.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Със светла и изнежена кожица съм, та ако се отърка случайно в мен /по-конкретно някъде полицето/, после три дни съм зачервена и със смущения в сетивността. Затова дресировката е важна- щом ще се излиза, да е гладко избръснат.
    Хмм моят опит показва точно обратното. Тридневните бради са доста по-мекички отколкото няколко часа след като се е избръснал.
    ти като си избръснеш краката, на третия ден не е ли да ти боцкат, а вече като достигнат 6мм да са мекички? то става като мини козинка ахахахаха

Аз в момента съм с бакенбарди, преди месец-два ходех само гладко обръснат. А и ме напомнихте че не съм се бръснал от седмица вече

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Хмм моят опит показва точно обратното. Тридневните бради са доста по-мекички отколкото няколко часа след като се е избръснал.
    Тц, тридневната му четина е твърда и ми смъква епидермиса. Зачервявам се, ако се търка в мен и съм червена поне 24 часа. Така че или пази дистанция, или го командировам в банята пред огледалото.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

И розата боде, мили дами.

И не виждам защо в случая някой трябва да се съобразява с чуждото мнение, а не с личния си вкус.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Обичам да се бръсна. Правя го с кеф голям. Пускал съм какво ли не... бях тръгнал да пускам и хитлеристки мустак... не за друго-за майтапа... xD те брадица - http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3030001_n.jpg
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    не харесвам бради и толкова
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    думата, която търсиш е

путкопоклонник или мухльо
    и мнението на работодателя ли спада в тая графа?
    ...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Като се замислиш заради Хитлер е кофти да си с такъв мустак, как само е променил модата сред мустаците тоя човек
    n00bs

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    аз не оформям нищо, просто като не ме мързи се бръсна и така до следващия път

http://i53.tinypic.com/opmcco.jpg
    отива ли ми

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Уф, болна тема. Преди време мъжо реши да се бръсне 2 пъти седмично. Ама не конкретни дни, а да се върти през 3 дни на 4-тия (ако тоя ден е сряда в календарната седмица се бръсне 1 път). Сега май е на вълна понеделник-петък. Като се обръсне е ок. На другия ден е ок, но на 3-тия ден не се търпи. И се почва-обръсни се, на талибанин приличаш, боде ме, ...не. Кожата му ставала много зле от честото бръснене. На 4-тия ден му поомеква брадата и таман свикна - обръсне я. Та...семейни войни. А иначе визуално и по двата начина ми допада. Има различен чар

А като цяло не харесвам бради, катинарчета, бакенбарди и най вече мустаци. 3 дневната брада е ок, но повече от това-не.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    е поне не трябва да се бръсне, та да правите секс.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

На оръжие, дами! Отвърнете на удара!

Не си скубете веждите! Не си бръснете медузите. Не си бръснете и мишниците! Направете си расти!

Нека да ги видим тогава гадните мъже дали ще се бръснат през цели ТРИ дни!

Нека дългите им бради се оплетат с космите под мишниците ви!

Нека станете едно неразделно цяло!
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Е, не. Такива неща най-малко ме вълнуват в интимна обстановка.

Е пак е нечие наложено мнение утвърдило се като етикет.

Както на маса се смята за неучтиво да се оригваш, но в в други страни е признак, че храната ти харесва.

Което не значи, че не приемам тия изисквания. Все пак не искам да си общувам с някакви окъсани бедняци по учрежденията.
    ...

Тази тема ме вдъхнови да си пусна мустака. Смятам да се боря с концепциите и порядките на съвременното ни общество. Само да можеше да боде...

мен пък ми растат само бакенбардите...

Супер фен
    имам като на хо ши мин, ама щото ме мързи да се бръсна и ми расте малко

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    От 2 години и повече съм нон-стоп с козя брада, като само и променям дължината.

По-рано
    Сега
    Голобрад

С брада се харесвам повече, разбира се. Искам катинар по принцип, но не ми се съединява мустака с брадата.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^За последната снимка завиждам благородно /и не чак толкова /

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Е това е прекалено. Достатъчно е за мен да не си допира четинката и да не я търка умишлено.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си