- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли приятелството между момче и момиче?
Има приятелство !! Имам момчета приятели: ...офф абе ужасно много!!!Лошото е, че понякога се получава: Аз те харесвам, но ти защо не ме харесваш? .. Това е кофти! Но с моите приятели няма такова нещо..
![]()
За мен имаше .. едно време .. когато той беше жив![]()
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Първоначално написано от xoxi
+1
Животът е адът описан в Библията!
Еми и според мен има... ама в повечето случаи единия от 2мата страда![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Трудно и рядко и не изцяло, но има... надявам се.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първоначално написано от mynichka
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Еми да ви кажа има доста момичета приятели в моя живот...3 да сме по-точни...Еми и 3 от тях не искам да ги имам за нищо повече от приятели...Като едното момиче дори е обвързано ,но лошото е ,че при такива приятелства може да има скарвания...Всичките ми приятелки са ми помагали в труден момент...Едната ми помогна да осъзная ,че не съм ЕГОИСТ...С едното от момичетата имаше нещо от сорта"Що не кажеш ,че сме заедно ,за да ревнува?"Едната причина поради,която бившата ме мрази е,че се занимавам с други ,ама тя не осъзнава ,че всичко е просто приятелство...Хубавото е при момичета приятелки е ,че с тях може да разговаряш на друга тема ,на такава ,каквато не можеш с момчета...Да съществува такова приятелство...
Аз не мога да разбера защо приятелството непременно трябва да изключва секс. Сексът си е забавление. Просто забавление.
Хайде, момичета, да не се вкарваме в някакви бабешки филми за лИбови и такива.