- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче ..
Здравейте
имам 1 въпрос или по точно проблем ..
когато правя секс с приятелката ми свършвам много бързо случва ми се за 2ри път,а и преди сме правили секс и не се е получавало така.
Използвам презерватив всеки път.
може ли да ми помогнете като ми кажете защо става така
Мисли си за нещо, различно от секса и възбудата, докато го правите(един приятел ми беше споделял, че си мислел за баба си и как заедно косят ливадата в двора...)![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
ем да ве има нещо вярно шото на нг като бяхме не ме ебеше изобщо и сичко си беше супер айляк тя сварши 2 пати
и ся като се варнахме в пловдив нещо мн почнах да се притеснявам и да си мисла някви раоти дали ще и хареса и тн ...
ама немога да го преодолея ..
Бий си една чекия 30 минути преди секса![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Това са глупости дето ти говорят да мислиш за гробища, бабички и т.н...Първоначално написано от bananateam
Просто трябва си практика и това е ...
Много момчето имат този проблем и с времето се оправа г/д, но не на 100%Се пак даваи колкото можеш и това е ... Момичето би трябвало да те разбере...
ти сам си отговаряш на въпроса брат, казваш че само си мислиш работи от сорта на 'дали ще й хареса,дали ще се представиш добре и т.н.' това се нарича притеснение и стрес,а всеки ще ти каже че когато си под въздействието на тези 2 неща секса няма да ти върви! давай си го айляк и да не ти пука! с времето ше й дъниш гъза както си искаш
Can It All Be So Simple ?
Тапа раота чоек..няяяяя го мислуиш мно шото ша са диприсиръш;]Първоначално написано от bananateam
КИРИЛИЦАТА е задължителна.
амк933
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.