.
Отговор в тема
Страница 12 от 41 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 1001
    Голям фен Аватара на Ankh
    Спирала съм диетата и какво?!
    Не съм върнала и кг. от сваленото ама обичаме да говорим наизуст и то без да сме запознати.

DesSsi- не искам да се заяждам с тебе, но от доста време пускаш подобни теми как за определен период да свалиш определени кг.
    За всичкото това време можеше да си намериш подходящия за тебе режим и до сега първите резултати щяха да са на лице.
    Това, което си решила в момента да правиш си е чисто самоубийство, но твоя воля.[/b]

Фен
    Град
    РУСЕ
    И аз почнах 90-дневната диета днеска ми беше втори ден

Амии аз... на 15 години съм. Искам да сваля 8 кг - сега съм 57, а искам да стана 49. От една седмица се опитвам да спазвам диета, но ми липсваше волята. Тъкмо успях 1 ден да издържа, като за мен първият ден е най-труден, и майка ми реши, че трябва да се храня повече и два дена ме тъпче... Както и да е... Сега съм твърдо решена и от утре почвам да отслабвам. Ще ходя 3-4 пъти седмично на фитнес и след 2-3 седмици ще ви съобщя резултатите. Няколко пъти съм опитвала и съм се проваляла, но този път ще е различно. Изключително много се възхищавам на хората, които имат волята и успяват да постигнат тялото, коeто желаят. Надявам се сега и аз да стана една от тях.
    ...SmiLe todAy aNd toMorRow =]

аз реших да се откажа от тестеното, газираното, пърженото, сладкото [трудно, но ..] и изобщо от всякакъв вид боклуци. Не си поставям супер строг и определен режим, защото ми е трудно. Искам да сваля около 5 килограма, като се стопли времето пак почвам да тичам. Постоянно се движа пеша, на ден вървя най- малко 3 часа общо- взето.

Днес, като за първи ден менюто ми протече така за сега:
    7 и 30- кафе с мляко без захар
    9- 2 банана и кисело мляко
    11- ябълка
    13- 2 варени яйца, 1 домата, половин краставица

сега смятам да си сваря един билков чай, а за вечеря може би ще си хапна каквото направи мама, ако пък прави нещо пържено, ще си сваря супа или ще си хапна салата.

Цитирай Първоначално написано от ReNityYy
    Амии аз... на 15 години съм. Искам да сваля 8 кг - сега съм 57, а искам да стана 49. От една седмица се опитвам да спазвам диета, но ми липсваше волята. Тъкмо успях 1 ден да издържа, като за мен първият ден е най-труден, и майка ми реши, че трябва да се храня повече и два дена ме тъпче... Както и да е... Сега съм твърдо решена и от утре почвам да отслабвам. Ще ходя 3-4 пъти седмично на фитнес и след 2-3 седмици ще ви съобщя резултатите. Няколко пъти съм опитвала и съм се проваляла, но този път ще е различно. Изключително много се възхищавам на хората, които имат волята и успяват да постигнат тялото, коeто желаят. Надявам се сега и аз да стана една от тях.
    миличка, още си млка за драстични диети, само това искам да ти кажа. Щом ще ходиш на фитнес, просто намали сладкото, изключи газираното, баничките и разните такива fast food. Може да си правиш за закуска сандвич пълнозърнест хляб с шунка, зеленчуци, кашкавал. Междинно яж плодове, за обяд и вечеря хапвай млечни продукти и месо, варива също, въпреки че много от нас ги забравят бобът и лещата са много полезни. Позволявай си 2-3 пъти седмично чист шоколад и с фитнеса няма начин да не свалиш. А на майка си кажи, че искаш да отслабнеш и обещай с миловиден поглед, че няма да спираш да ядеш напълно, нито да се вманячаваш и т.н. И аз на твойте години бях доооооооооооста пълна, майка не ми даваше да се слагам на диети и ми подържаше килограмите, но един ден и казах, че ми е омръзнало да ме подиграват и обещах да си пазя здравето, под неин надзор си пазех диета и в един момент тя започна да се храни като мен и отслабвахме заедно.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tonittaa

11- ябълка

Видях, че за вечеря ще хапваш нещо домашно приготвено, обаче искам да вметна нещо. Изключително лесно е да поддържаш килограми, когато се храниш със зеленчуци, кисело мляко и яйца, обаче в дългосрочен план не е здравословно. Яжте домашно приготвена храна - манджите (думата звучи отвратително) не са непременно мазни и плувнали във сос, както повечето от вас си мислят.

Сега например хапнах смес от телешка кайма, червен и бял боб плюс тортили (домашно приготвени). Вчера съм яла пълнени чушки... Изобщо, готвено.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

11- ябълка

Видях, че за вечеря ще хапваш нещо домашно приготвено, обаче искам да вметна нещо. Изключително лесно е да поддържаш килограми, когато се храниш със зеленчуци, кисело мляко и яйца, обаче в дългосрочен план не е здравословно. Яжте домашно приготвена храна - манджите (думата звучи отвратително) не са непременно мазни и плувнали във сос, както повечето от вас си мислят.

Сега например хапнах смес от телешка кайма, червен и бял боб плюс тортили (домашно приготвени). Вчера съм яла пълнени чушки... Изобщо, готвено.
    ами не мога да откажа от гозбите на мама, защото готви божествено, пък и се стреми да не прави мазнилежи и висококалорични храни. Повече залага на ястия, приготвени във фурната или на варива, което е в мой плюс ..

Голям фен Аватара на DesSsi
    ще пречи ли нещо на диетата ми ако ям ананас ?
    Съдбата помага на смелите !

ананаса е плод, с кво може да пречи? Плодовете са изключително полезни за укрепване на имунната система.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Хах , много се радвам , че вече е понеделник и съм на диета.

Мега фен Аватара на vagarious
    iiordanova и аз така,нищо, че малко се изложих.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на Fiki_
    Град
    In the paradise
    Аз също почнах диета от днес.Тя включва това :
    днес : 1 кофичка кисело мляко (нискомаслено) 2 варени яйца , 1 морков и 1на краставица .
    вторник : Предимно зеленчуци и 2 варени яйца
    сряда : 4 сварени картофа + кисело мляко (нискомаслено)
    четвъртък : 5 варени яйца
    петък : 800 гр пилешко месо без сол

И това се повтаря Дано да има ефект и не се проваля , защото въобще нямам воля ...
    Тренирам модерен балет 2 пъти в седмицата по 2 часа . Като се стопли времето ще ходя да бягам или на фитнес (не съм решила още,поне в това съм сериозна)
    Успех на всички
    What i want is obvious , what i love is unique

Аз днес ядох само печена риба + доста вода.
    Издънката ми е 3 вилички торта. ;д
    След малко ще се поизложа , защото ще пия , но здраве да е.
    Утре продължавам без издънки. Сряда и четвъртък съм на фитнес .. супер! Смятам да продължа на диета около 2 седмици. Ще си дам след това малко почивка от 2 - 3 дена и пак наново. Ще си умра на ината , ама ще ги смъкна тези кг.

Мисля пролетната ваканция да ям само плодове. И после захранване.

аз преди малко изядох 2 пържени яйца, ама във зехтин и пргреших с една миражка.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    кисело мляко с бисквити за здравословно ли се води?
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    ^
    според мен да, но по-добре с мюсли. =)

Хей
    178 см/64 кг. искам си перфектното тегло - 57. Не съм дебела, но искам да съм слаба. Днес ми беше първият ден:

преди закуска: 40 мин упражнения
    закуска: чай и кисело мляко
    обяд: моркови
    следобедна закуска: банан и corney с шоколад
    вечеря : 2 варени картофа, краставица, малко парче сирене.

Не за първи път спазвам диета,но гордо мога да заявя, че ми е първият успешен ден, без грешки

Цитирай Първоначално написано от ReNityYy
    миличка, още си млка за драстични диети, само това искам да ти кажа. Щом ще ходиш на фитнес, просто намали сладкото, изключи газираното, баничките и разните такива fast food. Може да си правиш за закуска сандвич пълнозърнест хляб с шунка, зеленчуци, кашкавал. Междинно яж плодове, за обяд и вечеря хапвай млечни продукти и месо, варива също, въпреки че много от нас ги забравят бобът и лещата са много полезни. Позволявай си 2-3 пъти седмично чист шоколад и с фитнеса няма начин да не свалиш. А на майка си кажи, че искаш да отслабнеш и обещай с миловиден поглед, че няма да спираш да ядеш напълно, нито да се вманячаваш и т.н. И аз на твойте години бях доооооооооооста пълна, майка не ми даваше да се слагам на диети и ми подържаше килограмите, но един ден и казах, че ми е омръзнало да ме подиграват и обещах да си пазя здравето, под неин надзор си пазех диета и в един момент тя започна да се храни като мен и отслабвахме заедно.
    Знам, че за мен не са подходящи драстични диети и затова горе-долу правя точно това, което и ти си ме посъветвала. Смятам, че с малко ограничения и доста търпение ще успея. На мен не ми е проблем нито тестеното, нито мазното, нито каквото и да е, освен сладкото. Мога по цял ден само сладко да ям, а ако 1-2 дена не ям сладко, то получавам някакви захарни кризи започвам да си мисля само за шоколад и други такива вкусотийки и всичко друго ми става гадно и безвкусно, така че просто ми е невъзможно да не хапна нещо сладичко, което не е плод. Засега смятам, че медът ще свърши работа И това ограничаване заедно с фитнеса смятам, че ще помогнат. А колкото до майка ми - тя е била пълничка на тази възраст и смята, че е нормално и аз да съм така, при положение, че винаги досега съм била слаба, както е било и с нея. Както и да е, аз не мисля като нея и според мен мога да се храня здравословно и да бъда здрава и във форма.
    ...SmiLe todAy aNd toMorRow =]

По време на диета може ли да се пие прясно мляко?
    Примерно сутрин ...
    Момиче съм! ^-^

- Едно весело чудовище е по - ценно от един сантиментален досадник.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ddreammer
    По време на диета може ли да се пие прясно мляко?
    Примерно сутрин ...
    Може, но нискомаслено.
    Невъзможно е само силна дума, използвана от слаби хора, намиращо за по-лесно да живеят в света, който им е отреден, вместо да открият силата в себе си да го променят. Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Невъзможно е осъществимо. Невъзможно не временно. Невъзможно е нищо.

Днес ще съм на салата и едно пилешко бутче + малко бяло месо.
    А тези от вас , които са правили диетата с плодове и чай , колко килограма са свалили и за колко дни ?

Голям фен
    Аз мисля за 6-7 дни да съм само на протеини (белтъчини).
    Днес
    Закуска: Айрян + кафе
    Обяд: Пържени яйца (без олио,с малко масло)
    Вечеря: Кис.мляко

Цитирай Първоначално написано от chocolatedidi
    Днес
    от протеини ще имаш йо йо, вярно не се гладува, но няма смисъл

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    Днес
    след това съм си намерила едно мн добро захранване,всяка седмица се включва по нещо ново. Чела съм доста форуми и доста хора са си задържали кл !

Цитирай Първоначално написано от ri41
    Днес
    след това съм си намерила едно мн добро захранване,всяка седмица се включва по нещо ново. Чела съм доста форуми и доста хора са си задържали кл !
    дано , пробвала ли си до сега и колко кг ще смъкнеш за тези 7 дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си