- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мъжката брада в съвременното общество
ти като си избръснеш краката, на третия ден не е ли да ти боцкат, а вече като достигнат 6мм да са мекички? то става като мини козинка ахахахахаПървоначално написано от shadow4e
Аз в момента съм с бакенбарди, преди месец-два ходех само гладко обръснат. А и ме напомнихте че не съм се бръснал от седмица вече![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Тц, тридневната му четина е твърда и ми смъква епидермиса. Зачервявам се, ако се търка в мен и съм червена поне 24 часа. Така че или пази дистанция, или го командировам в банята пред огледалото.Първоначално написано от shadow4e
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И розата боде, мили дами.
И не виждам защо в случая някой трябва да се съобразява с чуждото мнение, а не с личния си вкус.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Обичам да се бръсна. Правя го с кеф голям. Пускал съм какво ли не... бях тръгнал да пускам и хитлеристки мустак... не за друго-за майтапа... xD те брадица - http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3030001_n.jpg
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
не харесвам бради и толкова![]()
и мнението на работодателя ли спада в тая графа?Първоначално написано от manliftingbanner
...
Като се замислиш заради Хитлер е кофти да си с такъв мустак, как само е променил модата сред мустаците тоя човек![]()
n00bs
аз не оформям нищо, просто като не ме мързи се бръсна и така до следващия път![]()
http://i53.tinypic.com/opmcco.jpg
отива ли ми![]()
Уф, болна тема. Преди време мъжо реши да се бръсне 2 пъти седмично. Ама не конкретни дни, а да се върти през 3 дни на 4-тия (ако тоя ден е сряда в календарната седмица се бръсне 1 път). Сега май е на вълна понеделник-петък. Като се обръсне е ок. На другия ден е ок, но на 3-тия ден не се търпи. И се почва-обръсни се, на талибанин приличаш, боде ме, ...не. Кожата му ставала много зле от честото бръснене. На 4-тия ден му поомеква брадата и таман свикна - обръсне я. Та...семейни войни. А иначе визуално и по двата начина ми допада. Има различен чар
А като цяло не харесвам бради, катинарчета, бакенбарди и най вече мустаци. 3 дневната брада е ок, но повече от това-не.
е поне не трябва да се бръсне, та да правите секс.
На оръжие, дами! Отвърнете на удара!
Не си скубете веждите! Не си бръснете медузите. Не си бръснете и мишниците! Направете си расти!
Нека да ги видим тогава гадните мъже дали ще се бръснат през цели ТРИ дни!
Нека дългите им бради се оплетат с космите под мишниците ви!
Нека станете едно неразделно цяло!![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Е пак е нечие наложено мнение утвърдило се като етикет.
Както на маса се смята за неучтиво да се оригваш, но в в други страни е признак, че храната ти харесва.
Което не значи, че не приемам тия изисквания. Все пак не искам да си общувам с някакви окъсани бедняци по учрежденията.
...
Тази тема ме вдъхнови да си пусна мустака. Смятам да се боря с концепциите и порядките на съвременното ни общество. Само да можеше да боде...
имам като на хо ши мин, ама щото ме мързи да се бръсна и ми расте малко![]()
^За последната снимка завиждам благородно /и не чак толкова/
Е това е прекалено. Достатъчно е за мен да не си допира четинката и да не я търка умишлено.Първоначално написано от w0sh
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!