.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Труден проблем

Здравейте от доста дълго време страдам и реших да направя тема тук и да видя дали можете да ми помогнете,защото наистина се чувствам ужасно самотно. Проблемът ми е че нямам най-добри приятели,както и близки,имам познати от предишното ми училище,но от както се преместих всички загубих,да,излизам от време на време с тях ама сме просто приятели,всеки си има вече най-добър приятел,само аз съм сама,не излизам с никой,ужасно неприятно ми е да ходя на училище,защото и там нямам близки. Много ме е страх дали след време поне ще си намеря най-добър приятел/и Най-близките приятели на нашите са от студентските години,казаха ми че от училище са се забравили,дали наистина в студентските години се намират истинските и най-верни приятели,моля ви помогнете ми не искам да съм цял живот сама окуражете ме

Мега фен Аватара на Mi6inka
    а замисляла ли си се на какво може да се дължи това ? Т.е. дали до някаква степен проблема не е в теб...Най-лошото, което можеш да направиш в момента е да се сдухваш и да се затваряш в себе си. Бъди по-общителна, колкото се може по-усмихната и приветлива, бъди отворена към хората, за успееш да ги "спечелиш" .. Аз не знам за теб, в какво точно се изразява това "най-добър приятел", но със сигурност и ти ще си намериш твоята сродна душа, с която да прекарвате доста време заедно, да си споделяте и да се смеете Успех

Бъди позитивна, защото самонагласата наистина е изключително важна!

Къде ще я намеря,като в училище никой няма

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тръгтни на спорт, рисуване, пеене, някоя доброволческа организация и т.н. Нещо, което ти харесва. Там ще се запознаеш с повече хора и някои могат и да ти допаднат. А и там ще имаш възможност да създадеш ново впечатление за себе си.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Най-добър приятел ? Това се намира трудно, но аз никога не съм ги разделял на най-добър приятел и т.н всички са ми добри приятели и към всички се отнасям еднакво... Е на някоии приятели мога да споделя неща на които други не казвам, ама най-добър приятел тва звучи тъпо и ако си имала преди най-добър приятел, където и да се премести, той пак си остава най-добър приятел

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от mitkoyyy
    Най-добър приятел ? Това се намира трудно, но аз никога не съм ги разделял на най-добър приятел и т.н всички са ми добри приятели и към всички се отнасям еднакво... Е на някоии приятели мога да споделя неща на които други не казвам, ама най-добър приятел тва звучи тъпо и ако си имала преди най-добър приятел, където и да се премести, той пак си остава най-добър приятел

А така! И аз смятам това за "най-добрия приятел" за .. по-скоро тъпотия..но това го мисля, сега, а не когато бях на 14-15-16 Та.... има много начини да си намериш хора, с които да ти е приятно...както казаха преди мен, почни някакво извънучилищно занимание, нещо което ти е интересно... бъди по-общителна, усмихната, някак си покажи на хората, че е приятно да контактуват с теб! Ако и в реалния живот, както тук, само мънкаш, държиш се слабохарактерно и безпомощно...ще ти е трудно.Бъди по-позитивна!

Супер фен
    Вие бъркате понятието приятел от познат. Човек има 2-3 приятеля (на когото винаги можеш да разчиташ и знаеш че няма да те прецака) всички останали са просто познати. Замислете се, дали вашите приятели винаги биха направили всичко за вас или при най-малката трудност биха ви отказали и зарязали сами да се оправяте.

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Най-добър приятел, приятел, познат .... всичко е глупост!
    Няма вечни приятели, има вечни интереси!

По темата : трябва да си общителна, с широка усмивка, да не хвърчиш много-много и със сигурност ще се сприятелиш с някого
    ВЪНШНИЯТ ТИ ВИД Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ! Прически, гримове, дрешки ... тва онва. Но прекаленото ще те превърне в кифла, така че не се престаравай
    Знам от личен опит, че хуморът и тъпизмите (в рамките на нормалното) вършат отлична работа
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    ИСТИНСКИ, че дори и ПРИЯТЕЛИ НЯМА, всички са просто познати, защото в крайна сметка винаги ще те предадат или зарежат... Моя позната от класа ми наскоро преди месец-два се премести, тя е от Мадан, сега намери приятелка и познайте коя.. моята най-добра фр Д (и ме заряза Д.) затова ви казвам, истински приятели няма.. но е хубаво да намериш компания в училище с която да дружиш, а за това трябва късмет лично вярвам в съдбата, но тук ще заложа на късмета... нищо че ти е кофти все ще намериш с някого да дружиш, но гледай да не те използват... свикнала съм .... иначе е ужасно сигурно да се преместиш в друго даскало, аз за нищо на света не бих го направила ... щото да сменяш преподаватели, съученици ии изобщо цялото училище и ученици в него... си е сложна работа

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rhcpp
    Къде ще я намеря,като в училище никой няма
    Ами продължавай с тоя песимизъм и се надявай някой ден да си намериш приятели... Бъди малко по-позитивно настроена към останалите и изобщо към живота. Никой не обича намръщените, сдухани и вечно мрънкащи хора. Трябва да бъдеш по-усмихната и общителна. Като отидеш на училище недей веднага да сядаш на чина и цял ден да не ставаш от него - говори си със съучениците ти, опознавай ги. Всичко е в психическата нагласа - ако по цял ден седиш затворена в себе си и си повтаряш как никога няма да си намериш приятели, то така и ще стане. Но ако си малко по-отворена и лъчезарна веднага ще си намериш дружки

Иначе донякъде съм съгласна с по-горните мнения само дето аз вярвам в истинското приятелство. До сега откакто се помня съм сменила толкова много компании и "най-добри приятели/ки", че не мога да ги преброя... Но въпреки всичко продължавам да гледам с усмивка на живота и да се надявам, че един ден ще си намеря сродна душа
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си