- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Окосмяването при момичетата
Здравйте, Аз съм момиче и имам проблем ,с окосмяването моля да ми дадете съвет с какво с кола маска или с самобръсначка да се бръсна на кое от двете действието е по-тарйно и по-гладно![]()
![]()
Амии, попринцип с кола маската ще е по трайно, обаче ще те боли доста. Така че мажи със крем/паста/гел и им тегли ножа ( на космите)
Има крем епилатори подходящи за интимна зона, а ако искаш да е трайно може да се довериш на козметик. С лазер ефекта е най-продължителен.
Заеби я тая кола маска бе, дръж ги там да го гъделичкат по носа.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
кола маска![]()
![]()
аз ползвам само кола маска и според мен е най - добрия вариантсъс самобръсначка косъмчетата израстват за 2-3 дни и лично на мен ми е много досадно ...... с кола маска около 3 седмици няма нито косъм , а и боли много първите пъти
после се свиква и болката е минимална
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Аз също използвам кола маска и съм много доволна.Наистина в началото боли,но не е болка за умиране,а после резултата е супер.Препоръчвам ти колата,защото със самобръсначката ще станат по-твърди,ще те боцка и ще излизат много бързо. :P
Кола маска е много по-добре, аз лично не съм пробвала, но доколкото знам доста боли, ала за сметка на това е по трайно. (( :
не знам на коя част от тялото ти е космения проблем,обаче давай с колата маска щото после ше се чудиш кво да правиш с тия косми.
п.с. kl34kov smeni si avatara che te mqza na mlad ciganin
Can It All Be So Simple ?