- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моля помогнете с едни задачи да 10 клас
Може ли да ми решите тези задачи. Много ми е спешно!!!
Благорадя предварително!!!
Но не мога да кача снимката защото съм нов потребите. Кажете какво да правя :X:X
Качи снимката >ТУК<
По какво e? Само по химия мога. И къде са задачите нещо не виждам.. или съм спряла да виждам![]()
спри са ма кифло
ти пък кво искаш ма овца..кво написахПървоначално написано от biolojkata95
спри да спамиш!! като си тъпа-->мълчиш
Ами може би, защото човекът е написал че е нов потребител и не може да качва снимки! Освен това не беше ли 9ти клас => не знам какво по дяволите правиш в темета...Първоначално написано от xxKiFlAxx
Колкото до автора-Прати ми снимката по ЛС и ще я кача.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
За мен ли става въпрос? Аз съм 8ми клас, но задачите за 10ти не са ми проблем. И щом пиша в темата,значи мога да помогна! Зависи по какво еПървоначално написано от DesireToFire
Много ми е интересно как така задачите за 10 клас по химия не са ти проблем. Наистина имаш някви чертежчета в подписа, ама кво от тва?
Не само до 10ти не са ми проблем ами до 12ти.И не пиша напразноПървоначално написано от PinkPan7her
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...r=asc&start=30
Химията не е толкова трудна, стига да искаш да я разбирашПървоначално написано от PinkPan7her
Аз химията никога не съм я разбиралама за сметка на това биологията направо ми гризееше :] ... (химичната част от биологията винаги я зубрех wtf ?!)
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Айде стига сте се карали![]()
![]()
![]()
Авторе ако имаш задачки по химия мятай ги на скайпа в подписа![]()
![]()
![]()
химията на 10 клас е много яка...много лесна ми беше само трябва да я разбираш и да можеш да запомниш някои неща...![]()
п.п. от къде разбрахте,че е химия,а не математика мм?![]()
абе и математика да е....пак бих помогнал....но във висшата ми е силата![]()
![]()
![]()
Е то е почти сигурно че е математика, ако беше химия все щеше да спомене. Както и да е, темата е от миналия ден по обяд и той е казал че му трябват спешно => мисля че вече не му трябват въпросните задачи.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Задачите бяха по математика.Но вече не ми трябват. Благодаря на тези, който се опитаха да помогнат. Моля, модератора да заключи темата.![]()
![]()
az imam edna zadacha koqto nemoga da resha i shte sum ti iskliuchitelno blagodaren ako mi pomognesh...zadachata e:Първоначално написано от ;9063112
dadeni sa slednite raztvori koito sa s ednakva koncentraciq gliukoza , KCl , BaCl2 sravnete P(osmotichno nalqgane) P(zamruzvane),P(kipene)
BLAGODARQ predvarittelno