.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Лакове

Супер фен Аватара на ScarletBite

Лакове

Обсебила ме е една мания да си правя красиви маникюри с всякакви изрисувани завъртулки.
    Купих си лакове за рисуване с тънки четки на Evri и съм изключително недоволна, тъй като цветът не е ярък и има нужда от повторно покритие, а това е невъзможно при рисуване.
    Препоръчайте някакви!

Също така съм си поръчала две лакчета от Ейвън, заедно със спрея им за бързо засъхване. Добри ли са?
    all day... all night... what the fuck?!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ох, и аз го гледах този спрей за бързо съхнене, и доста се колебаех, но не го поръчах и май ще се поправя. Може някой да сподели дали е доволен ?
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Всичко много зависи от цвета на лака,някои са по-покривни други не.
    Имам на Еври бяло и черно и съм доволна,а на АртИст /тези малките със златните капачки/ имам златно и сребърно и жълто и са доста пигментирани,всичко си става супер от първия път.

Вариант да не изхвърляш тези,които имаш е да ги заместиш с други лакове.В смисъл ако имаш обикновенни лакове които са по-покривни да изсипеш лака за рисуване и в шишенцето да сипеш от другия лак.
    Също така можеш да пробваш да сложиш малко мастило от химилакла вътре,само че трябва да е в съответния цвят.

Малко зле обяснвам сори за което,ама дано си ме разбрала

LofYou чувала съм само хубави отзиви за този спрей

Супер, мерси много!
    Ще пробвам да смеся цветовете, дано се получи!

А иначе отзиви за ейвънските лакове?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Лаковете на Flormar са много добри за цената си . OPI са превъзходни, но и скъпички...

Флормар наистина са прекрасни, имам 3. Чудно дали имат и серия с тънки четки за рисуване?

От молла преди Нова Година си взех на промоция лакове на Опи по 10 лева, което е 50% на долу ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Флормар наистина са прекрасни, имам 3. Чудно дали имат и серия с тънки четки за рисуване?
    Имат,но мисля,че не ги внасят в българия

Град
    [На Метри От Земята]
    Pyrvo izvinete, che pisha taka... no neshto ne moje da se promeni

lakovete na perfect za risuvane, koito sa na vodna osnova sa mnogo dobri i stava mnogo nasiteno.. a ako zbyrkash mojesh prosto da go izmiesh s voda. Mnogo sym dovolna, a i cenata e primliva okolo 2 leva.. ima mnogo cvetove
    Просто аз

anonymous708973
    Guest
    Вкъщи имаме спрей за съхнене - O.P.I
    Струваше 23 лева доколкото си спомням, купихме го от Стар Нейлз в Пловдив. Не си го представяй все едно си напръскваш ноктите и после можеш да си правиш косата или да си я измиеш - не! Пак трябва да си почакаш поне едно 20-30 минути, за да си напълно сигурна, че е засъхнал. Просто изсушителят ускорява.
    Мисля да инвестирам в едно като капкомер на Пърфект за 7 лв.
    [/url]

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    http://goldenrosesib.ru/media/shop/i...f9168e7dcd.jpg
    аз ползвам тези лакове и съ м много доволна

Град
    Sofia
    всякакви лакове ползвам, но искам да си поръчам на Avon ....
    А относно продуктите за бързо съхнене- мм не съм попадала на такова чудо с което за 5 мин да ти изсъхне лака. Ползвам топ лак на "perfect" който е уж за бързо съхнене и пак трябва 15-20 мин да стоя

Град
    София
    Има един топ лак на Seche Vite,с който бил изсъхвал лака за 10 мин точно,но той струва към 20 лв

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    А някой случайно знае ли марка и номер на цвят нещо като светъл пепел от рози или като за френски маникюр, само че да е малко по-тъмно/покривно.. В моя град гледах 3 магазина, все някакви супер тъмни и светли ми показват и утре ще ходя да гледам за тези на flormar..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

За светъл пепел от рози... Имам нещо подобно - Brooklin номер 73, но е доста стар и май майка ми е смесвала лакове в него...
    Golden rose имат страхотно разнообразие, няма начин да не намериш.

Много хубаво си се насочила да си правиш френски маникюр с Флормар. Днес си направих страхотен с един от блестящата им серия в светло-розов цвят, не знам номера.

Съгласна съм с Neopitom3na . Наистина лаковете на Perfekt са много добри, не са скъпи както каза тя, около 2 лв.Има много цветове и са трайни.По едно време почнах да си правя колекция на Miss Selene, ама не съм доволна от тях-много бързо изсъхват и са нетрайни. :P
    ПП: на Perfekt белият лак за френски маникюр е страхотен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си