казвам мнение , а за този случай , мисля че е най правилното ... ако му отвърне , веднага това чувство ще изчезне , нали знаеш ...

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    И аз ще си дам пак клишираното мнения. От сериозно сприятеляване смисъл няма. Момичето от самото начало трябва да е наясно защо търсиш компанията й. Ти искаш всичко или нищо. Не трябва да се превръщаш в орбитиращ около нея лигльо, защото ще те отреже.
    Прав си.. Идеята ми беше да разбере къде обича да ходи и като отидат за какво да говорят

Всичко би било добре,само без тези банални(вече) закачания и дракания с въпросното момиче,най-много така да я отблъснеш... Днес сааа на мода кафетата,ВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ ии я покани )) Тя сама ще се досети за какво става на въпрос :P

Супер фен
    Като мине някоя друга годинка ще разбереш как. За сега бутай камиончeтата пред блока.. Ако си модерно лапе пуцай World of Warcraft или Counter Strike

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Като мине някоя друга годинка ще разбереш как. За сега бутай камиончeтата пред блока.. Ако си модерно лапе пуцай World of Warcraft или Counter Strike
    Младеж. Ти защо като се върна хейтиш толкова.

Я спокойно, пубертета ти почти свърши.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Хейт оО Не съм на "ти" с това определение.. Просто на тази възраст аз това правех, а не да задавам глупави въпроси по форуми, не знам оО
    Относно пубертета ще се въздържа от коментар.
    Със здраве

П.С. както съм казвал и преди - на смислени теми отговарям смислено, на безсмилените... сещаш се и сам предполагам Но в никакъв случай това не е "Хейтване"

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    ето сега...
    вземи дай обяснение.

Ясно е,че повечето тук младежи са деградирали умствено, но това да падаме на тяхното ниво не ни прави по-готини.

и last.fm-ец

Супер фен
    1во не целя да изглеждам готин с този си коментар, 2ро колкото и високомерно да прозвучи, мисля че съм над "това" ниво.. отдавна го надживях, било дори не по мое желание. Но не е тук мястото да разказвам личните си драми и прочие

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Животът винаги показва, че още нищо не сме изживели.

мир.

и last.fm-ец

Супер фен
    За жалост има доста истина в думите ти =]

Мир И лека от мен (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си