- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ-ДНЕВНИК 6
качила съм 2 кгспирам с филийките и сладките, пък да видим, че тоя месец се олях
На мене водните ми бяха изключително лесни, а си мислех че няма да успея да ги направя.Първоначално написано от titinkaa
Сега идва най-трудното... да успея да си запазя свалените кг.
10 кг. В момента съм 53 кг.Първоначално написано от titinkaa
Ако порциите ми не бяха толкова големи със сигурност щях да сваля повече.
Но аз прекалявам, особено във въглехидратния.
billytalent страхотен резултат!А от колко време вече я спазваш!?
На мен днес ми е 4-ти ден -плодов и досега съм режимна,но усещам, че много малко ми трябва,за да стане фал.И не,защото съм гладна,напротив,а от лакомия.
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
МерсиПървоначално написано от vagarious
![]()
В сряда ми е последния ден.
Толкова пъти съм я започвала и съм я спирала тази диета, дори не мога да повярвам че сега я изкарах цялата.
Иначе и аз имам проблем с лакомията![]()
Да и аз съм я започвала и спирала милион пъти,чудя се как стигнах до плодовия ден,че даже и режимна все още.![]()
![]()
![]()
Аз съм на почивен ден днес.![]()
Утре и в понеделник няма да ям сладко , може би в понеделник малко черен шоколад само.
А от вторник съм на плодове.
billytalent - страхотен резултат! : )
Хм..както казах,днес ми е плодов ден и по-рано днес ме заболя главата доста стабилно.Усетих също, че ми се вие леко свят и хапнах едно никак,ама никак режимно пържено кюфтенце и уж ми мина.Сега отново ме боли главата,по-точно в областта на слепоочието и имам чувството,че ми тежи.Аз ли нещо си внушавам или направо да си хапна нещо,което да ме вкара в правия път.Притеснявам се.
![]()
iiordanova мерси![]()
vagarious, ако не ти е добре по-добре си хапни. Аз на твое място така щях да направя.
Ти колко кг. искаш да сваляш?
Да,хапнах вече.
Ами не повече от 10кг.Мисля, че някъде около 7-8 ще са ми достатъчни.Не я спазвам толкова заради загубата на кг,колкото на сантиметри.Ама ще видим какво ще стане де.Нали едното върви с другото.![]()
А, да те питам,спазваш ли правилото да ядеш на обяд и на вечеря едно и също или ядеш различно?Първоначално написано от billytalent
Много рядко.
В повечето случаи вечерята ми е различна от обяда, но това не ми пречи да свалям.
^Тва исках да знам,щото и аз ям различно на обяд и вечеря.
От много време обмислям идеята да започна 90 дневната диета и мисля утре да е деня. :д Обаче имам един проблем - 2рия ден - бобовия. Гледам примерни менюта, подходящи храни, но просто не съм почитателка на този тип храни и съм много раздвоена.Май ще се жертвам.. Честно казано повече се страхувам за този ден, отколкото за 29тия.
![]()
А правите ли някакви упражнения ?;д
Момиче съм! ^-^
- Едно весело чудовище е по - ценно от един сантиментален досадник.
след малко излизам да карам колело, не се занимавам с упражнения, те са в пъти по-неефективни от активния спорт
След диетата ми бях в перфектна форма сега пак съм качила килца покрай ваканцията която имах и мисля да почна пак някаква диета![]()
..
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
От доста време само нарушавам диетата... Но от утре започвам вече сериозно. Знам, че от утре не звучи добре, но.... Тъкмо през ваканцията няма да съм на даскало и няма да се изкушавам от баничките и другите вкусни, но калорични храни.
Аз ще я почвам в сряда. Искам да сваля към 3кг, дано да има ефект.Първоначално написано от WhiteSensation
![]()
Само не знам с какво да заменя 5тия ден, който е 800гр телешко месо, защото аз месо не ям. Идеи, момичета?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Казала е, че НЕ яде месо .. разбирам го, като никакво.![]()
Ами освен да повториш някой от другите дни ? Не знам кой точно, не съм запозната c диетата, но според мен така е най - добре... или евентуално да видиш нещо друго със същите калории...Първоначално написано от Violenza
Иначе мойта диета започва от утре. Ама наистина, не се шегувамМалко е строгичка, но искам след ваканцията да съм с перфектните за мен килограми и да се чувствам още по - добре в кожата си. Абе като цяло всички ваканции ме вдъхновяват да се погрижа за себе си, за външния си вид... А, сега се сетих да ви питам нещо - според вас от стафидите пълнее ли се ? Май не би трябвало, нали са сушено грозде, но знам ли...
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....