.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Кога да кажем "Обичам те!"

Та, според вас кога е най-подходящия момент да кажем на приятелят/ката си тази фраза "Обичам те!" ?

Всеки може да каже "Обичам те!", но то или няма да е искренно, или ще е на майтап... Според вас на какъф етап трябва да е връзката между момче и момиче, за да го каже единият искренно, но и да получи искрен отговор.

Според вас, момчето или момичето трябва да го каже първи?

ПП. : До сега не съм го казвал, но май скоро ще го кажа, а незнам какво трябва да изпитвам към този човек, за да го кажа искренно... И надявам се да получа същия отговор
    На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Когато наистина го почувстваш, тогава го кажи. Да се надяваме че и чувствата ще са споделени

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Няма подходящ момент, или го чувстваш или не.Относно това, че ти е за пръв път няма страшно, сам ще усетиш момента, поне при мене така беше
    "You were deceived"

Голям фен Аватара на xinfamous
    Смятъй коооолко си прост за да зададеш подобен въпрос
    Can It All Be So Simple ?

Питаш нас кога да го кажеш ? Не е ли леко смешно, с извинение ?! Когато усетиш , че трябва да го кажеш, го кажи.
    Обикновено човек казва "Обичам те", когато усеща, че не може да живее без един човек, че той е част от него или че емоциите са = на нещо повече от приятели .. Лично аз съм казвала един път прословутото "Обичам те" и някак си сърцето ми ме подтикна да го кажа. Просто интуицията ме насърчаваше "кажи го де" !
    Когато усетиш, че започваш да чувстваш нещо повече от отношение като към поредната или към поредната сексуална връзка.. Когато чувстваш привличане и нещо истинско, тогава го кажи.
    А пък и ако докажеш обичта си, момичето няма да се възспре да ти каже и то същото
    УСПЕХ
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Re: Кога да кажем "Обичам те!"

Цитирай Първоначално написано от uFko
    Та, според вас кога е най-подходящия момент да кажем на приятелят/ката си тази фраза "Обичам те!" ?

Всеки може да каже "Обичам те!", но то или няма да е искренно, или ще е на майтап... Според вас на какъф етап трябва да е връзката между момче и момиче, за да го каже единият искренно, но и да получи искрен отговор.

Според вас, момчето или момичето трябва да го каже първи?

ПП. : До сега не съм го казвал, но май скоро ще го кажа, а незнам какво трябва да изпитвам към този човек, за да го кажа искренно... И надявам се да получа същия отговор
    НИКОГА!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Когато не те е гнус да ядеш кал.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

хм .. това се чувства , няма точно определен момент . Кажи го когато усетиш....

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Когато ти самият изпитваш нужда да го кажеш, ще дойде и този момент евентуално.. Отвътре траябва да ти дойде, ще разбереш кога ще е това, айде успех!
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Мега фен Аватара на mynichka
    Когато го почувстваш.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен

Без коментар...

Няма значение кой ще го каже първи - който го усети.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Според мен трябва да направи тази крачка момчето.

А на въпроса на какъв етап да го кажете. Значи най-добре е да не бързаш, а и сам човек усеща кога му е времето. Според мен най- добре е човек да го каже когато - мисли само за човека до себеси, когато не може да спи и дори не му се спи а вместо това мисли за него/нея, за хубавите, за лошите и за всички моменти. Незнам трудно е да се обясни, но сърцето ти само, ще ти каже кога му е времето.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    "Обичате ли някого, не му говорете за своята любов. Този, когото обичате, не трябва да знае какви чувства имате към него." ;

"Хората не трябва да се питат взаимно: “Обичаш ли ме?” Това, което свети, не гори. Това, което люби, не говори." ;

"Който прилага закона на любовта малко говори, а много върши." ;

"Не можеш да бъдеш щастлив, докато не обичаш някого, без той да знае, че ти го обичаш. Само така човек може да бъде щастлив. Трябва да има един човек, на когото да изливаш чувствата си, както една струя, един извор излива водата си и напоява цяла местност. И вие като обичате някого и изливате обичта си към него, тя ще протече като жива вода и ще се ползват всички около него. Не казвайте името на този, заради когото правите нещата."

- Петър Дънов, из "Няма престъпна любов"
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Ще повторя , но да , човек го казва когато го усети.Ако го почувстваш няма да го подминеш,това чувство не се бърка.Идва един такъв момент , в който ти се иска да го искрещиш на отсрещния човек.И защо да чакаш и да се кумиш ? Няма значение кой го казва пръв.Важното е да го усещаш как извира от вътре в теб.Така ще го кажеш искрено. ^^ I hope you understand..

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    Когато го почувстваш.
    +1
    хЪх...

ххйхк

При мен се получи следното...
    С приятеля ми сме заедно от година,аз му казах Обичам те'' на 5 мес.защото наистина го обичам.
    Когато стане на въпрос за това,че само аз го казвам
    тои ми казва ,че думите нямат почти никакво значение,и че е важно да се доказва...Не ми е казвал
    Липсваш или нещоо подобнооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си