- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
просто намаляваш тестеното, сладкото, но не ги спираш напълно, защото както сама каза още се развиваш и организма ти се нуждае от такива неща... ако имаш воля, ще отслабнеш, може да е бавно, но поне после няма да си върнеш килограмитеПървоначално написано от xpurexlowex
Аз започнах лятното стягане вечеЗначително увеличение на физическата активност и сега 2 седмици като за начало ще изкарам на плодове и зеленчуци. Има 2-3 месеца дотогава, пък аз не се нуждая и от много, така че мисля бързо ще вляза в идеалната за мен форма
pitfall всичко е в главата. Сложи си снимка на от най-ужасния ти или най-дебелия ти период в портномонето и я гледай всеки път когато ти се прииска да нарушиш диетата. Ако пък не си била много пълна, сложи птосто снимка на някоя дебелана. Гаранция, действа. Следи се секи ден в огледалото, това също въспира, от личен опит ти казвам. За яденето - слушай тялото си. Хапвай това, което ти се яде (разбира се без някакви тестени и захарни боклуци, но може да си ядеш чист шоколад ако си шокоман като мен). Яж до 4 следобед примерно, нее толкова трудно. И примерно си следи да изяждаш до 1300ккал на ден + физическа активност и си готова. Ако намериш това, което те мотивира ще видиш, че не е толкова трудно![]()
Little_Lady93
колко килограма тежиш
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Олеее ужас.Първоначално написано от titinkaa
Иначе колко дни я прави?
Аз вече полудявам. Колкото и да отслабвам все се мисля за дебела и съм недоволна.
Скоро като я приключа минавам на мляко с трици.![]()
Little_Lady93 на снимките изглеждаш супер слаба, а пък искаи да караш две седмици само на плодове и зеленчуци, а и с тази физ. активност ?Към какво точно се стремиж - анорексия, поднормено тегло или имаш силно желание за хормонални проблеми ?
![]()
литъл лейди, от снимките които съм виждала, се чудя какво искаш, имаш перфектно тяло, за което много хора могат само да мечтаят... майка ми има приятелка която цял живот пази строги диети и гладува, в един момент хормоните и тотално се объркаха от гладуването и сега пълнее без причина, продължава да не яде, но вече дебелее от глад
И този вариант не е изключен , но аз имах предвид, че ако продължава в същия дух е силно вероятно да си докарна сериозни проблеми със месечния цикъл. Ще спре да й идва, ако мазнините в тялото паднат под нормата.![]()
мда някъде из форума се бях натъкнала на нейна тема където пита какво да прави, защото гладува и цикъла и бил спрялПървоначално написано от Infinity
![]()
Аз от 2 месеца ходя на фитнес ..и се храня здравословно (това , което инструктура ми каза ) И мога да се похваля че съм свалила 7кг![]()
Little_Lady93 Това да ядеш до 4 часа е ГОЛЯМА грешка ....
Човек трябва да се храни на всеки 3 часа![]()
Еми днес ми е 12 ден,на плодове съм.Първоначално написано от billytalent
С кво се храниш?Първоначално написано от ani942942
Мисля да започна НВД,при много хора действа страхотно,даже на една приятелка майка й я спазваше 2-3 пъти по 28 дни и свали супер много близо 30кг.
Ами и аз съм на НВД ....като приема на въглехидрати ми е около 50 ( изчислява се от 1.0 до 1.5гр./кг телесно тегло)Първоначално написано от titinkaa
http://www.bb-team.org/articles/907_...#axzz1Gs4AWoNs тук има подробно описание![]()
Предимно ям месо , яйца , зеленчуци , ядки, млечни продукти .. понякога и някой плод или шоколад ..![]()
^Да запознах се с тая диета,наясно съм кво може да се яде.А ти постепенно ли ги свали,и продължаваш ли да я спазваш?По принцип тя колко време се спазва?
Ами значи спазвах я 2 седмици ..послее спрях като цял месец постоянно се тъпчех с шоколадии , НО НЕ НАПЪЛНЯХ и грами сега пак я почвам. Попринцип не е хубаво повече от месец ... Като на всеки 5 дни трябва да имаш един зареждащ ден като тогава приема на въглехидрати трябва да е 3-4 грама на 1 кг
![]()
^Като въглехидрати какво ядеш?И как така зареждащ ден,цял ден на въглехидрати ли или просто към менюто си вкл. малко въглехидрати?
Ами значи за въглехидрати ям 100 г бадеми (фъстъци понякога) в тях има окло 16 г. бавни(полезни) въглехидрати..... кисело мляко 400г има 16г въглехидрати ...може и някоя ябълка средно голяма в нея има около 20г бързи въглехидрати.....
В зареждащия ден се прибавят повече въглехидрати .. можеш спокойно да си издеш шоколадче , но не прекалявай![]()
Т.е. към другата храна си хапваш отделно въглехидрати.А тея 7кг за колко време ги свали?
Ами другата храна тоест месото и яйцата и т.н не вкл. въглехидрати![]()
Ами за около месец и половина![]()
Чакай чакай я ми обясни по точно за тоя въглехидратен ден,че нещо не го схванах.И ако може ми напиши едно примерно меню без въглехидрати и със въглехидрати.
90 дневната диета е супер,но нещо май няма да успея...
Мисля да продължа да си закусвам с плод,на обяд салата,а за вечеря кофичка мляко + тичане и упражнения.Дали е добре?Искам да сваля над 5 кг,в момента съм 170 - 58 кг. и проблемът ми е в корема![]()
Ниско въглехидратен :
Сутрин : чай , салатка / ядки и мед /ядки и кис. мляко / нещо от този сорт избеи си
обяд: пилешко/риба +салатка
вечеря ; пилешко и салата или яйца може и кис.мляко и ядки
Това са основните хранения като трябва да добавиш още 2 леки междинни
Зареждащ ден : както казах тук може да ядеш всичко в умерени количества разбира се
^А междинно мога ли да ям плод,например м/у закуската и обяда,и следобед м/у обяда и вечерята пак плод или малко ядки?И тоя зареждаш ден задължителен ли е?
Не е !!! Това са адскии малко калории... така освен да си забавиш метаболизма нищо друго няма да постигнеш и после като си минеш на нормалното хранене ще качиш още повечеПървоначално написано от brutaLxxbunny
Тялото ти , за да функционира се нуждае г/д от 1500 ккал , а с това меню ти приемаш по-малко от 600 ккал
![]()
Ами да той е найййййй-важен ....Първоначално написано от titinkaa
Не бих ти препоръчала плод понеже е бърз въглехидрат ... но може да изядеш сутрин една ябълка или грейпфрут ..или след тренировка ...Но за вечеря не ти препоръчвам понеже няма как да изразходиш тези въглехидрати късно вечер![]()