.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Тъпотията, която проявяваш в ситуацията, се състои и във факта, че хлътваш по първото момче с анцуг като твоя, което се държи нелепо с теб, и в същото време се правиш на недостъпна. Не казвам да му се хвърлиш в прегръдките и да го разцелуваш, ама от първото би следвало да подходиш към него по същия начин- на шега, ама и с микроскопична доза сериозност. Нещо неясно?

TheNewReligion Ами бях малко сериозна, ама като видях че той само се е*ава с мене, спрях. Неясно нямам, мерси.

TheNewReligion Ами бях малко сериозна, ама като видях че той само се е*ава с мене, спрях. Неясно нямам, мерси.

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Ч.Р.Д първо.

Такааа значи момчето се е държало мило, а ти си го отрязала. Сама си си виновна поради простата причина, че никой не обича да го режат. Не може постоянно да му отказваш и да се очаква той да те гони постоянно. (Тоест ако искаш да се направиш на уж "недостъпна" до 2-3 пъти може ама нататък сама си прецакваш шансовете. Пък и цялото това преструване е тъпо)
    Няма какво да направиш... тоест има де можеш да се опиташ да му покажеш, че не ти е безразличен, но вероятността да се получи нещо е минимална, защото той вече се е отказал от теб. Така, че по-добре махай го от фейса щом се заяжда и толкова.
    Напълно вярно +++

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от 1996viki
    britzy мерси, ще се опитам, пък ако не стане.. да си гледа работата. Писна ми вече от тъпаци.
    От ограничената ти гледна точка той изглежда глупакът, но не е напълно така... Даже много ти е търпял недораслъшките номерца научени от мама.
    Temet Nosce

벨야카

umri ами щом така смяташ, окей ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си